9

Vuicho Vanio

преди 15 години

Предлагам на следващите избори да гласуваме за Чуждестранна партия, която да си внесем.Нашите партии както се вижда се чудят само как да ни изДОИ като дойна крава!Мили ПОЛИЦИЦИ ... или по-добре само ЦИЦИ, разбираме желанието ви да променяте разни закони, но моля ви спомнете си че не сте в детската градина и не си играете на замъци и кули!

8

преди 15 години

Добра идея 7-ми, от склада в Челопечене изнасяли снарядите с камиони и ги продавали, къде отивали парите никой не знае. Сега се правят на изненадани и не заради взривовете, ами просто ги е яд че не са крали и те. 44-та година най-долната и мързелива прослойка на комунистите дойде на власт. Оттогава до сега, едни и същи хора, не са изпускали кокала. До 89-та година заблуждаваха народа със "светлото бъдеще" и същевременно те си крадяха на воля, вече 2008 "светло бъдеще" няма, остана само краденето на воля.

7

преди 15 години

Предлагам НАП НОИ и ДАИ да се обединят в нова агенция *** Да Ли

6

преди 15 години

Предлагам НАП НОИ и ДАИ да се обединят в нова агенция

5

данс

преди 15 години

Това правителство само имитира някаква работа. Преди 2г. те промениха закона за МВР, а сега си връщат всичко наново. Не знам от некомпетентност ли е или от нещо друго.

4

gogo

преди 15 години

Миков ти си ***. Смятах че от Любомир Начев по-зле не може да бъде, но се оказа, че ти ще го надминеш. Да знаеш, че ще останеш един от най-мразените министри на вътрешното министерство.....и да не пропусна - партиятат ти загуби в предстоящите избори поте 62000 гласа - а честито, пожелавам ви да стигнете костов като брой лица в парламента!

3

Дон ПЕДРО

преди 15 години

Тройната коалиция продължава със далавери!

2

AJBANECA

преди 15 години

DOI I DOTI , V UPRAVLENIE , ***......

1

чер пипер

преди 15 години

Реорганизация в пaмперсa.