Снимка: БГНЕС

В предизборната надпревара отново влиза бившият министър на културата от първите два кабинета на Бойко Борисов - Вежди Рашидов. Скулпторът ще се включи в пловдивската листа. В навечерието на кампанията за предсрочния вот Рашидов отправи остри критики към управлението на кабинета "Петков" в предаването "Опорни хора" по отношение на енергийната политика. Според Рашидов Петков е застрашил националната сигурност.

"Да не забравяме, че руският народ е различен от Путин. Когато ти не си създал алтернатива на своя народ, нямаш право да се отказваш от това, дори и да не го искаш. В момента бизнесът е пред фалит, ако няма газ. Децата, които протестират, нямало да се къпят, ще въшлясат. Останалите 8 милиона искат да се къпят. Мен ме интересува, че тези хора ме накараха да сложа алтернативен климатик. Ако цяла България мине на климатици, ще претоварят мрежата и няма и климатици да има. Кирил или не е добре, или трябва да бъде арестуван, той застрашава националната сигурност", коментира Рашидов пред Bulgaria ON AIR.

Целият разговор гледайте във видеото.

Коментари Напиши коментар

92

Алф

преди 1 месец

Ми кво да каже веждичката, нали и той ще изгори ако Петков се развърти и ги одупи всички крали от народа! Те затова му скроиха шапка, щото бая такива като веждичката, боко, нурса и др. щяха да влязат на хладно за дълго време.

91

Вежда

преди 1 месец

Всичката ваша класа сте добре но никой не е арестуван и осъден

90

Никола Стефанов

преди 1 месец

"руският народ е различен от Путин" - и все пак над 80% от същия този народ одобряват Владимир Владимирович.