20

Анонимен

преди 1 година

Повече "харпуни" ли желаят?

19

Мушников

преди 1 година

Левски трябва да иска официално преиграване на мача заради двете грешки на Николай Михайлов при головете. При първия гол изпуска топката и я гледа както баща му едно време гледаше топките, вместо да легне върху нея. При втория гол опразва вратата и тръгва да гони нападателя, което в конкретната ситуация е абсолютно излишно.

18

Ултрас

преди 1 година

Съдията, съдияяяяята, съдията - Елтън Джон!

17

ACDC

преди 1 година

В колко мача има съдийски грешки при отсъждане или не на дузпи, засади, фалове и т.н., които пряко влияят на резултата? Ако за всяка такава грешка се преиграват мачовете, то поне 50% от мачовете ще се играят по два пъти. Левски ще пият по една студена вода и ще си играят тяхната игра, а другите хора ще играят футбол.

16

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

До 19: естествено! Нарушаване на дисциплинарни правила, влизане в игра некартотекиран футболист и т. н. Единственият шанс на Левски е, ако в правилата пише, че неправилното подновяване на играта е нарушаване на правилата отвъд съдийските решения. Лично аз малко се съмнявам. Според мен е в графата съдийски грешки.

15

Анонимен

преди 1 година

Изгонете сина на перуката. той продаде мача, не съдийството

14

Анонимен

преди 1 година

Тотална нищета от страна на ръководството на Левски. Със зъби и нокти ще се бори за да преиграе мач с третия в местното първенство малтийски отбор. Дъно, срамно дъно! Каквото и да стане най-много да накажат символично съдията.

13

Анонимен

преди 1 година

Тъкмо си помислиш, че са стигнали дъното и те продължат да копаят Жалка работа

12

Дико Сашев

преди 1 година

През 1986 година в Мексико на четвъртфинал на Световното първенство Аржентина побеждава Англия с 2:1. Марадона вкарва гол с ръка, а страничен съдия е българина Богдан Дочев, който вижда, но не сигнализира на главния съдия за това нарушение. След това не е имало преиграване на мача. Сега да не мислите, че УЕФА ще вземе решение за преиграване заради толкова по-дребно нарушение на правилата?

11

Анонимен

преди 1 година

Жалък рогат до.би.тък

10

Гост

преди 1 година

Единственият отбор на когото винаги нещо им пречи, или е срещу тях - времето навън, влажността на въздуха, тревата на терена, наклона на терена, съдиите...това не са играчи, а мрънкачи...

9

Радул Мисирков

преди 1 година

Явно срама от загубата е недостатъчен.Жалки, по-жалки, най-жалки. Лефски София!

8

Анонимен

преди 1 година

Не умеят да играят. Само служебни победи могат да получат. Давайте напред, ботушари (важи за всички т.нар. футболисти в БГ). Първо се научете да тичате, после да спирате топката и да подавате. Едва тогава може да мислите за треньор. Сега ви трябва пъдар с яка тояга.

7

Toi

преди 1 година

Малко ме е срам че леФски подхождат така... Ама такъв си им е манталитета. Въпреки това дано им върже... Все пак са български отбор

6

mda

преди 1 година

Левскар съм ама не се излагайте бе пичове.... Паднахме и това е !! Да сте били в редовново време както е трябвало !

5

Георги

преди 1 година

Единствено може да накажат реферите. По твхната логика всеки мач, в койъо е свирена дузпа неправилно и отборът е отпаднал трябва да се преиграва

4

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

Грешката е наистина много груба, не говорим за 1-2 крачки. Трябва наказание за реферите. Не мисля, че Хамрун са се класирали незаслужено и не трябва да се преиграва мачът. Разбирам нашата позиция... тези 1.5млн приход от евентуалния мач с Партизан бяха витални.

3

Анонимен

преди 1 година

Все едно да преиграят мач заради грешно вдигната засада! Напразни говежди мечти...

2

Анонимен

преди 1 година

Претенциите са напълно основателни, но резилът си е резил. Преди няколко години за нередовен играч анулираха изразителна победа на Легия Варшава срещу Селтик и отсъдиха служебна на жалките шотландци. Беше срамно. Сега си е пряко влияние върху резултата и вероятно ще има преиграване.

1

Ами

преди 1 година

Дори и да се основателни претенциите, пак си е срамно. Ако имаш претенции за голям отбор, такива малтиици трябва с по 3 гола разлика да би мажеш