40

Меломан №1

преди 1 година

Така като ги гледам подозирам че музиката им е подходяща само и единствено за лечение на запек.

39

ХАХАХАХАХА

преди 1 година

Тия световно неизвестни нежни смешничета нямат нужда от казарма. На тях им трябват сешоари и дамски превръзки

38

Анонимен

преди 1 година

гнуснооо, много гнусно. най-долната схема е да си к-поп звезда.

37

Анонимен

преди 1 година

боядисваш си косата, слагаш си цветни лещи, и накрая пак си на 60, и изобщо не знаеш какво се очаква от теб, когато те поканят от куртоазия в поредната новинарска рубрика, понеже си бивша звезда. не знаеш, защото сценаристът вече не е част от твоя екип, а отсреща има нова банда от 15 гея, а вие сте били само 8, и те канят да ги благословиш. представи си само. адски гнусно общество, в което никой няма цел - освен парите. обзалагам се, че дори не са успели да ***, миличките.

36

до 36

преди 1 година

хах, стига. това е една от най-консервативните държави на света, заедно с япония. със сигурност е много яко за живеене, ако си чужденец - получаваш само привидното. останалите трябва да се съобразяват с порядките и да си дават вид, че се радват, когато им дойде поредната шепа пеещи пенделчета, докато мизерстват в някое мазе, прислужвайки през деня на богаташите. с отрязан крак, но все пак фенове на BTS, защото няма как да не си. гнусна история.

35

Анонимен

преди 1 година

НИЩО НЕ СИ МИСЛИ КОМЕНТАР 32 БЕШЕ В ЮЖНА КОРЕЯ ,ЗА ТОВА И СЕ ИЗКАЗВА ПОДГОТВЕН.Вие не знаете историята на тези семейства ,които са изоставили родителите си,в крайна сметка това е личен избор.Това е една от най -добрите държави за живеене ,няма място по света което да е идеално,но за там да знаете ,че РОДИТЕЛИТЕ И ВЪЗРАСТНИТЕ СЕ ПОЛЗВАТ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УВАЖЕНИЕ ОТ ПО МЛАДИТЕ И НЕ -ТЕ СА МНОГО СПЛОТЕНИ СЕМЕЙСТВА ,ТОВА ЧЕ Е ИМАЛО ФИЛМ ЗА ОТДЕЛНИ СЛУЧАИ НЕ ОТРАЗЯВА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!

34

Rrrr

преди 1 година

ДЕ БИ Л

33

?

преди 1 година

Това е и коментар към 32, който си мисли, че всичко е като по сериалите на Южна Корея... както и Япония има свръх натоварване и очакване към корейците. Самоубийствата са познато явление в тези страни.

32

?

преди 1 година

До Кольо, има и друго нещо. Например масово изоставят там възрастните си родителите. Не искат да ги гледат. Даваха репортаж по CGTN, как пенсионери в Южна Корея са на улицата и са принудени да крадат. А това означава затвор. Имат си затвори, в които се опитват да помогнат на тези хора като излезнат след това.

31

Анонимен

преди 1 година

Леле какви глупости в коментарите за Южна Корея.Хора вие сте тотално прости и ограничени,това е срамота.Има редица българи,които живеят там и има много добра информация ,която е представена на международно ниво и може да се информирате.Това е една невероятна страна и прекрасна за живеене,стига обаче най-малкото да бъдете по-добре възпитани ,изучени и да имате професия.Тотална простащина е вашето.На къде отива тоя народ,от лош по лош става ,злобни жени и злобни мъже,в Никарагуа са по човечни бе.

30

Мара

преди 1 година

Тези мутанти ми изглеждат еднакви. Само корейките могат да ги различат и да им запомнят имената, че и да си мислят че това са мъже. А корейките са кривокраки и кривогледи, но за корейците това е много сексапилно.

29

Колю

преди 1 година

Има пари в Южна Корея но не бих живял и един ден там. След като забогатяха спряха да раждат деца и сега вместо с истински мъже се занимават с някакви безполови клонинги които имат сексапила на хладилник Самсунг.

28

ТB/S ?!

преди 1 година

За първи път ги чувам - изглеждат много женствено - ще опитам да намеря някоя тяхна песен в мрежата! За казарма не стават, ама формално могат да служат и две години - съществуват много позиции, особенно в съвременните армии като южнокорейската, където няма дори и да разберат, че са в армията !

27

Всъщност...

преди 1 година

...такива малки дришшльовци със сладки личица като тях има в изобилие. Въпросът е че тия носят големи печалби на твърде много влиятелни хора от развлекателния бизнес, които не търпят какъвто и да е спад в печалбите си. А от тия малки певци има още какво да се използва. Няма проблем. Законът ще се промени. Тия малки машинки за пари ще продължат да работят усърдно за мениджърите си... и при първия сигнал че губят популярност ще бъдсат сменени със следващите... но не и по-рано. Не и по-рано.

26

Анонимен

преди 1 година

Да ги пратят в Северна Корея, там другаря Ким ще ги оправи гейчетата

25

Анонимен

преди 1 година

BTS несъмнено е съкращение за нещо от рода на "butt-torn shitheads"

24

Анонимен

преди 1 година

Вижте ги на какво приличат. Сигурно са подписали договор, който ги задължава да имат една и съща прическа, мишките. Обзалагам се, че и животът им е толкова режисиран, колкото и гадните им видеоклипове.

23

Анонимен

преди 1 година

Значи, на тоя свят няма нищо по-гнусно и противно от кореец. Чак след тях идват всичките араби и афганци.

22

Аман от тъпанарщини

преди 1 година

И с тия няколко копиращи западната халтура *** и без тях Южна Корея ще яде дръвцето ако Северна ги нападне!

21

Факт

преди 1 година

И Елвис Пресли е бил звезда когато са го взели в казармата. Не е имало дебати за промяна на закона специално за него.