24

ЛЪЖЕВАКСИНАТА

преди 1 година

заразява околните по-бързо от вируса, създаден във военните лаборатории

23

Анонимен

преди 1 година

Антиваксърските конспирации са бастионът на човешката глупост. Въпросът е защо го издигнаха точно в България!

22

Анонимен

преди 1 година

Бастион на човешката гллу пост. Надупченяци. Вместо завод за служене на хората и тяхното здраве, завод за генна модификация и смъърт на излишния матРиал

21

Анонимен

преди 1 година

Австралия закъсняха с ваксинацията и стояха в локдаун докато се снабдят с ваксини. Имат си и пари, и акъл, ще си строят заводи за да не чакат на опашката ред отново.

20

Анонимен

преди 1 година

За да осигурим работа на завода, предлагам произведените бустери насила да се бият на надупчените баламурници, подписали декларация, че се отказват от телесния си суверенитет.

19

Анонимен

преди 1 година

Коментарът на 1 е забавен, но поучителен. Изобщо не бих се учудил тези ненормалници да опитват да си пласират незнайните препарати в космоса, хахах! И ако случайно намерят някой извънземен да не пропуснат да го "ваксинират".

18

Striker

преди 1 година

Ами няма в Беларус да открива завод, я.

17

Анонимен

преди 1 година

Могат, строят. Няма да чакат на опашката за ваксини следващия път.

16

Антинатовец

преди 1 година

Майната им на ваксините в моето тяло не ги допускам какво и ще да стане. По полезно е завод за презервативи да откриват отколкото за тези отрови с нищо не предпазващи от вирус. Циркът започна с дозичка , втора , бустерче , тромби , логичен инсулт и много не прескочиха трапа . Моя колежка имаше шанса да го прескочи след тези 3 ваксини.

15

Анонимен

преди 1 година

До Ядосан - в Австралия продължават да строят концентрационни лагери за непослушните... Който не е инжектиран с колкото дозички са му казали от правителството, рискува да седи месец в отвратителна килия... Имаше история на едно момиче, доста страховита. Била "контактна", ама и тя не знае с кого... И понеже не е инжектирана, насила я закарали в лагера

14

Анонимен

преди 1 година

"През 2022 г. вирусът остава третата най-честа причина за смърт в страната." Може, с молив и гумичка ... триеш, пишеш... Няма инфаркти, няма инсулти както досега. Няма най-*** грип дори. Така се получава измислена, трета по важност причина за смърт. Всички увреждания по други причини ще станат постковид. Ще лекуват една болест, при това измислена. Т.е. ще се правят че лекуват всички болести, които имаше досега. Кой оцелял - оцелял. Има Ковид за всичко.

13

Йосарян

преди 1 година

Трагедия! Заради няколко години печалба ще превърнат думата "ваксина"в синоним на нещо нечисто и вредно, а "лекар" в посмешище!

12

Анонимен

преди 1 година

Модерна откри касапница

11

***

преди 1 година

завод за отровните помии, ваксини които убиват, осакстяват и те правят зависим като наркоман без доза..

10

Анонимен

преди 1 година

Да са им честити. Да си ги боцкат със здраве.

9

Ядосан

преди 1 година

Още колко ли " пандемии" ни чакат? Досега ваксинирането уж беше доброволно, нищо чудно да станат задължителни,произведени толкова много ваксини, трябва да се пласират. Пари, пари и пак пари.

8

Веселин 7112136860

преди 1 година

На еврейската мафия,която ни убива й казвам само едно :"Serpents, race de vipеres! comment echapperez-vous au chatiment de la gehenne?

7

Веселин 7112136860

преди 1 година

Много си падам по "модерна" и по нейните "апостоли".В архива на ЕС за ваксинирани съм вписан като ваксинирал се именно с "модерна". Не е трудно всеки да провери за себе си.Е,как съм се ваксинирал с тая ваксина,след като никога не съм се ваксинирал с каквато и да е било ваксина срещу "ковид". Предполагам не съм единственният,с който тая мафия си играе.Изтеглих си дори копие от сертификата,който лъже,че съм ваксиниран.

6

Albi

преди 1 година

Какво стана с тези дупнати австралийци, има ли оцелели :)? Нещо замлъкнаха, като ги набодоха. Не се оплакват сега. До коя игла стигнаха 5-та, 6-та? Вече сигурно са мутирали, малко информация пуснете, поне запис някакъв на усмихнати и щастливи австралийци. Е щом ще строят завод за ваксини, сигурно има оцелели, малко в какъв вид са ме съмнява.

5

Модерна Moderna

преди 1 година

Ха-ха-хаааа......хи-хи-хииии.......хо-хо-хоооооо................