12

Пепи

преди 1 година

Ейй доживяхме министър да се изненада от факта, че подопечното му министерство не върши нищо. И по-лошо, пряко е замесено и отговорно за трафика, разпространението и продажбата на дрога. Охраняват вместо да арестуват мутри. А въпиющата им простотия и неграмотност искрено ме карат да се забавлявам всеки път, когато ме спрат. Ебахтии тъъпаците са в родната полиция. Само населението дето гитърпим можем да се мерим стях по простотия.

11

Правилно

преди 1 година

Нормално е във страна от третия свят да има по висока престъпност !!!

10

безнаказано

преди 1 година

Бойко Рашков с 19 имота и милион в инвестиции пак окраде държавата.

9

Анонимен

преди 1 година

Разгеле, разкрихте го. Съвсем логично е колкото по-бедна е една държава, толкова повече населението и да извършва криминални дейности, притиснати от избора да оцеляват в нищета или да лежат в затвора.

8

Анонимен

преди 1 година

Значи да очакваме още по-голяма престъпност. Защото икономическото състояние няма изглед за оправия. И не знам защо да немога да защитавам имота си и живота си както е в щатите при положение че престъпниците са въоръжени. Стига с това превишаване на самоотбраната. Сменете го тоя закон най-накрая. Или искате всички да станем престъпници.

7

Битовата престъпност

преди 1 година

Разбирасе че кокошкарите са виновни а мафията имат ореоли на главите и всички знаем че е така. МВР Е ОПГ и Мафията си има държава разбирасе

6

Анонимен

преди 1 година

Глада кара и хора които никога не са краднали да крадат за да ядат. Погледнете цените в магазините и помислете дали човек с минимална заплата и пенсия ще може да изкара месеца без да гладува.

5

Анонимен

преди 1 година

Машала,тоя откри топлата вода...питам се колко ли време му е трябвало да го осъзнае и дали ще му дадат награда за това прозрение...

4

В.Узунов

преди 1 година

Ами има я. Като няма какво да м как ням да разбивам мазета. Малко вече и черпят. Не е както преди да излезна без една стотинка и да се върна пиян.

3

Анонимен

преди 1 година

За пореден път откриваме топлата вода.//а аз си помислих че са открили колелото.

2

Престъпността

преди 1 година

В гетото Панелелистан винаги е била висока!! През 2019 по статистика на 100 домашни кражби 87 остават за винаги не се разкрити!!! Съвет към здраво мислещите останали на тази територия спасявайте се докато можете после ще е късно!

1

минималназаплата

преди 1 година

хе хе. бедният не краде защото е беден?