40

Алито от София

преди 1 година

Значи караджов да почне да работи и да си плаща с трохите които му оставите, а близо 3-те милиарда които раздадохте авансово сте ги опростили, дърта ***, та сме глупаво племе българите, да не се хванем за оръжието и всички до крак до стената и огън

39

Вая

преди 1 година

Тя започна забъркването на тая каша. Лесно се лае, трудно се строи како

38

Само

преди 1 година

Не Мацо, правителството падна заради алчността на шепата самозвани хардвари. Искаха да си поделят милионите от пътищата и ги насочиха в своите ресори. А ресора на ИТН да духа супата и да бега да не го удари некой строителен чук. Ама ти така ще си говориш, за да ти напълнят и твойта гушка, нали затова си подкъси полето. Малко си старичка обаче. Хайде скрий се и това не ти беше малко, изровена от нищото посредствени да управлява мъжки ресор. Случайно успялите могат да разчитат само на случайността

37

Раде в

преди 1 година

Тая ба-ба трябва да носи отговорност за спирането на строежа на магистрала Хемус, защото са положени много греди на мостовете, който стоят ненатоварени и са се деформирали, което ги прави негодни, като нея, за използване. Само от един участък при Боаза щетите са за милиони.

36

АНОНИМЕН

преди 1 година

Само си прехвърляте топката и нищо друго не правите! Стига сте говорили , а по-добре работете за хората, а не за себе си. Крайно време е да разре този народ,че е време да се събуди от дълбокия 100 годишен сън!

35

Анонимен

преди 1 година

Да, заради парите? Като ги краде те? Единия краде, другия мисли че краде от краденото и падат. Това си е закона от улицата. Никой няма право да краде от краденото!!!! ЗАКОН!!!

34

Анонимен

преди 1 година

Тарикатите от фамилната порнопартия ПП си бяха поставили за цел, да разтурят ГЕРБ, да унижава Борисов и да си присвоят електората им. Такава бе заръката на червените олигарси към тях, които платиха преврата, с който дойдоха на власт най-надменните некадърници които България е имала. За за се задържат на власт те щедро обещаваха на чужди посолства всичко, което бе поискано от тях. Суверенът за тях е само маса наивници, която трябва да се лъже.

33

Анонимен

преди 1 година

Комитова така и не даде обяснение за къщите си до морето и на дъщеря й, по програмата "Селски туризъм", в които никога не е имало такъв. Никой и не я попита. Данс, МВР, прокуратура мълчат.

32

анонимен

преди 1 година

"Аз съм п'рост и вие сте п'рости, затова се разбираме." - колко е "талантливо" това НЕЩО изказало тази мисъл на истината ? Неговото "откритие" дава сила на п'р'о'ст'а'ците тук да храчат против жената разкрила схемите на кражби от пътища и да доказват "откритието" на НЕЩОТО, че е напълно право, без да разбират, че се отнася за тях, от п'ростотията си !

31

поговорка

преди 1 година

Голям комат *** Комитовски лъжи не чети

30

СМЕХ...ЕЙ..СМЕХ

преди 1 година

Голем смех пада , като почне да говори тая кукуригачка Комитова по ТВ-то.....ДАЖЕ ГОВОРИТЕЛКАТА ПОЧВА ДА СЕ ХИЛИ И НЕ МОЖЕ ДА СЕ СДЪРЖИ......!

29

емигрант

преди 1 година

ПRоста герберска ***, обвиняват жената която разкри цялата корупционна схема как са се крадяли парите от пътищата и фирмите на ГЕРБ които откраднаха заплатите на строителите на пътища ! Не е за чудене защо българинът е най-беден в ЕС, ами той още не е разбрал кой го ОБРА и направи най-беден ? Всеки народ изграден върху основата на пRостащината е беден, друга алтернатива той няма !

28

емигрант

преди 1 година

За 23 г. в чужбина не видях ремонт на една магистрала от които съм заварил ! Асфалтът на магистралите тук е с дебелина повече от 30 см. лично съм го измервал когато разбрах за вашият "ремонт на ремонта на ремонта" една схема от крадци за овце !

27

емигрант

преди 1 година

Защо сте толкова пRoсти бе българчета ? Нищо не се строяло, не видяхте ли, че когато се строи се пълнят чекмеджета, на пътищата ви се правят "ремонт на ремонта", нямате магистрали, а скоростни пътища с асфалт дебел колкото "фолио", няма маркировки, изнасят се милиони в чувалчета, прокуратурата ви мълчи, строят ви "калдаръми" на вълни, Караджов си купи къща в Рим и я декларира, колко по-пRости можете да се докажете ?

26

Фактите са, че

преди 1 година

Откакто дойдохте на власт от Промяната - 1,5 год. ( включително и служебните правителства на Радев) не се строи а само се руши и приказват общи приказки !

25

Интригантка

преди 1 година

Комитова направи всичко възможно да не бъде излята и една лъжица асфалт !

24

Анонимен

преди 1 година

Вижте на всички в парламента от старото статукво банковите сметки и ще разберете , къде са парите и за пътища и за хората оставени с най-ниски доходи в ЕС !

23

Анонимен

преди 1 година

Караджов е бил зает да си купува имот в Италия на стойност повече от 2 милиона лева!

22

Анонимен

преди 1 година

По отвратителен от тази бабичка е само ***

21

toti

преди 1 година

ГОЛА ВОДА СИ !!!ОТКРАДНАХТЕ ПАРИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ ПО МАГИСТРАЛИТЕ И ОБРЯКОХТЕ СЕМЕЙСТВАТА ИМ НА ГЛАД!! ДАНО СЕ ЗАДАВИТЕ ВСИЧКИ ГЕРБАДЖИИ КРАДЛИВИ !!!