10

Познат на Удо

преди 1 година

До всички: Познавам лично Удо Ланге и мога да кажа , че такъв човек рядко се среща. Любезен , отзивчив. Винаги е готов да помогне! Парите му не са от работа от 9 до 5 както някой се изрази а плод на 24 часова работа! Не е крал или лъгал. И всичко си е изкарал с честен труд! Който не го познава лично да си мълчи! Мир на праха му!

9

Анонимен

преди 1 година

У нас завистниците са много, веднага почват да злословят срещу всеки успял човек. Това са си шумкарски душици.

8

Опонент

преди 1 година

Щом е дошъл чак в България,ще трябва да е бая голям тоя бизнесмен.В България бизнеса го въртят мутрите и обкръжението им.Имал си е работа със ъндърграунда,или казано по-просто,с хората на властта.

7

Коментатор

преди 1 година

Къде ли е изхвърлен винкело? Да се търси и изгорял Голф.

6

Анонимен

преди 1 година

Не му е била чиста съвеста щом е загърбил швейцария и е дошъл в куочиата булгартабак. Мислел си е че е в безопасност като се скрие в дълбоката провинция но сее объркал. Няма недосегаеми където и да отиде ще го открият. Както са го открили и очистили. Убииците му набързо са се изнесли в неизвестна посока. Сигурно са го убили екологично каквато е и къщата му. Спазили са пропорцията.

5

Анонимен

преди 1 година

Мутренските времена се завърнаха в Чалгария. В пощата на бизнесмена е намерен гълъб с извит врат, заплаха за убийство от самият Гълъб Донев.

4

Анонимен

преди 1 година

На село е така, там и камъните бият чуждите.

3

Lina

преди 1 година

Ау е как може - точно в помпозното селище, в което живее славуца трифоноф? Съвпадения?

2

Анонимен

преди 1 година

И един мармот го завил със станиол.

1

Асан

преди 1 година

Шоколади ли продава :)))