33

Анонимен

преди 1 година

Ай ся да напишете и кой ще ги плати тез пари. Предкагам да е прокоратурата! Дали? Ама надали!

32

Анонимен

преди 1 година

Практика навсякъде е полицията да влиза и да взима каквото й е кеф. Нямам против да взимат неща, необходими за делата, но те взимат буквално всичко. После прокуратурата вкарва в съда протоколите и съда на 99% ги одобрява и той за застраховка. В края на делото се оказва, че повечето неща са взети хей така и не е било нужно. Докато се влачи досъдебното на прокурора му е ясно, че тези неща не трябват, но го е страх да ги освободи, защото или е *** или няма воля. Абе магистрати, със страх не става..

31

Алеле!!!

преди 1 година

"През 2010 г., когато вътрешен министър е бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, полицията нахлува в офиса на фирмата и ударно изземва всички служебни компютри и десетки чували с документи." Гyyeма излагация за ГЕРБ!!! Ама мнooooyгyyeмa!!!!

30

Анонимен

преди 1 година

В тая задръстена държава все някой трябва да е виновен за това, че на никой управляващ не му дреме за народа.

29

МВР Е ОПГ

преди 1 година

Прокоратурата е Мафия значи сме правова държава.Няма да спрът да съдат държавата заради Гешев и Цацаров

28

Анонимен

преди 1 година

Оставка Гешев, за нищо не ставате. В затвора, заедно с целия Висш съдебен съвет. Долни мошеници.

27

Анонимен

преди 1 година

*** какъв гешев сънуват, като той от 2 години е главен прокурор, а това се е случило преди 12

26

Прокоратура е Мафия!

преди 1 година

Гешев представлява мавията но не и народа! За огромна жалост представлява и Дършавата от най висша инстанция което говори много за "правовата държава"

25

I’m

преди 1 година

Страхотно и в същото време нищо ново! Бандитите осъдиха държавна институция, а народа ще си извади от джоба да им плати обещетението! Никой журналист не поставя въпроса по този начин.

24

Анонимен

преди 1 година

СЪДЪТ Е ПОСЛЕДНАТА ИНСТАНЦИЯ ! ХА ПОЗНАЙТЕ КОИ НАСЛЕДНИЦИ НА ПАРТИЯ СА ВНЕДРЕНИ ТАМ И ИМА ЛИ ОСЪДЕН ЗА ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ ??? КОЙ ИМАШЕ ИНТЕРЕС ДА ЗАКРИЕ СПЕЦПРОКУРАТУРАТА И СЪДЪТ ??????

23

аа1830

преди 1 година

Еми Цецо да продава апартаментите на жената и на дъщерята... Това дело беше неговата гордост

22

Цуки

преди 1 година

Ей, много пара е това! Язък.

21

Теди

преди 1 година

СЪСКАЩ ОКТОПОД Е МАР ТИНА АТАНАСИНСКИ НЕ НЕЖЕН И ВИВАКОМ СА И СВИДЕТЕЛИ

20

Обективно

преди 1 година

ДОКАТО СЪДИТЕ ИНСТИТУЦИЯТА, А НЕ ЧОВЕКА, КОЙТО Е ВИНОВЕН - ВСЕ ТАКА ЩЕ Е! ЗАЩОТО ТОЗИ НАЧИН НА РАЗДАВАНЕ НА " ПРАВОСЪДИЕ" САМО МУЛТИПЛИЦИРА БЕЗОТГОВОРНОСТТА НА СЛУЖИТЕЛЯ!!! ТАКА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ!

19

Майна

преди 1 година

Ами ОСЪДЕТЕ МВР ШЕФА - ЦВЪКИТО, И ГЛ. ПРОКУРОР В ЛИЧНО КАЧЕСТВО, ЗАЩО СЪДИТЕ ПРОКУРАТУРАТА КАТО ИНСТИТУЦИЯ???? ТЯ НЯМА ВИНА, САМО ХОРАТА МОГАТ ДА ИМАТ ВИНА!!! ЩО ЗА ИД.И.О.ТИЗЪМ Е ТОВА!?

18

Анонимен

преди 1 година

Takа е като се опълчиш на едрия червеноприватизационен бизнес. Те се грижат и за слугите си иначе не се знае утре ако изпаднат в немилост ще има ли кой да ги подкрепи. Така, че българи избирайте си някоя бивша фамилия и по старата методика към дядото от комитета, сваляйте шапка на внуците, ближете където трябва и ще имате спокоен живот и гарантиран дребен бизнес. И внимавайте някой от тях да не в тефтера на др. Митрофанова

17

О хо хо

преди 1 година

ПО ТОВА ВРЕМЕ МВР БЕШЕ НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, А ГЛАВЕН ПРОКУРОР - ЦАЦАРОВ. СЕГА ТЕ ДА ПЛАЩАТ С ЛИЧНИТЕ СИ ИМОТИ. ИМАТ БОЛ!!!! НЕ МОЖЕ ЕДИН ДА ГРЕШИ, А СЪВСЕМ ДРУГ ДА ПЛАЩА!!! НА КАКВО ПРИЛИЧА ТОВА?!

16

Анонимен

преди 1 година

Кой ще плаща ? Да им ги вземат от бюджета на прокуратурата , и да им спрат бонусите. Иначе нема управия защото народа плаща чужди грехове.

15

Анонимен

преди 1 година

Гешев да ги плаща от заплатата и имуществото си.

14

Сержант

преди 1 година

Безотговорността на държавните служители към държавата в действие. Във всяка държавна структура е така, и там се крие основния проблем на България.