310

Зозо

преди 1 година

Хахахааааа, Копейката лично ще иде при психопата в Мордор и ще се ***.... Според него само това и изхода от "кризата" :)))))))))))))))))))))))) Абсолютен клоун!!! Ние газ ще си намерим, ама Блатная валута няма да намери..

309

Анонимен

преди 1 година

Според предварителното проучване на общественото мнение Възраждане печелят. Няма тънмън.

308

dasdadssa

преди 1 година

Тоя щял да си води предизборната кампания по БТВ комеди

307

Хохохо

преди 1 година

Единственото, което можете да решите от *** е да емигрирате в раша. България е за Българите! А традиционните зависимости за които споменавате са в миналото!!! България е ЕС!!!

306

Анонимен

преди 1 година

Самата избирателна система прелива гласове "законно" на ДПС , така се получава математически. Районирането трябва да се премахне и да се въведе уседналост за парламентарни и местни избори.

305

Анонимен

преди 1 година

Възраждане са новото СДС, но няма да им дадат процентите, а служебното правителство е невзрачно и подвластно, изборините резултати съмнителни..

304

анонимен

преди 1 година

Копейкин ще плаща газа в копейки, не в рубли! Този, и сам не си вярва! Ама българина ***, пак ще се втурне да гласува за нов месия! Е, ще ви оправи!

303

Анонимен

преди 1 година

Първо санкциите на ЕК стещу народа на Русия са неприемливи и незаконни. Второ даването на военна помощ на правителството на Украйна е неприемливо и абсолютно недопустимо.Трето разполагането на чужди бази и войски на територията на Бг е неприемливо и е национално предателство.

302

Анонимен

преди 1 година

Единствено Възраждане може да се опита да реши проблема с НПО тата което е нерешим проблем. Те трябва да бъдат изгонени незабавно. Тогава и проблема с газа ще се реши от самосебеси. Газ има проблема са НПО тата.

301

До 364

преди 1 година

Костадинов казва така защото Възраждане е единствената българска партия в Парламента, която би преговаряла с Русия. Другите всички ходят наведени с наколенки и възелин на Козяк 16 на инструктаж и слугуват на запада. Искам някой да мисли за България, за народа а не само слугинаж.

300

Анонимен

преди 1 година

"В тази посока "Възраждане" е единствената независима българска политическа организация, която може да преговаря с Руската Федерация за разрешаване на кризата с газа"______________Хем били независими, хем пък ЕДИНСТВЕНИТЕ упълномощени да преговарят с "Руската Федерация"!Та вие сте представителите на Путин в БГ, който ви е внедрил да защитавате интересите му и целта му е да инсталира Възраждане в управлението....хелоу!

299

Факти за вас

преди 1 година

Елате да ги видите братчеда с 2 дози и един бустер, майка му също с 3 игли та даже надупчиха и баба ми на 92 години с 3 игли всичките болни от Ковид. Никой не ми плаща да лъжа. Благодаря на Бог и по-точно на Мангъров че не се надупчих и жена ми също и децата ми също предпазих. Господ здраве и сила да му дава на Доцент Мангъров. В Луфтханза нямат пилоти вече щото надупчените не били годни да карат самолетите.

298

Мен

преди 1 година

Аз, жена ми, мама, баджанака, жена му, един приятел, с жена му всички ще гласуваме за Възраждане. Ако от Козяк не разбъзикат машините ще бием. Боко го видяхме, Кирчо лъжата също, Корнелия оръжейната бизнесменка, Лорерчо върти еврейските пари, Асенчо ни тика в еврото. Освен за Възраждане няма за кой. Лека вечер на всички.

297

Анонимен

преди 1 година

Кирчо нали развъртя крана на Интерконектора с Гърция. Позира усмихнат , то кво се оказа че го е бил затегнал. Ха ха. Още на акт 14 както ония завод за Ел. Автомобили дето се снима ако помниш 240 милиона инвестиции . А то било с някаква китайска голф количка на един паркинг въртя пред камерите на bTV. Хората не са глупави.

296

До 343

преди 1 година

До Радослав- Разбира се че си искаме ЕС. Истинския ЕС! Но не сме слепи да не видим в какво го превръщат напоследък глобалистите. Бил богат. Да, и все още е. Демокрачен бил. Вече не. Свобода на личността,мисълта, словото, медиите. Вече не. А това определя и бъдещето му икономически.

295

Анонимен

преди 1 година

Много са прави от Възраждане отново. Не се учудвам, че им расте подкрепата. На практика точно това се случи - ПП бяха решили да спрем доставките от Газпром, месеци преди да се направят на ощипани моми, че Русия била нарушила "едностранно" договора. Петков знаеше много добре какво ще последва, но още от Януари месец му бе заръчано да се захване с Газпром, защото американците имаха нужда да си пласират втечнения газ.

294

Koцоеб

преди 1 година

Клоуни.

293

Анонимен

преди 1 година

И точно в този момент, единствената партия, която обещава да забравим за пандемията и лъжата и да потърсим сметка на ковид престъпниците е Възраждане. Нито ПП, нито БСП, нито ГЕРБ обещават подобно нещо. Е, за кого да гласувам? Естествено, че за Възраждане.

292

Анонимен

преди 1 година

До 351 депутатите взимат заплати! Наглата кифла е избрана за депутат от партия която още при създаването си се обяви против милионите раздавани на партиите и даваше парите за благотворителност. Но за дебелата нагла ненаситна българка са малко хилядите за заплатата и от моите данъци която прибира без да прави нищо на гърба на хората които са и гласували доверие

291

До 351

преди 1 година

Въпреки това, ще гласувам за него.