370

Анонимен

преди 1 година

Ох милия мушмурок, мисли се че е фактор:))))))))))))

369

Анонимен

преди 1 година

Ху*чо ти вече си никой. Отивай при татко си, некъпания Петко да си играете на пясъка. Нали си имате частен плаж на Корал. Асенчо оттук нататък ще казва какво ще става с вашата формация.

368

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не мислете за герб защото може да изгубите гласиве

367

ББ

преди 1 година

въпроса е как искате да живеете...и кой искате да работи за това?ако си искате 50 лв на пеевски,ограбени от важите животи и началници като боко...ок,ако искате децата ви да бягат от домовете ви...ок,да са роби...пащащи ви дребни пари...ок...Свободни хора сте...роб срещу 50 лв...или Свободен човек...избора е Ваш Братя!!!

366

ББ

преди 1 година

мали...нечовешка мобилизация от пАсолствАто и кгб службеите +крпостните им от дпс-гроб-*** и болните,забравили,че живеем в глобален Свят!забравили,че хората сами решават как да живеят!хората не искат "началници"като боко и "императори"като путин пращащ децата им на смърт!хората не искат да ги "управляват"крепостни на убиец като юнкер,меркел,вебер,шрьодер...само защото ви е страх да ги назовете и потърсите отговорност...модерен ф.ш.зъм!...война е не го забравяйте!путин и приятели я обявиха!

365

Севера

преди 1 година

С по умни от мен ,не се коалирам

364

Анонимен

преди 1 година

И ДВАМАТА СТЕ ВРЕДНИ ЗА ДЪРЖАВАТА И ЗА НАРОДА.

363

Xaxa

преди 1 година

Да бе разбрахме вече за новия цирк, който ни подготвят от Козяк - ще "пенсионират" БайТиква след изборите за да може ПростоСлугата да се коалира с Герб и да си продължат пак политиката за ограбване, съсипване и медико-фашистки терор.

362

Ника

преди 1 година

Киро, ама ти наистина ли си фантазираш тия небивалици, които дрънкаш?!Та ти си едно политическо джудже пред Борисов бе,един уличен стажант,който е решил,че с лъжи може да скрие ,че в некадърник.А това,че не си заслужавало да коментираш служебното правителство,показва колко те е страх от истината,че си некадърник цЮ

361

Зозо

преди 1 година

Кой беше тоя? Аааа, Кирю мошеника, ясно... Боко ще ви изреже на изборите с 200 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

360

Анонимен

преди 1 година

Искам да хвана Ленчето за душата.

359

Анонимен

преди 1 година

КИРЕ ТИ УЧИЛ ЛИ СИ ИЗОБЩО В ХАРВАРД ИЛИ И ТОВА Е ЛЕГЕНДА КАТО БГ ГРАЖДАНСТВО- ТОВА Е НЕОБХОДИМИЯТ ИВАНУШКА Г...А КОЙТО ТРЯБВА ДА СРУТИ БГ ИКОНОМИКА И ДА ДЕСТАБИЛИЗИРА СТРАНАТА ЗА ДА НЕ НИ ПРИЕМАТ В ЕВРОЗОНАТА

358

!!!

преди 1 година

И ....ПП и ГРОБ се кланят на един и същ господар, хич да не се правят на ощипани !!!

357

Анонимен

преди 1 година

Киртак то ще обидно за електората на ГЕРБ да управляват заедно. ПП се оказаха банда арогантни аматьори, които съсипаха всичко до което се докоснаха, а сега заедно с присъдружните си ДБ се опитват да изкарат виновни служебното правителство. Президента да вземе и да си прибере отрочетата. Вярвам, че политическата криза в България ще приключи когато всички партии пеъкнали се от протестите отидат в небитието - "мутрите" и Манолова бяха първи сега ще ги последва Слави, остана ПП на Кирчо и ***

356

Анонимен

преди 1 година

Ако на българите не им ПРЕЧИ (меко казано) и не ги подтиска мутренското управление на Борисов и ГЕРБ, жестоките последствия от което още не са систематизирани и изнесени на показ пред обществото, значи Путин да пуска една бомба над БГ с чиста съвест и нека този мазохистичен робски народ изчезне от земята!

355

Анонимен

преди 1 година

Киро е най-голямото недоразумение, попадало в политиката и най-добре е да млъкне.

354

Мария

преди 1 година

,,Революцията изяжда децата си"думи на революционера адвокат Пиер Вернио,преди да бъде убит.Революционерите Киро и всички кировци никой няма да си цапа ръцете да ги убива физически те трябва да бъдат убити на изборите

353

Анонимен

преди 1 година

Справил се бил Петков по-добре от Борисов. С какво се справи, освен дето забърка каши навсякъде.

352

Анонимен

преди 1 година

376 Това си го повтаряте само вие от ПП и фенове. Ако беше така, нямаше да си търсят 6 депутата, за да спасят властта, нямаше да им оправят хаоса в държавата сега, служебните министри на Радев. Дори създадоха кризисен щаб.

351

Анонимен

преди 1 година

388 Това е мечтата на политическите джуджета, жадни за власт и пари. За колко още избори трябва да плащат българите, за да вземат политическите мошеници от ПП и компания властта, по убедителен начин? Накрая ще ги изгонят с камъни, хората, които изнемогват с растящите цени и прескъпия газ на Киро лъжеца. ГЕРБ е незаобиколим фактор в политиката.