18

Иначе

преди 1 година

имаме акъл да тръшнем от хайдотлук милиони, а да се съобразим с пътната обстановка не ни стига пипето. Чухте ли хей ПАК ПЪТЯТ ВИНОВЕН.

17

АнтиЕскперт

преди 1 година

А тези експерти кога последно са шофирали автобус?

16

Неразбрал

преди 1 година

Тия продавачи на книжки,бивши катаджии и милиционери,самозвани автомонтьори,НПОтаджии,всякаква подобна паразитираща пanлач в кое училище учи за "експерти"?

15

до 12

преди 1 година

Автобус, казваш, със 130 км/ч, казваш...

14

Сата НАТО

преди 1 година

Това са глупости. Няма такива неравности, които да повлияят на автобус. Автобусът не е лека кола. Проблемът е същия, като при нашата катастрофа край Своге - неадекватен шофьор. Всъщност автобусът е много устойчиво ППС и трябва да приложиш чудеса от глупост, за да го обърнеш.

13

СССР

преди 1 година

Преди имаше ограничение 90 км ,махнали са го да се избиват хората и фирмата изпълнител да не го оправя на ново ,Гербава работа.

12

СССР

преди 1 година

Валеше много дъжд ,в аквапланинг е попаднал и бързо е карал 130 км автобус по гербовата магистрала.

11

Анонимен

преди 1 година

Тази година минах 3 пъти по този път. Специално там където е станала катастрофата, по дясното платно, скоростта не трабва да е повече от 90 км/ч за да се кара сигурно. Цялото дясно платно е на ужасни вълни.

10

ДА

преди 1 година

До Обективно Винаги има първи път!Точно този участък е трагичен,като цялата "магистрала"!По няколко пъти в месеца пътувам и знам-даже има дупки,ДУПКИ на магистралата около Пловдив.Ние сме свикнали в *** и си рием,но хората имат пътища,като слънце.Пътували ли сте от западна Евпора по магисралата през Белград до Истанбул!?Само у нас е този ужас по пътя,да се чудиш в Африка ли си или в Афганистан!!

9

Му го

преди 1 година

На експерта до колелетата

8

Обективно

преди 1 година

Хиляди автобуси са минали оттам при всевъзможни метео условия, ама Не са катастрофирали!!!! Не е вината в пътя, а във водача!

7

М-м-м да

преди 1 година

Сега кой откъде се отвърже , ще се упражнява в словоблудство върху нещастието , причинено от катастрофата ! Всичките - констататори и регистратори на събития ! Един не се напъна да измисли ( с какво ли ?) начин(и) за справяне с този проблем ! Или , не дай си Боже ,да се направи нещо преди да се случи белята ! Всъщност - клАсика в жанра у нас ...

6

Анонимен

преди 1 година

Чакам българските журналисти да отидат при родител на пострадало дете и да му зададат любилия си въпрос:,, Как се чувствате?.Това само българин може да го направи.И мненията от форума го доказват!

5

Майна

преди 1 година

ИМА СВИДЕТЕЛСТВО НА ЕДНА ПЪТНИЧКА, ЧЕ ШОФЬОРЪТ СЕ Е ПРЕСЕГНАЛ ДА ОТВОРИ СЕДАЛКАТА ДО НЕГО ЗАРАДИ МЪЖ, ЖЕЛАЕЩ ДА СЕДНЕ ТАМ. И ТАКА Е ЗАГУБИЛ УПРАВЛЕНИЕТО. НЕ ПИШЕТЕ ВСЕВЪЗМОЖНИ ИЗМИСЛИЦИ

4

Анонимен

преди 1 година

Пътят е направен по изискванията, но по гербаджийските изисквания - 50% от парите се връщат в партията, 20% се усвояват от спечелилата фирма и с 30% от сумата какъвто път направят от фирмата подизпълнител, такъв! Резултатите ги виждаме!

3

Анонимен

преди 1 година

преди малко един "експерт" каза, че отговаря на изискванията, сега друг "експерт", че не отговаря. До края на деня още колко мнения на "експерти" ще публикувате, на Баба Пена и Киро Кофраджиста от близкото село няма ли да публикувате, те поне са истински експерти.

2

Анонимен

преди 1 година

Всички пътища са супер зле. След Монтана като бяха направили чисто нов път се ужасих, усещах как нямам добро сцепление с пътя, кой знае какъв материал слагат. От Орлов мост като тръгнещ по Цариградско шосе към Плиска, решаваш, че колата ти нещо се скапала защото почва да тресе, по магистрала Тракия всички знаем какво е. Много пари за нищо работа, това е и всеки сам може да сметне за какво идва реч.

1

така е

преди 1 година

Пътя между Нова и Стара Загора е много зле. Караш в бързата или аварийната лента, там потънал пътя на много места, а след зимата не ми се мисли ..