28

Xcvрр

преди 1 година

Честити 8 милиарда ***, скоро няма да има природа, животни, природни ресурси и т.н. Айде да почват да колонизират Юпитер, ама напразно, *** ще си принесат всички ла..йн..а навсякъде. Само до половин век Европката е полупустинна джамахирия с най- често срещано име Ахмед, ако оцелее ядрената зима

27

Селяндур с джип

преди 1 година

Тази лодка, ако е нова може да струва от 20 до 50 бона евро. Ако беше моята даже нямаше да питам властите дали може или не може да го терминирам "съвсем хуманно" между очите.

26

Джо

преди 1 година

Във Франция поне се опитаха да преместят белугата, тези тук не можаха ли да се опитат да не отнемат живота на дружелюбно животно - това ли са европейските ценности, това ли са хората, които ще спасяват земята от климатични промени и обвинявайки хората, че сме виновни за всичко. Лицемери-убийци

25

Патриот

преди 1 година

И у нас е така донякъде - не съм срещал мечки в борисовата.

24

Анонимен

преди 1 година

Не пишете глупости,не е убит моржът,евтанизиран е хуманно. Либерално умъртвен.

23

…!!

преди 1 година

То не нарани човек, но те го убиха! Е това е хуманност!

22

Хуманност

преди 1 година

Мисля че сега за всеки е ясно, защо в Норвегия няма бездомни кучета.

21

Бигот

преди 1 година

Ами забравили са че някой като прави бели се оправя с БОЙ, не е нужно да го убиваш.

20

Анонимен

преди 1 година

Преди време датчаните евтанизираха албинос-жирафче и то пред очите на посетители на зоологическа градина, тези и те да не са по-назад. Хуманност, няма що. Утре и хора, ако не пожелаят да се чипират например според желанието на Мъск. И същите утре ще плачат как човек унищожил много животински видове за последните 100 години.

19

Анонимен

преди 1 година

Ако ти си с кану или лодка и "горкият" морж дойде да си поиграете? Естествено че ще мислят за безопасността на хората. Скандинавци никога нямат да направят нещо нехуманно на животни. Но човешкият живот се цени най-много.

18

Хомо прецакиенс

преди 1 година

Значи - могли са да го хванат и да го евтаназират, но не са могли да го пуснат откъдето е дошъл. А той не е дошъл пеша, нали?! Едва ли е далеч мястото, откъдето е преплувал. Но защо да се хабят с транспортиране, като ей го - колко по-лесничко е просто му бият една инжекция и да го убият - пардон, да го приспят. Нали така ми се казваше хуманно?!

17

Лоши сме хората...

преди 1 година

Срам е е да гледам кадрите с невинното животно, което е УБИТО, а дори не е знаело, че такава ще е нелепата му съдба.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3....им прави хубаво, като привлича туристи.......Кви туристи, бе! Ама то *** не си ти, а този, който е писал нещото. Идваха с лодките си местните от комшийските села.

15

Анонимен

преди 1 година

До Je suis Freya, пълни глупости пишеш, скандинавците са супер пичове. Моржа се е натресъл в пристанището, а не хората са отишли на някой ледник на гости. Ще те питам с онзи отдолу какво ще правите ако сте на лодка и това животно реши да се покатери да си поиграе. Нали се сещаш колко градуса е водата там.

14

Анонимен

преди 1 година

човечеството изпростя ЯКО ! думи нямам

13

Тъпо и точка

преди 1 година

"Поради това дирекцията заключи, .... че не се спазва хуманното отношение към животните."

12

Анонимен

преди 1 година

В Норвегия освен да убиват животни и да крадат децата на хората, нещо друго правят ли? А да , почитане на 3тия пол. Лузъри

11

ГАДОРЯН

преди 1 година

***. Играят си на Господ!!!

10

Анонимен

преди 1 година

те колко такива излизаха по плажовете в Гърция това лято. Ама и сутиени носят.

9

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Така и не разбрах,какво им е пречило животнито та са му подписали смъртната присъда.?Това норвежците са жалка пасмина,сигурно са гледали ,с интерес как са убили животно,което не е нападнало никого(но на тия им е пречило)..сега ме е яд че фюрера не ги е ликвидирал по време на ВСВ!!!