40

Цеко тУрето-числото

преди 1 година

Ооо, ама ако има билети, на мача ще дойдат фенове и на други отбори

39

....

преди 1 година

Този го е абсолютно не редовен вижда се

38

БФС

преди 1 година

ликувайте запалянковци мачът ще се преиграва а има и още една сензационна добра новина за синята лавина освен че мача ще се преиграва от уефа са съобщили че ако за 90 минути фк левски не вкара гол мача ще се играе докато сините не вкарат гол!!!

37

Гиб Мелсън

преди 1 година

Дано мача да се преиграе и левски да ги бият пак. Колко са жалки само!

36

Анонимен

преди 1 година

Ако е истина ,че преди изпълнението на ценрър участващ в головата атака е бил дълбоко в полето на Левски си е чисто нарушение. Има си правилници. Който се прави на тарикат трябва да си носи последствията

35

msm

преди 1 година

След гола на Левски, при подновяването на играта от центъра и преди топката да бъде подадена назад от изпълняващия център, двама играчи на Хармун са в половината на Левски. Единият от тях е на 5 метра навътре в полето на Левски, като това е същият играч към който беше подадена дългата топка след изпълнение на центъра. Нарушението на правилата е факт и то влияе на крайния резултат. Центъра трябваше да бъде изпълнен отново.

34

Анонимен

преди 1 година

До Митко- Ти ли говоришза достойнство бе Литекс София

33

митко

преди 1 година

На Герена удариха дъното.Жалби,доноси,пълзене.......тези нямат капка чест и достойнство.Жалка синя милиционерщина.

32

Анонимен

преди 1 година

Tezi ne gi lie sram, okser reva li ma4a da se preigrae kato sadqta im dade tu4 sled koito im padna gola. Imaite dostoinstvo goveda tolkova si mojete

31

Анонимен

преди 1 година

Малееееее, колко са жалки!

30

Анонимен

преди 1 година

Жабиголь...

29

Бай...

преди 1 година

Имаше един лаф: "Битият и е'баният "карар" нямат!"

28

Анонимен

преди 1 година

Ахахаха. И пак пуснат малката перука

27

Анонимен

преди 1 година

Лефски да не се натискат, че пак ще им го нахамрунят здраво, може и с повече от 6:2. При тях футбол никога не се играе на терена, а се работи чрез жалби, доноси, оплаквания, дежурната дузпа и поддръжка от БФС. Да отлагат цялото първенство заради тях?!? Какво уважение искате после?

26

Съдия 2

преди 1 година

Сега като се замисля, това правило дори на игрищата в квартала никой не го нарушава. А ако някой го наруши му се прави забележка. При център всички си седим в полетата. Играча на Хамарун съвсем съзнателно е там, знае какво прави и само заради това заслужават да получат наказание.

25

Съдия

преди 1 година

Ако трябва да сме честни, голът на Хамрун наистина не е редовен. Позицията на играча на Хмарун в полето на Левски му дава огромно предимство и всъщото време хваща неподготвената за такива своеволия защита на Левски. При ВАР този гол директно се отменя. Дали жалбата ще бъде уважена? Не вярвам, въпреки че тази грешка на съдиите директно ощетява единия отбор и то в последните секунди на мача. НО, да видим.

24

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега всички футболисти да научат значението на думата малус. Биеш - вземаш, това е бонус. Падаш - връщаш, това е малус.

23

Анонимен

преди 1 година

от УЕФА ще им отговорят махнете връзкарството в отбора и нещата ще се оправят, какво очаквате от над 100кг вратар, дори в аматьорските отбори няма такъв вратар

22

Някой си

преди 1 година

Имат основание, безспорно. Но тук има едно голямо "НО" - 90 минути абсолютно нищо правене и игра без мисъл без каквато и за е идея как да победиш съперника, случаен гол в последната минута и накрая да искаш преиграване вместо да потънеш в земята от срам..... Да това е ФК "Левски "

21

Левски ОтложенЪ

преди 1 година

Вместо да се оглеждат в преиграване на мач с 3тия в Малта, покажете достойнство и прекратете 40 годишното приятелство защото ви направиха за смях тия от Бояна. Не виждате ли? Не само вас, а целия и футбол. Синчето на Тате, Жабигол, преди 5-6 години прецака една квалификация с Италия. За пръв път да ги надиграеме, но малката перука им пусна 2 смешни гола и ни бих 2-3на В. Левски. Можехме да се класираме на европейско тогава ама... Айде пускайте Преслава! Чалгопитеци!!!!