48

Анонимен

преди 1 година

СТАРИЯ УЖАСЕН УЖАС! Хора ДОКАЗАЛИ години наред, че освен да се облагодетелстват, да въртят далавери и кражби за друго НЕ СТАВАТ! НИКАКЪВ СРАМ И КАКВОТО И ДА Е...!

47

44- и мултак

преди 1 година

Ама ти Веждито за нормален ли го броиш бе, човече?! Я си вземи хапчетата! Неграмотен ***, побойник - беше набил един полицай, ама Сикаджията от Банкя го спаси! Май моделира разни статуетки, които ги брои за "изкуство"!

46

Анонимен

преди 1 година

чудя се на акъла на защитниците на Кирчо и Кокорчо... какво оше трябва да сътворят за да прогледнат заблудените???

45

анонимен

преди 1 година

Ония неадекватните фалираха България , вие с Веждито си чешете езиците. Браво бе, мозъка ви е колкото детско амидофенче.

44

Прас по носа

преди 1 година

Рашидка, я му удари една главичка! Ти ги умееш тези работи.

43

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Веждито е...изветряла бира,прави антиреклама на ГЕРБ. Всъщност всичките им стари кадри са...същата работа. Народа му омръзна да им гледа...раболепните физиономии като бокови...крепостни.

42

Господи!

преди 1 година

Господи! Че тая противна мутра е по-грозна и от орангутан! Да прощават *** за сравнението! Да, ама се натиска пак да е депутат, ами, изпил е милионите, които открадна от "Ларгото"! Ей, Боко, ей, Тикво сикаджийска от Банкя , прибери го този алкохолик и не го пускай при хората бе, Боко! И понеже *** не се справят с машините, няма кой да гласува за Мултака ти бе, Боко! Всъщност, пускай го, навсякъде го води със себе си, много голяма услуга ще направиш на другите партии!

41

До ?

преди 1 година

Къде е убил дете, бе, оливате се вече?

40

Анонимен

преди 1 година

Пияндето Рашидов, да изкара поне 24 часа трезвен, че да има една снимка на която не са му премрежени очите.

39

Анонимен

преди 1 година

Тоя нефелен мултак не трябва ли да е в затвора, след като кюртук пиян мина на червено и предизвика зверска катастрофа на бул. България миналата година?

38

?

преди 1 година

Този пак ли се е натаралянкал? Какво стана с кръвните му проби? Уби дете като се заби пиян като талпа. А полицаят, който беше удрял, защото му беше направил забележка, че спира на забранено място? Между другото, защо още е жив?

37

Караджата

преди 1 година

Аман от евроатлантици като Веждичката, вие ни предлагате да станем източен фронт и да добиваме шистов газ. Това ли искате да вкарате България във война с Русия? Да надупчите Добруджа и да я направите пустиня? Това ли се крие зад евроатлантическите ви ценности, това ли е цената? Съсипаха земеделие, животновъдство, индустрия сега искат и България да унищожат. Вън евроатлантическа *** пфу, ще хващаме балкана и ще ви търсим у къщята, всеки е добредошъл към нас.

36

МНЕНИЕ

преди 1 година

И Петков и Рашид не са Добре - трябва да ги вкарат в една Стая в Карлуково - да си лижат топките .

35

Нане

преди 1 година

Абсолютно е прав веждито, кокорчу и про100 кирчу са за освидетелстване... ===))) тежка шизофрения...

34

Анонимен

преди 1 година

Чудех се за кого да гласувам - честно - ДБ БСП даже Възход тия новите, нещо балансиращо, но вече като гледам как тикви, пъпеши Римски и дини Андолски се пукат от яд, ще дам рамо на ППтата. Всъщност само да не са от бостана, за всеки ей!

33

!!!

преди 1 година

Мултак N 1 на републиката, с фес и кирливи шалвари - български депутат на "българска" политическа партия!! Да сте чували по- смешен виц?! И по-страшен?! И по-унизителен за народа ни?! Ти ще влезеш в затвора, престъпник и крадец, ти! Ти колко милиона открадна от "Ларгото", за което престъпление Каскета с Бръснатата кратуна все още се разсейва?! Колко открадна бе, Мултако?! А хотелът на сина ти в Австроя?!

32

Анонимен

преди 1 година

Не само вежди, но всеки нормален, трезво мислещ човек ще изрази тревога от случващото се. Кирчо наистина се държи неадекватно след всички зулуми които стори. Най- голямата издънка беше аферата с газа, с всички последици от това, за което би трябвало да се потърси съдебна отговорност.

31

Анонимен

преди 1 година

Айде...айде...прав е.Апартаменти под наем,"специални" пици,разходки с охрана на държавна издръжка,романтични срещи на свещи с държавни самолети,комисионни от сделки...за всичко това Бойко може само да си мечтае.Кирливата компания за 7 месеца открадна повече от всички преди това взети заедно.Направо с милиарди си беше.Днес четох някакви сметки за 16+ милиарда.Даже една шеснайста е много.

30

Анонимен

преди 1 година

Алкохолът не прощава. Системната злоупотреба с него води до личностна деградация. Вежди Рашидов е поредният пример!

29

35- и

преди 1 година

Тоя грозен като смъртта гербеарстки лакей на сикаджийската мутра е срам и позор за културата ни, която опропасти, понеже я ограби и съсипа, той е позор, защото предлагаше като магистрална жрица насрания си *** на де що политически лидери срещнеше, докато Тиквата от Банкя не сбъдна детската му мечта и го направи министър! Че кой българин пък ще даде гласа си за тази мутра на Мултигруп, на мафиоти и престъпници, като сикаджийския му бос?! Наглец, та дрънка! Ти си за затвора, мутро грозна!