38

Анонимен

преди 1 година

браун газ се прави от вода, предприемчивите го използват

37

преди 1 година

Всъщност нас много ни интересува какво мисли ЕС по въпроса !

36

Анонимен

преди 1 година

Сигурност в дигитална среда не съществува. Ние, в България, поне сме го разбрали, за разлика от другите, които предпочитат да се залъгват.

35

антигендар

преди 1 година

До 36 АнонименА една малка група от извратенисороскиГендари като тебе по цял ден пишат в вестниците възхвали за фашистка украина и прайдовете

34

Анонимен

преди 1 година

Закво са ни центрове като всеки може да се грижи сам за безопасността си. Пък и кво като имам вируси на компа, нали мога да гледам безплатно последните филми и сериали а на запад трябва да чакат цяла година за да ги пуснат в нетфликс - не-щастници.

33

Анонимен

преди 1 година

E, какво пък като сме на последно място по дигитална сигурност? Важното е че сме единствените в ЕС със почти 100% машинно гласуване. Това, дето там не го искат - ние сме първи. Вервайте им! Щот сем мноооого умни! И напредничави! Като във Венецуела.

32

Анонимен

преди 1 година

Е по какво не сме на опашката,та и по дигитална сигурност.

31

Анонимен

преди 1 година

На първо място сме по рекламен софтуер! Не мога да видя съдържанието на сайтовете които отварям от реклами!

30

Анонимен

преди 1 година

Германия не знаем какво има като защита,но Германия никога няма и да каже какво има като защита.Това ,което знаем е за перфектна мрежа,но как е изградена не се тръби в новините или другаде като у нас.Не ги мислете немците,знаят всичко за всеки,който е там,така че правете си изводите сами

29

Анонимен

преди 1 година

До 18: НАП си го хакнаха неговите създатели,за да изчезне информация,с която хазната да олекне с много повече пари,пред които окрадената КТБ беше като детска касичка за стотинки.Ама офчата *** така и не можа да проумее,какъв удар върху държавата и народа беше това...то така стана и с КТБ.ОФсии,оФси-и-.........!

28

Анонимен

преди 1 година

Абе,уФъси,за какво ви е защита,като сами се натискате на краварите да им станете роби?!

27

Е

преди 1 година

Нали тук имало мнооогоооо големи компютърни специалисти. Някой отбтези "специалисти" по цял ден висят в този форум, за да разтягат лакардии, колко пари взимали. Все едно някой го интересува.

26

Анонимен

преди 1 година

Как няма да сме на последно място. В България една малка групичка хора генерират едно постоянно наводняване на медийното пространство с лъжи в подкрепа на нацистка русия. 90% от коментарите са все едни и същи хора. Ако имахме държава на място, това нямаше да бъде позволено.

25

Анонимен

преди 1 година

Реален комунизъм в политиката и Путинови близачи в икономиката. Салдото - кредити, кредити, кредити. Е, скоро ще е времето на връщането. Наздраве за тия дето ще ги връщат

24

хаха

преди 1 година

Мен ми омръзна вече да ми казват абе тука постоянно ми излизат някви прозорци и получавам съобщения, поглеждам телефона, то нещо страшно. Оня кликал навсякъде къде пише спечелихте 6 милиона, натиснете за награда и дърта леля иска да я чукаш. Българина си е *** наистина. Не е платена статията.

23

Муахаха

преди 1 година

но Изборите с Дигитални Машини, единствено от Цял ЕС в България, са сигурни, нали?!

22

Анонимен

преди 1 година

Платени класации са това- борбата за привличане на номади е жестока! Имат пари и плащат наеми и харчат! Така ни накиснаха за свободата на журналистиката! А когато техния Христо Иванов се омаза с екскремеенти до ушите да спира Дарик мълчат.. за това става дума! Платени класации и измами за пари на разни нпо!

21

Анонимен

преди 1 година

Здравейте

20

Анонимен

преди 1 година

Как така на опашката сме ! Нали е пълно с уж компетентни ИТ спициалисти в софето

19

do25

преди 1 година

Новите поколения имат потенциал да станат еднополови.Нищо друго освен безполезни псевдо разбирачи повърхностни професори.Безморални,всичко мразещи,бездетни.В момента в които AI почне да програмира.единственото за което ще стават е тор за червеи или секс роби.Сами си копаят гроба,кои разбрал разбрам.