161

ТЕ СЕГА РУНДЬО ....

преди 1 година

...ШЕ ВИ ЗАКАЧИ НА КАРУЧКАТА НА "ГАЗПРОМ" И ПУТИН.... И С КАМШИКА ДИЙЙЙЙЙ , ТА ЧАК ДО ЕВРАЗИЯТА......ха,ха,хааааааа

160

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Промяна , бе...Промяна , Промяна ,бе.....СЕГА И ХАЛКАТА ШЕ ВИ СЕ ПРОМЕНИ---Кирчо и Кокорчо ше ви я стегнат якоооооо...!!!!

159

Анонимен

преди 1 година

НЯМА АМЕРИКАНСКИ СЛУГИНАЖ- КРЕПОСТНИ СМЕ НА КРЕМЪЛ

158

Анонимен

преди 1 година

Някой може ли да ми каже защо краставиците растат в сезона, когато буквално се ритат по земята, понеже всяка градина има прекалено много? За доматите се оправдаха, че били ги затваряли в буркани, което не е вярно, защото за това се ползва друг сорт, но както и да е. А за краставиците какво е оправданието? И тях ли слагат в буркани? Крадливи спекуланти, ще дойде Видов ден и за вас....

157

Анонимен

преди 1 година

Разсипа ни този американски слугинаж. На есен слагаме българоотговорна партия и ги съдим.

156

Анонимен

преди 1 година

Интересно.Преди седмица -2 имаше изказване че сме купували слънчоглед от Украйна на безценица и било дъмпинг, а олиото отново е тръгнало нагоре. Вече 5лв.А знаете ли в Турция миналия месец беше 3.50за литър.Купих си 5л туба и мисля от тия ****д*али да не си купувам скъпо!

155

!

преди 1 година

Ревахте за Европейски живот!!! Ами живейте го, ЧЕСТИТО!!!Ревахте за псевдо демокрация!!! Ами наслдете и се( дженддъри, педалчетаа,право на изор имате някакъв изобщо, различно мнение и директно сте нацистт и на клада).Ревете още и искайте още...ще ви дадат,ще ви дадат и още как :))))))))

154

Анонимен

преди 1 година

Проблема е в София и големите градове, в малките градове е друго. Цените на зеленчуците са по-ниски, защото много производители зареждат директно магазинчетата и/или продават сами. Може даже и сирене, яйца и мляко да си купувате от земеделските стопани. Зимата нещата се поизравняват защото се зарежда от борсите, но през останалото време е по-евтино.

153

Кире Кокорчо

преди 1 година

Сега българите няма да са зависими от Русия ... Що ще купувате евтино бе хора, като може да купите и скъпо. Така ни финансирате и ние нема да крадем директно от бюджета, корупцията ще намалее та ние сме един файтон хора.... Да продължим промяната - само хора на промяната ще бъркат в държавната каца за мед.

152

Споко,мъдурковци!

преди 1 година

Споко,другаре мъдурковци! Едва сега започва агонията на българския суверен ! Няколко хиляди проституиращи е.аха майката на Българуия за 10 г. напред ! Е, всички си бъркаха в носа докато Про 100Киро и Кокорчо усмърдяваха ефира с лъжи и простотии! Сега очаквайте студ, глад и празни джобове , осигурени ви от " Продължава промянатга" ! И то мнооого дълги години !

151

Интересно !

преди 1 година

Цените растат- неконтролирана инфлация- упадък на морал,дисциплина, ценности - фалшива съдебна система,защитаваща престъпниците, а не обществото от тях - бившата Държавна сигурност е овладяла институции и органи - хората блеят и горчиво ще плачат ,когато се озоват отново в комунистическото блато !

150

ПП

преди 1 година

Продължаваме с промяната ! Като спечелим изборите още по смело ще продължим към по големи висоти на цени и стандарти по харвардски.

149

Анонимен

преди 1 година

А можеше и по-зле да е. Тренирания българин знае къде да отгледа децата си но не и в България.

148

123

преди 1 година

За Бога, братя, не купувайте! Само това ще принуди алчните прекупвачи и търговци да свалят цените, а не само от време на време да пускат по някоя измислена промоция, от която несъмнено също печелят добре. Купувайте само най-важното и оставете стоката им да изгние, за се скапе.

147

Герб са номер 1

преди 1 година

Честита Промяна!

146

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Важното е банани ,банани има ! И демокрация ,до шия ,че и нагоре

145

Българин

преди 1 година

Вън продажниците от България! Само тогава ще се върнем към нормални цени.

144

Пенсионер

преди 1 година

Малко ви е. Октомври пак си ги изберете, и колкото и да ви боли ще търпите защото и олиото ще е още по скъпо.

143

Бачкатор

преди 1 година

Държавниците ни си УВЕЛИЧИХА ЗАПЛАТИТЕ ... Ние бачкаторите какво чакаме още ?

142

Анонимен

преди 1 година

Дано тоя месец още цените станат непоносими само в скапана софия