26

Анонимен

преди 1 година

Само напомням, че нямаме никакви уговорки да приемаме още и още ислямисти тук. С или без талибаните като фактор, бежанци от близкия изток не са желани пред джамията в центъра. Цяла Африка е на ваше разположение, направете си маршрут нататък. Тук всички ви мразим простата култура и сте нежелани. Афганци, иранци, сирийци - не се пробвайте, ние сме хомогенна нация, и мнението ни за вас също е хомогенно. Нарушителите на границите се разстрелват без съд и присъда. И на никой няма да му мигне окото

25

Анонимен

преди 1 година

Украйна да гледа какво ги чака след безумието да се водят по американската мечта.

24

Анонимен

преди 1 година

Тежко и горко на жените там с тези полу човеци. САЩ избяга от там и разбучка Украйна, трябват им войни за да имат пари.

23

Анонимен

преди 1 година

ИЛИ 1 ГОДИНА ОТ СРАМНОТО БЯГСТВО НА АМЕРИКАНЦИТЕ ОТ АФГАНИСТАН

22

Влади

преди 1 година

Предишните власти имаха 350хилядна армия, въоръжена със западно въоръжение, в Афганистан се изляха милиарди долари и въпреки това... страната пак се върна в Средновековието. Сегашната форма на политическия ислям, произлязла пак от този район на Средния изток е страшно назадничава и води до диващина и глад. Трябва добре да изгладнеят за да станат срещу тези талибани. Обаче алтернативата е пак...ислям.

21

Анонимен

преди 1 година

По-малко бягат, режимът е добър. За всеки афганистан има забулка и не бягат в Германия. Жените ще освободят работните места на мъжете си. Опиумният мак ще храни селяните.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11Афганистан сложи надгробния камък на СССР, прекалено много средства израсходиха рашките там, накрая фалит :))) Не забравяй, че янките снабдяваха талибаните и муджахидините със стингъри (американски РПГ-та), както и със съветско въоражение от трети страни, твоите колхозници и стотинка не видеха в Афганистан :)))

19

до 23

преди 1 година

не мисля че можеш да кажеш как да е заглавието, а и както виждаме не е така. Стани журналист и пиши заглавия. САЩ разбраха че манталитета на радикалните *** не може да се промени

18

Анонимен

преди 1 година

Заглавието трябва да е: Една година от позорното бягство на *славната* говедарска армия от Афганистан,прогонена от едни брадатковци по джапанки.

17

Анонимен

преди 1 година

Афганистан чества една година от освобождението си от пиндостанско робство.

16

Анонимен

преди 1 година

Преди една година краварите избягаха като бити пее.аси от козари въоръжени с калашници оставяйки след себе разорана земя и оръжие за милиарди.

15

Позор

преди 1 година

Заглавието трябва да е Една година от бягството и предателството на сащ от Афганистан.

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен15 Точно така, само дето в Мадагаскар са владеели франсетата, не англичаните.

13

Анонимен

преди 1 година

"Резултата при всички държави където американците са нахлули да им "донесат демокрацията" е един и същ след като янките си заминат - разруха, бедност и конфликти." Вярно е, те по това се различават от руснаците. Те където останат се случва същото! Ако никой те остави и ти пропаднеш някак си да се сърдиш на друг, че не можеш да се оправиш сам ми се струва типично като, кой ми *** в гащите. Виж, да влезеш в орбитата с някой и дружно да фалирате е далеч по смущаващо. Поне за мен де.

12

Анонимен

преди 1 година

Нормално, когато цивилизацията ти обърне гръб, така се получава. Не искаха цивилизация и си мислеха, че американците ще ги дандуркат вечно. Същото е и в Мадагаскар, зор англичаните да си тръгнат и сега глад и после другите им виновни, че те не само, че не са надградили нищо ами и оставиха и изграденото да се разруши.

11

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Афганистанците от Днес( изрaeл). са ми блокирали възможността да харвсвам или не коментари.Къде са ушавите? Очевидно е,че евреи и турци ..едно и също са,управляват медиите,за да саботират всяко Българско обединение. Къде сте бе,laйна левскарски ченгета? Турко-евреите ли ви плащат заплатите,че не си изпълнявате дългът към Майка България? Безсрамници!Това,което се случва в Дир и Днес е предоказано ЕВРЕЙСКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ НАРОД И ДЪРЖАВА.

10

Браво!

преди 1 година

Това се казва управление

9

Анонимен

преди 1 година

Резултата при всички държави където американците са нахлули да им "донесат демокрацията" е един и същ след като янките си заминат - разруха, бедност и конфликти.

8

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

В Афганистан няма никакви конфликти. Всичко е еврейски ход за нахлуване в държавите ни. Тия са некадърни дори да ходят правилно. Като бях вббежанският лагер в Боговаджа им се хилих в лицата. Легнат да спят,мъже на по 25 години и се гушкат като некви религиозници у манастир.Евреи.От по-низшата класа.

7

Анонимен

преди 1 година

Където е стъпил американски чепик, после трева не никне.