28

Анонимен

преди 1 година

Интересното е, кои ще плащат наема за склада на машините. Трябва да са партиите и техните лидери. Само те имат интерес от избори след избори. За тази година ще са за извънредно 48 НС, а през 2021 бяха за три извънредни. Политиците станаха за смях с техните предизборни кампании и избори. В хора им пригласят платените от тях полиполози и социолози.

27

Оферта

преди 1 година

40 хиляди на месец? Да ги докарат в наше село, празни къщи колкото искаш. Ще ги разквартироваме само за 20 хиляди на месец.

26

Анонимен

преди 1 година

ИзоПще не ме топли,че сме в ЕС.На първо място сме по смъртност и на първо по бедност.33 години промени,писна ми вече от американски и турски партии.Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ и да си оправяме отношенията с Русия,щото иде зима,дълга и студена без руски газ.Сега го купуваме не от Русия,но е няколко пъти по-скъпПак е руски..После-що бил скъп хлябът...

25

Анонимен

преди 1 година

ВЪЗРАЖДАНЕ е надеждата.

24

Баце

преди 1 година

СИЕЛА сигурно вече е гушнала 1 млрд. от държавата!

23

Я па я..!

преди 1 година

Тези машинки закопаха държавата. За това силна охрана .Склада на кого е ?

22

ден година храни

преди 1 година

Браво, сериозен склад...........по-сериозен и от Форт Нокс!

21

Анонимен

преди 1 година

хахах . 800 машини били неизправни , а са ги ползвали 3 дни. Вие представяте ли си да си купувате телевизори и да ви работят по 3 дни и на четвъртото включване фира. Милиони откраднаха с машините на мадуро и продължават да крадат. Държавата плаща по над 1000 лева на ден за склад, все едно няма собствени.

20

българин

преди 1 година

Пак герберска мутра на екрана.Тази престъпна организация трябва да бъде унищожена.Наподобява колумбийски наркокартел.

19

Лудия

преди 1 година

Харчат се пари за глупости,да питат ГЕРБ за Костинброд и ще се спре ли с даване на пари и кюфтета предимно на ромския етнос преди избори ?

18

Ухаа

преди 1 година

Понеже държавата не разполага със складови помещения !!

17

Анонимен

преди 1 година

Харчат парите от данъците, трябва да се краде и *** - такъв е живота

16

Анонимен

преди 1 година

Да не излезе накрая, че уж са в неизправност, за да укриете, че са манипулирани да отпечатват с пренасочване всеки трети глас за дадена партия? Как така 800 машини са в неизправност? Та те не са работили 8 часа? Кой заблуждавате, бе? В неизправност са, ама дръжки. Пак ще монтирате двойни чипове. За това никъде в ЕС не се гласува с машини. Мошеници!

15

Анонимен

преди 1 година

Защо не се построи държавен склад? Или трябва да се пълни гушата на Сиела? Преди дни излезе статия, че 110 бона е наема на месец в частния склад. Разберете се какво да лъжете! Хората се подиграват на ЦИК.

14

Ралица

преди 1 година

НМАФИЯТА ОЛИГАРСИТЕ ВЕЧЕ 2 ГОД ПРЕВЗЕХА БЪЛГАРИЯ И СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА И СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ ТЕЗИ МАДУРОВСКИ МАШИНИ ИЗБРАХА ЮМРУКЪТ ДЪРЖАВНОСТ ЗА ВТОРИ МАНДАТ ЛУКСОЗЕН ЖИВОТ ТЕЗИ МАДУРОВСКИ МАШИНИ ДОКАРАХА ШАЙКАТА ПЪПЪБЪКЪПЪДЪБЪЧАЛГАРИТЕ И СЕГА ПАК СЕ ПОДГОТВЯТ ДА КРАДАТ БЪЛГАРИТЕ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ГЕШЕВ СПИ БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ ВЕНЕЦУЕЛА

13

Анонимен

преди 1 година

А нелицензираните машини къде се съхраняват? Нали помните, че дни преди изборите започнаха да никнат машини без лиценз? Първо изникнаха 180 машини, ден след това на друго място откриха още 228 машини. С тези 180 машини може да се генерират 180 000 гласа, а с другите 228 000 още 280 000 гласа. А флашките скрити на летището в склада? 23 кашона с 20 000 флашки. Те също бяха без лиценз. Къде се съхраняват някой ще обясни ли? Колко ли още машини без лиценз ще нащтракат протоколи?

12

До 2

преди 1 година

Това,че има машини не отменя отпечатването на бюлетините. По закон са длъжни да отпечатат бюлетини в пълния размер на имащите право на глас. Отпечатват бюлетините ако се наложи да се използват. Примерно ако има токов удар или други технически причини ЦИК дава разрешение да се премине на гласуване с бюлетини. Двойно е разхода. Един път се зарежда хартия и мастило за машините и отделно се отпечатват милиони бюлетини.

11

Анонимен

преди 1 година

От 12000 броя 800 са повредени отделени за ремонт и то от 2 избора за 2 НС и 1 за Президент от 2 тура,толкова чупливи да са машините-6,06% брак,което за такъв кратък срок при това за някави дни на работа около седмица ползване да са излезли извън строя, което за електронни машини сякаш е много.

10

Анонимен

преди 1 година

Нали има фактура за 110 000 за месец? Как така сега изведнъж струва 40 000?

9

Stoyanov

преди 1 година

dnes.bg/izbori-2022/2022/08/08/syhraniavat-mashinite-za-vota-sreshtu-110-bona-mesechno.539543--- коментар 17