72

Totenkopf

преди 1 година

Доста мътна история, така поднесената информация е силно недостатъчна, не случайно така я поднасят да се чудиш и маеш, какво е станало?

71

анонимен

преди 1 година

Виждам, че някои дори се радват, че това се е случило. Толкова много мразят жените!

70

AGAMOTO MOUNI

преди 1 година

Aве, Ганка отишла във хотел на Омония и веднага, да не пропусне потенциален ПРИНЦ, се запознава със някакъв шушляк, е няма такива прости патки по света.Площад Омония е развъдник на престъпността във Гърция.

69

Анонимен

преди 1 година

Момиче на 32 години? Интересно според *** Христова кога момичето става жена. На 40?

68

Това заслужават

преди 1 година

Всички кифлички и златотърдачки трябва по такъв начин да завършат.

67

Дали са проверили?

преди 1 година

Жената наистина ли е правила секс?

66

Роко2

преди 1 година

В бара камери няма ли ? Да видим младежа кой е после да разкаже за цялата група в Атина...

65

Анонимен

преди 1 година

"...се запознала с младеж, който е чужденец..." Помните ли част от правилата, които трябва да спазвате навън - без значение в Бг или Чужбина, ето ви го нагледно как тази Жена наруши едно от тях и "заплати скъпо" за наивноста си (глупоста си). Последствията ще са тежки и дълготрайни за психиката й!

64

Анонимен

преди 1 година

Европейска България да и осигури помощ от институциите,както е в нормалните държави.Всеки може да се превърне в жертва,но държавата да си свърши работата!

63

Анонимен

преди 1 година

Ужас,горката жена..

62

Анонимен

преди 1 година

някакво нещастие е станало,като не можете да помогнете,не злобейте,дано не се случва на вас.

61

Анонимен

преди 1 година

За какво момиче става въпрос в статията,а и в коментарите?! Жена на цели 32 години в зряла възраст,която ако е с всичкия си, би трябвало да знае как да се пази! Още повече,че е живяла в Гърция и трябва да поназнайва някои неща,които се случват там. Има нещо много тъмно около тази случка! Интересно е с какво са се занимавали и двете с майката докато са били там! По всяка вероятност случилото се сега има тъмна предистория,която се крие! Дано се оправи и да си опича акъла занапред!

60

Анонимен

преди 1 година

...на 32 в занаята вече са за пенсия. Нещо друго има.

59

Albi

преди 1 година

Какво удоволствие ви доставя да злобеете, не знам.?Тъжно и жалко е.

58

Анонимен

преди 1 година

как се озова в клиниката искам да знам

57

Анонимен

преди 1 година

Нема нищо случайно. Далеч не всеки се забърква в ситуации да му разковат гълъбарника. Трафика си е трафик, ама най-често става със съгласието на труженичката. Сега, може да има изненади, ама те са си в реда на нещата.

56

Albi

преди 1 година

Големи експерти, голяма злоба. Все конспирации и филми са ви в главата. Кое не ви стана ясно, не знам? Съчинявате си някакви истории, то е обяснено какво е правила. Лесно е да се излъжеш и да сгрешиш, а престъниците захитряват. Като видите хубава жена автоматично е виновна, явно е манталитет.

55

Анонимен

преди 1 година

За съжаление повечето жени и особено българките се мислят за неуязвими и безсмъртни, тогава идва падането от високо.

54

do дддд

преди 1 година

Ами тази жена е живяла в Гърция, предполага се, че знае езика. Явно не се е чувствала съвсем чужденка в гръцката действителност. И е отишла преди всичко да си поднови гръцките документи (вероятно е и техен гражданин) и после да продължи зъболечение при своя зъболекар в гръцко (била е започнала там лечение). Абе да чукаш на дърво, но с подобни случки трябва да предупреждаваме младите, че упоен може наистина и без бъбреци да се събудеш. В тази мрачна зона най-силни са косоварите (албанците)...

53

дддд

преди 1 година

Тези хора не са ли гледали филма "Твърде лично"?Поне малко мнителност няма ли в тези хора.В чужда страна,чужденец,непознат човек?!?!?!