24

Дочо Булгуров

преди 1 година

Кракът ми повече няма да стъпи в секция.За какво да гласувам?240 търмака да влязат в парламента и да ни оправят.Е мерси,32 години ни оправят и все оправени ходим.

23

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 24 А БСП може ли ?Хи, хи..!

22

Съвет от дядо

преди 1 година

Няма съмнение. Ние само това си можем. Да се промени надписа на НС : Надежда всяка оставете.

21

Анонимен

преди 1 година

И ЛЮТА ЗАКАНА ОГЛАСЯ СЕЛОТО И МАЛКИЯТ ГРАД - НИКОГА ГЕРБ-СДС,ВЪЗРАЖДАНЕ,ДПС,ИТН !!!

20

Анонимен

преди 1 година

И с мирис на газ! Някои вече са упоени след ежедневните газови атаки.

19

Анализатор

преди 1 година

През миналата г. просто нямаше предизборни кампании, но пък си имахме няколко парламента и четири правителства. България може да кандидатства в книгата на Гинес с нейните политици. Едва ли нормалните българи се интересуват от обещанията на политиците им.

18

Анонимен

преди 1 година

нормално, парите за крадене са много

17

Може. Нека.

преди 1 година

Ми аз ще си гласувам за Кирчо и за Кокорчо. И най-вече за Ицката Иванов. Но цялата компания ще е с една бюлетина, тъй че ще ме улесни!

16

Изправи се.

преди 1 година

Не вкараме ли Мутри вън, мутрите пак ще влезнат вътре.

15

Хераково

преди 1 година

Йози да си каже за оргиите в Перник, да не се прави на политик!

14

ИСТИНСКИТЕ ИЗБОРИ!

преди 1 година

Истински избори в България ще има едва догодина, след края на войната в Украйна, когато бъде обявен Новия световен ред и партиите на националните предатели бъдат поставени извън закона. До тогава на политическата сцена ще върлуват руските послушници като Бойко Борисов, Нинова, Радев, Ахмед Доган и е безсмислено ода се гласува

13

Анонимен

преди 1 година

Ние вече 33 години ги чуваме сега те ще ни слушат. 33 години ходихме за гъби щото нямаше за кои да гласуваме. Най после се появи истинска партия която ще ни оттърве от Краварите и Еврогей ците. От тази партия всички ги е страх щото ще им разкрие 33 годишните кражби. Нито една медия не ги отразява. Защо ли ги е страх Защото и на тях съвеста им е гузна. Но на нас гъбарите съвеста ни е чиста. Берехме гъби за да оцелеем.Ще гласуваме за Възраждане да ни оттърват от айдуците. Само те са истинските.

12

Анонимен

преди 1 година

Време е за възраждане!!

11

ИЗБИРАТЕЛ

преди 1 година

Искам Кирил Петков! Искам Кирил Петков! Искам Кирил Петков!Гласувайте за Кирил Петков! Гласувайте за Кирил Петков! Гласувайте за Кирил Петков!

10

От хората

преди 1 година

Щом в листите с кандидатите видя две имена на вече бивши народни представители на която и да било партия ,тегля една и чао избори .

9

Анонимен

преди 1 година

Слагам бира и пуканки и гледам комедията. Иначе няма да ходя да им гласувам на тея нещастници.

8

баба мара

преди 1 година

аз пишман политикани и разни смешни социолози не слушам аз не гласувамзащото никои не може да ме излъже всички са ми ясни от 1878 г до сега цър-вулдо цър-вула само келепира разбират защо не се провеждат референдуми в българиязащо бягат като от тамян изводът си го направете ако можете

7

Предложение по БТА

преди 1 година

След вестта че е решено от НАТО официално да се дислоцират войски в България,вече смятам че е време посланика на САЩ у нас, вече да стане официално и генерал-губернатор на България. Всички политически партии, Президентството и Парламентада бъдат премахнати. Това ще е по-изгодно за българския народ отколкото до правимизбори през 3 месеца и да избираме крадливи пройдохи за министър-председатели, безприкословно подчинени на "Козяк" 16. Нека янките поемат грижата и съдбините на българския народ

6

Анонимен

преди 1 година

До 4, как пък няма да гласувам за Копейкин, да може да вдигне още един палат и на Ривиерата, че тоя до Варненското езеро може да му е отеснял...

5

Евроатлантик

преди 1 година

Бройката на депутатите трябва да се увеличи от 240 на 480 да стане.А минималната заплата не трябва да мърда поне 10 г.Беден и неук народ лесно се управлява!