47

Анонимен

преди 1 година

до анонимен 44 - е мога и с и Pithon, но не се хваля, ама ти едва ли знаеш какво е асемблер

46

Анонимен

преди 1 година

До Jh - Миии, предлагам ти, да си гиз изкрваш за себе!

45

bbb

преди 1 година

На кой му пука за народа, на депутати, министри,президент им актуализират заплатите на всеки три месеца, на пенсионерите всяка година, на тези, които реално създават благата - я ги увеличат през годин -две, я не!И ако дадат горница от 100-200 лв. се бият в гърдите колко са добри работодатели.

44

Jh

преди 1 година

Изкарвал съм чисти 40-50к на месец на работодател и той ми даваше 1.4к заплата.Докато са алчни и не ценят персонала си ,заслужават да фалират.Всеки като стане шеф иска да дава 1000лв и да му се изкарват милиони и после реват ,че няма кой да им работи.Е няма как да стане.Фалирайте ! :-)

43

Бг заплати:

преди 1 година

"Нас не догонят, нас не догонят..."

42

Анонимен

преди 1 година

Какво друго да очакваме след 12 години престъпно и некадърно управление на България. Партиите на промяната не могат с един замах на магическа пръчка да възстановят разрушената България.

41

анонимен

преди 1 година

Ами заслужаваме си го. Защото първо, гласуващите на избори са кът, второ, от тях има мечтатели вярващи я в новите месии, я на лъжци, измамници и въздухари. Айде сега пак да гласувате за "промяната" и да видим как разликата между инфлацията и заплатите ще става все по-голяма. И така докато на народа не му дойде акъла в главата, че по делата се познават политиците, не по приказки. Още по-малко по дипломите от престижни университети. Видяхме, че на българската почва не вършат работа.

40

Евроатлантик

преди 1 година

Неблагодарните българи трябва да бъхтят за 710 лв минимална заплата -600 чисто,но статистика за средната заплата трябва да расте,защото любимите ви депутати вземат някакви си 3 средни заплати без далаверите.

39

ВЪПРОС

преди 1 година

Здравеопазването е с най-високи заплати - вчера излезе справка за Директори на Български Болници финансирани от Нашите Осигуровки , тоест от Здравната Каса - по 1 милион лева на година - това са по 83 000 лева месечна заплата . Та в тази връзка - лекари и сестри да не реват за увеличение на заплати .

38

я глей

преди 1 година

е как бе , киро и инпексова казаха че оставят държавата уредена и подсигурена , а те никогиш не лъжат :)

37

Анонимен

преди 1 година

Ми то това и е работата на инфлацията. Да ти е скъпо и да не ти стигат парите. Ако всичко е наред и парите стигат, няма да е инфлация.

36

Анонимен

преди 1 година

Имаше навремето една руска песен "Нас не догонят" беше голям хит.

35

Христо

преди 1 година

А на държавните служители обещаваха и нищо. Вдигнаха ми заплатата само с 27%. Затова и съм си бил почивка през цялата година. Отивам в 10, в 12 отивад да обядвам до 1, после поспя 1 час до 2, после пия кафе с колеги до 3 и почвам да се приготвям да си ходя вкъщи и 4 без 15 излитам от канцеларията за да мога 4 и 15 да съм се прибрал. За 3800 лева чисто на месец и още 1000 лева месечен бонус, толкова. Като получавам по 10 хиляди лева заплата, мога и да работя.

34

Анонимен

преди 1 година

Логиката на тази инфлация е пределно проста. Европейската банка и ФЕД напечатаха колосално количество нови пари, за да ги раздават за Ковид помощи на народа, за да не работи. От тези пари се облагодетелстват първите, които са ги получили и изхарчили на ниските цени. След това парите се натрупват в собствениците на фирми, произвеждащи стоки и услуги. Първиначално те няма да искат да вдигат заплати, но постепенно ще им се наложи. Така всичко се кротва, но просто парите ще се обезценят значително.

33

Анонимен

преди 1 година

Пенсионер съм от 10 г,но продължавам да работая в частна фирма,на средно управленско ниво.Куриозното е,че пенсията ми е досто по-висока от заплатата!

32

Хмммм

преди 1 година

Служителите на Луфтханса искаха 9.5% повишение на заплатите. Луфтханза им даваше 3%. Служителите стачкуваха и се отмениха стотици полети :) В България служителите не искат увеличение на залпатите, не стачкуват :) И всичко си е както трябва... очевидно на всички им е добре.

31

Кк

преди 1 година

Шефа: виждаш ли това Порше.Аз: Да.Шефа: Ако продължаваш да работиш така усилено ще си купя още едно.

30

Бай Илийчо

преди 1 година

Ич не ми пука ! Язе съм обърнал бая пара в швейцарски франкове ! А он не пада даже съ качва ! Иаам и австрийски златни дукати,и адин наниз турски чиреци ! 22 карата ! Ама много по у-роспий арча ! Що пара съм фърлил малииий .,!

29

Истукан

преди 1 година

Вече не ни трябват никакви промени и партии на промяната и оправянето. Разчекнаха червата от чукане на тази държава.

28

до програмист 24К

преди 1 година

И на мен ми я вдигнаха с 20% от 2000 лева ми стана 2400, макар, че съм в IT сферата от 1983 година и мога да пиша на асемблер,фортран,паскал и бейсик .....Ама ми дреме защото съм на 69 години