33

???

преди 1 година

Братя Галеви да не са го посетили?

32

Как са нещата?!

преди 1 година

МВР Е ОПГ + Мафията си има държава

31

Анонимен

преди 1 година

Сега пък синът му арестуван, блъснал пешеходец, който по-късно починал. Лошото като дойде.....

30

Анонимен

преди 1 година

"Ботаника Лозен" е милионерски комплекс, не "Делта Хил". Ние мислихме да си купуваме преди пандемията и цената за къща от 200кв. Беше 176К евро. Без фасада, без ограда, без гараж, те са отделно. Сега същата къща я пробутват за над 300К евро, че тези от 500 кв. са по 750К евро. Бяхме на оглед, луксът там е тишината и градинката. Имотът е с три стаи на етаж 2, тесен хол и кухня на етаж 1. Има подово, което е+. Нищо особено не е. Петканов мързела живее там, Яна Маринова, оператори от Нова. Лукс-Не!

29

Анонимен

преди 1 година

Това е първата къща в Делта Хил, след табелата за там. Винаги съм се чудила кой живее в нея. Ей, сега разбрах. Ми за какво?! За нищо. Там имат жива, денонощна охрана, обикалят с едни пикапи, нищо ли не са видели?!

28

Хер Флик

преди 1 година

Първо правило на Швейцария: не правете бизнес в дивашки и нецивилизовани държави като България. Ако го направите - отговорността си е ваша!

27

Анонимен

преди 1 година

Слаб бизнесмен е щом от 1 ръгане е умрял. Наще ги правят на решето и пак са в играта...

26

Анонимен

преди 1 година

не му е чиста работата на тоя , нагазил е в някакви води ....

25

Дада

преди 1 година

Единствения стабилен във делта Хил другите крадци измамници от високо ниво да ги подкарат всичките там като удо щото един нормален няма там начело със Слави и шефа му Орлин идете да видите къде са откраднатите пари от народа във към лукс се къпят извратеняците!!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Как е бил облечен преди това

23

Анонимен

преди 1 година

А аз искам, това престъпление да бъде раздкрито. Ужасно е, че през 2022-а се случват такива неща. Искмае да сме по-добре, нали? Ам да действаме!

22

Асан

преди 1 година

Колко чувала с пачки са гепили :)))

21

До 15

преди 1 година

По скоро, като за начало вземи научи българката граматика

20

Питам

преди 1 година

КАК СЕ ЗАМАСКИРА РАНА В БЕЛИЯ ДРОБ ЧРЕЗ СМЯНА НА ДРЕХИТЕ?!?!!! ТРЯБВА ДА СИ УНИКАЛНО Т.Ъ.П.!

19

Анонимен

преди 1 година

Хайде, стига с този завод. Той е продаден, сигурно още преди години. Този швейцарец, със сигурност има и връзки, защото в този комплекс 99% от къщите са редови. Платил е прескъпо земята, за да направи тази къща такава и да е там. Даже ,беше рекламирана като най-високо енергийно-ефективната къща в БГ с нисък разход на режийни.

18

До 6

преди 1 година

И какво означава името на селото Кладница? ***! Дори пишеш с главни букви! Кладница е вид гъба...Смехурко

17

До 17

преди 1 година

Да, преди искаха и сладкар с опит. Сега, след купищата подигравки в социалната мрежа, спряха да си обявяват заплатите и наемат и хора без опит.

16

Анонимен

преди 1 година

Ех тия низнесмени. Имал ли е и той вила, дворец, хотел в гърция.

15

Анонимен

преди 1 година

Заплатите, които даваха в пекарната в Кладница бяха смехотворни. Може и по тази линия, някой да го е думнал. Под смехотворни, имам предвид смехотворни - нещо от сорта на 800лв. и трябва да имаш собствен транспорт. Не, преди години, сега. Луда подигравка бяха техните обяви за работа. Особено в Делта Хил. Ми то, 800лв. ще е само транспорта за всичките дни на работа и храна за да изкараш деня. Ужас.

14

анонимен

преди 1 година

Чета ви коментарите и разбирам, че такива новини стават повод да се сравняваме с другите. България не е нито най-зле от целия свят, нито е единствената държава, в която има корупция. Без да знаете за този човек какъв е, не може да пишете за пернишки мутри и да ги обвинявате тях. Съболезнования към близките на човека, наистина е много жалко да свършиш по такъв начин, но е възможно да не му е чиста работата никак. Щом е бизнесмен и е убит, доста е вероятно. Не се знае.