9

дедо Цоко

преди 1 година

Баш мизериите в лагера ги *** конярите дето пренасят багажите на братството. И е забавно как всъщност се налага да се чисти България за един ден подир няколко броя скотовъдци, дето конете и катърите им имат повече акъл от тях. Отделно, че има приходящи извън братството индивиди, които са разни Ню ейдж шматки, арт натури и тем подобни ***, които оставят наистина брутални мазаляци зад себе си

8

важно

преди 1 година

До АнонименНякой да е казал, че съм ходил с тях.

7

Тенгри Кан

преди 1 година

Нека да паднат още да задуа по-силен ветер и да го обърне на снег, да заледи и тогава, а вийш, ква яка паневритмия ша напраат дъновигити, а па на Калайжията, че му замръзне гавноту;))) Квит са белички, тамам са за ледени скулптури;)))

6

Анонимен

преди 1 година

До важно - Ами спри да ходиш с тях, бе!

5

важно

преди 1 година

Тази година това "братство" ще си изчистили след тях, или ще остави ***? Всяка година е клоака след тях, и после започва мероприятието "Да изчистим България". До кога???

4

Бай Илийчо

преди 1 година

Тва гражданята няаате акъл бря ! Мечки има тъдява ба! ЕИИИЙ щурави ора!

3

Анонимен

преди 1 година

Къде са прородозащитниците дето бяха нервни на румънците преди дни.Хайде да ви видя сега коментарите.

2

Рилските Блата

преди 1 година

С толкова много туристи след няколко години езерата ще станат на блата...

1

Чичо

преди 1 година

Ами то...днес и утре е по-хладно. След това добре е да имаш запазено място, за да може да се топнеш в езерата като се затопли. Аз примерно, с братчеда мисля се качим с джипа на езерата утре по някое време, че имам да пера един килим.