31

БАЧКАТОР

преди 1 година

Важното е че Киро и Асенчо наказаха Русия и Путин, сега кой ще плаща е друг въпрос... Важното е евроатлантиците да са доволни.

30

Случаен минувач

преди 1 година

И пак от същия сайт:По отношение на твърденията на бившият премиер Кирил Петков, че са осигурени 7 танкера с газ, Алексиев бе категоричен, че те са лъжа.

29

Случаен минувач

преди 1 година

Ето, четете какво пише в ***:Проверката на двамата служебни министри Христо Алексиев, на транспорта и вицепремиер, и на Иван Шишков, МРРБ, на газовата връзка с Гърция, по която трябва да дойде азерският газ, не откри газ, а строеж. Това стана ясно от думите на Христо Алексиев, който е и ръководител и на кризисния щаб към МС за енергетиката.Ние газ не открихме, открихме строежи, заяви Христо Алексиев. Шишков сравни проекта като "луксозно обзаведен офис, в който няма ток". Киро е лъжел!

28

Анонимен

преди 1 година

Ако купуваме руска газ сме зависими, обаче ако купуваме американски чертежи на самолети не сме зависими. Логика!

27

toti

преди 1 година

До Анонимен 90%от населението в България не ползуват газ.а всичко което се вдига заради газа,скоро ще стане ясно,щото няма кой да им купува скъпите стоки!!! от

26

toti

преди 1 година

Колкото и да го вдигат ,това не е логично и скоро балона/както при имотите/ще се спука защото никой няма да им иска кървавата РУСКА ГАЗ !!! Да се задавят дано Путиновците та да изгорят с скъпия си гаЗ!!Ние с или без САЗ пак ще даваме ГАЗ и ще вървим НАПРЕД ,а РУСИЯ ЗАТЪВА !!!

25

Анонимен

преди 1 година

Добре че е Киро, че да имаме евтина газ. Иначе нямаше кой да я договори. Поскъпна само с 40% и после с още 60%. Жалко че не се задържа на власт да договори още танкери и да поскъпне с още 100%. Но има време - гласувайте за него, за да разберете какво е истинска зима!

24

Анонимен

преди 1 година

На ви служебно правителство.

23

леле леле

преди 1 година

и ся кво ше праим с четири пъти по евтиния газ на кико , а с азерския дето уж уредил ?

22

33

преди 1 година

Благодарете на Киро и Асен, и на изборите знаете,.... пак за тях.

21

Анонимен

преди 1 година

До Билл - САЩ " насъскваха" Украйна и тя нападна русия .

20

Билл

преди 1 година

САЩ от десет години строят терминали за втечнен газ и танкерен флот. Искаха да продават шистака. Добре, ама бизнесът не потръгна заради евтината руска конкуренция. Освен това руснаците построиха и СП2, който щеше да свали цената още.Решението - политически натиск срещу Европа за да затвори потоците и насъскване на Украйна срещу Русия. И изведннъж газовия бизнес потръгва, назначените политици-лакеи ще се избият да поръчват американски газ, въпреки че нямат запазени слотове за разтоварване....

19

Анонимен

преди 1 година

Цената я плаща крайният ошушкан до кокал потребител. Посредниците и политиците комисионери ще си купят поредният Мерцедес и имот в чужбина.

18

Анонимен

преди 1 година

След тази гавра с народа трябва да висят по стълбовете на Цариградско докато паднат сами!

17

простокиро и Кокорчо

преди 1 година

трябва да платят това предателство. С живота си.

16

Ралица

преди 1 година

И КИРО КОКОРЧО ЛЕНА И ОНЕЗИ ОКОЛО ТЯХ БЕЗНАКАЗАНО СИ ШЕТАТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ЛЪЖАТ ЛЪЖАТ И ГЕШЕВ СПИ СПИ БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ И ИСКАТ ПАК ДА УПРАВЛЯВАТ ШАРАНИТЕ Е ТОВА ВЕЧЕ НЕЗНАМ КАК СЕ НАРИЧА УЖАС ПОЗОР

15

Анонимен

преди 1 година

При управлението на простото Киро Булгаргаз, без да се бави, започва да купува без търг и конкурс руски газ от МЕТ.МЕТ е заплащала на Газпром в рубли, след което е продавала на България руски газ с 30% надценка, понеже Кирчо и Кокорчо не са позволявали на "Булгаргаз" директно и по-евтино купуване от Газпром.Купували са руски газ през цялото време и са лъгали обществото, докато са го ощетявали.Евроатлантизмът трябва ли да е оправдание и параван на корупционни сделки?Това как се нарича, освен изплетена от Кирчо и Кокорчо схема за крадене в особено големи размери!?

14

Анонимен

преди 1 година

Който купува скъпата газ и се отказва от евтината да плаща той. Аз надути сметки няма да плащам с мизерната заплата от 800 лева.

13

Тъп По тъп Най тъп

преди 1 година

Нямам жал към тъпите пенсии като са толкова *** да ползват Топлофикация и да викат за Газпром. Няма богата държава вързала се с Раша

12

Анонимен

преди 1 година

Всички минаваме на зелена енергия. Дървата и въглищата са с космически цени не ни вършст работа но пък старите гуми са без пари и се намират лесно. Ще ни трябва само флекс да ги нарежем на парчета които да влизат в кюмбето. Това е зелена енергия която се добива от дървета. Малко чади и фърля сажди но пък топли здраво. Пробвал съм го това гориво ефикасноста му е 120 % а парнажиите да се греят на хладка водичка. Ако не искаме да чадим трябва да гласуваме за Възраждане те ще възстановят Руската газ