162

Анонимен

преди 1 година

*** колкото до икономиката тя се преориентира. И то чак сега. Още от 2014 дрискашче щял си да фалираш Русия. А то какво се оказа? Я се погледни.

161

Загубеняци

преди 1 година

Русия заплаши САЩ със скъсване на дипломатическите отношения. Това е все едно Шаро да заплаши месаря че повече няма да клечи пред месарницата за парче карантия.

160

Анонимен

преди 1 година

*** пак ли тръгна да го играеш от неонацист русофоб на либерал? Кадиров е на място с донбаското опълчение. Руснаците поразяват цели с калибър, кви очила бълнуваш. Могат и от Беларус и от всякъде.

159

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 166 През розовите русофилски очила точно така изглежда светът както ти го описваш. През тях не се виждат тежките и непоправими загуби на руската военщина в Украйна, не се вижда и пълния крах на руската икономика. През тях се вижда само фалшивото величие на Русия.

158

до150

преди 1 година

защото им плащат от руското посолство, затова трият!свобода на словото, а ?!!!

157

Ози

преди 1 година

До АнонименОсобено в Украйна ! Секна американската кражба и ги вкараха във война .

156

Хехе

преди 1 година

САЩ са предупредени?!Това да не ви е Афганистан,Грузия или Чечня? Катастрофата на СССР започна още през 80-те с военния контингент в първата.Сега в Украйна довършвате поредния крах, този път на "великата" Русия! И все някой друг ви е виновен! Дано ви е за последно!

155

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 161 Русия предаде цяла Източна Европа барабар с т.н.безаналогово руско оръжие той тръгнал да реве за Виетнам. Така е като виждаш сламката в окото на другия а не виждаш гредата в собственото си око.

154

Анонимен

преди 1 година

Америка загуби войната срещу Виетнам, защото предаде Сайгон, който им беше съюзник във войната със Северен Виетнам.Та това е показателно,за това,колко САЩ държат на съюзниците си и как си късат опашката когато видят голям зор.Същото направиха и миналата година в Афганистан.Даже заряза ха и модерна война техника за стотици милиарди. Де късмет де и у нас.

153

Анонимен

преди 1 година

*** крадат такива като теб соросчетата. Я обясни защо седесара назначен като посланик в Ниш като го питаха къде са българските учебници онзи се оправдаваше че пишел стихове с пари от фондация америка. Още отпреди мистър 10% е така.

152

Анонимен

преди 1 година

ТАНЦУЙ РОССИЯ, ПЛАЧЬ ЕВРОПА. НЕМИТАЯ "КИРЛИВА" ЕВРОПА.

151

Анонимен

преди 1 година

Еййй много лошо бият през ръцете тези американци , не може да се краде на воля .

150

Анонимен

преди 1 година

149 афганистан никога не е бил съюзник на щатите, талибаните бяха. Нормално за сащ е да използва терористи и и метежници във всяка страна където са ги пуснали пак такива

149

Анонимен

преди 1 година

Запомнете. Когато гущери е в опасност той си къса опашката,за да се спаси и въпреки това,често не yспява да се спаси.Та по този повод искам да ви кажа,че и САЩ постъпват по същия начин.Например във войната във Виетнам,след като и вие трона ги нас епоха в Южен Виетнам те избягаха,като изоставиха съюзника си в Пном Пен. Така Ханой спечели и Южен Виетнам и извърши обединението безкръвно,въпреки плана на САЩ. Вероятно така ще се случи и в бъдеще с Южна Корея и с Тайван.Предстоят обединения пряко САЩ

148

Анонимен

преди 1 година

Е стига с тия заплахи от страна на Русия. Кога най-после ще действа? Путин се изфръцка че Русия още не е почнала да воюва срещу Украйна и вече втори месец със затаен дъх го чакам да започне да воюва, та да се наака още повече.

147

Анонимен

преди 1 година

*** потрошенко нали водеше операцийки срещу донбас, стреляше с танкове и самолети по блоковете. Накрая донбаските миньори го вкараха в котел и го принудиха да подпише минските които не изпълни. Сега ще разбереш какво е операция, крайна е руска територия, цялата. А сащ са минало и ако трябва ще бъдат унищожени както фашистка германия.

146

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се обявят за терористи не Русия, а Донецките републики и техните лидери. Те да се ликвидират чрез дронове и да се ударят от антитерористични сили на САЩ и Коалицията на желаещите. Няма да удряме Русия. Ще бомбардираме Донецката и Луганската народни републики и кримските колаборационистки власти. Ударите да бъдат на териториятна на Украйна и покрай границата на Русия. Пушилин и другите да се обявят за терористи и да се ликвидират като Зауахири.

145

Анонимен

преди 1 година

147 "На много американски съюзници приятелството с тях им струва твърде скъпо." Единствената причина на някой съюзник на САЩ приятелството му да му е струвало скъпо, е когато някоя диктатура, смазана от превъзходството на предпочитанията на хората към демокрацията, на свой ред си излива злобата и комплексите върху тях, и винаги резултата е зверски репресии. Типичен пример е Афганистан, когато заминаването на американците беше последвано от връщането на обществото в средните векове.

144

Анонимен

преди 1 година

Да видим какво се случи в България през последните няколко месеца. Вместо руския Посланик в София си отива предсрочно американския Посланик. Все пак има здравомислещи хора в България въпреки милионите долари похарчени от американските СОРОСОИДЧЕТА. Само за организирането и провеждането на Гейпарада с участието и на американския Посланик на САЩ в него са похарчени близо 2 милиона зелени"гущера".

143

Анонимен

преди 1 година

На много американски съюзници приятелството с тях им струва твърде скъпо.А някой от тях дори загубват суверенитета си и дори териториите си.И нашата"дружба"с тях ни излиза много скъпо и не се знае,какво още ще загубим,освен златните ни залежи и суверенитета си. Най-ветоятно и територия и милиони човешки жертви.Да пази Бог от такива"приятели"И помнете, Бог помага но в"кошара"не вкарва,т.е.когато и ти искаш да ти помогне.