267

педеРассия

преди 1 година

Понеже русофилите отново отвориха темата за "джендърството" любезно им припомням че руската империя първа или втора в Европа декриминализира зоофилията още през ранната 1903 г. Съветска русия първа в Европа декриминализира хомосексуализма през 1918 г. За радост на руските едиповци русия декриминализира също и инцеста който и досега е легален в педеРассия страната на традиционните "ценности" хихихи за руснаците зоофилията и инцеста са традиционни като алкохолизма хихихи

266

Анонимен

преди 1 година

До R.A.T.M. Тя Русия и отпреди 2014 си беше най- голямата по територия държава в света ,с най- много природни ресурси .И какво от това? Какъв им е стандартът на живот? БВП на малки държавици е по- голям от този на Русия.Затова руснаците се опитват по всякакъв начин да избягат оттам.

265

Popa ot razgrad

преди 1 година

Ако е само с 4 години назад, това е голям успех...специалистите казваха най-малко 20 години назад...

264

ЕС+САЩ=цензура

преди 1 година

До АнонименАко малко ама малко поне се замислиш искам да си представиш войник който по време на военен поход носи печка на гърба си ...и тогава ще видиш колко си зомбиран от Холивудска пропаганда и колко си оскот1ял и тъ1п от тези измислици! Само човек който не е ходил 1 км пеш може да си представи, че във война някой ще носи печка на гърба си! ЕвроатлатициДупедавци - тъпъ, ***, ***!

263

R.A.T.M

преди 1 година

За икономиката ясно, а кажете като територия и нови ресурси как са ? 2014 се разшириха и сега като хапнат и Донбас кеф ти въглища, титан, литий и т.н. За възможността да оставят Украйна без излаз на море и да я фалират. Ако щатите продължават да печатат хартийки без покритие и с тях са един милиард от западните страни, ще видим кой с каква икономика е.

262

Анонимен

преди 1 година

До 293 Кои са тези традиционни ценности- да нахлуваш в чужда държава,да избиваш мирно население,да крадеш на хората от домовете телевизори,печки?

261

Анонимен

преди 1 година

стига с тая икономика, не всичко е пари. Някои неща са по-важни от икономиката и парите като ценности и убеждения и точно за това се води тази война - традиционни ценности и убеждения или неолиберални джендърски ценности и убеждения

260

няма лошо

преди 1 година

Пускайте такива статийки, за да окуражавате русофобите. И те трябва да отхранват надежди.

259

Анонимен

преди 1 година

До Синго Икономисто. Ти не си сериозен. :)

258

Анонимен

преди 1 година

И как 4 години са изостанали ***.Не са ли 40 години.

257

Анонимен

преди 1 година

Спряхте руските телевизии и си въобразихте, че вече можете да ни лъжете на воля колкото си иската. Не е достатъчно. Ще трябва да спрете и интернет. Скоро ще стане и това и тогава пълна мъгла и безпросветие.

256

да да

преди 1 година

Вчера им гледах фермерските пазари-отрупани със стока и народа ще се избие да пазарува. А ние дето не сме във война произвеждаме само един вид сирене с вкус на тебешир.

255

Синго Икономисто

преди 1 година

За този дето пита как се отразяват санкциите на европейските икономики - ами с доста по-малко влияние са. Цените вече се успокоиха и започнаха леко понижение, а в Рассията скачат яко. Нова лада струва 42 000 долара, учебници и тетрадки за новата учебна година са с средно с 200% увеличени, битовата техника също скача много - при увеличен внос от узбекистан и турция основно, без коникуренцията от други прозиводители. И въобще русия е 2% от световната икономика, така че няма драма за останалите.

254

Лейди Рамона

преди 1 година

Че руската икономика кога е била напред,че сега да е назад? Източният Блок падна точно заради това,че ,,руската икономика" била в криза.Нищо подобно,просто светът изпревари СИВ със няколко десетилетия напред,и ,,руската икономика" не само се срина,ами приеба и половината свят.Щот са много кадърни ония *** в Кремъл.

253

toti

преди 1 година

ДАНО РЕЦЕСИЯТА ВИ НАКАРА ДА ИЗЛЕЗЕТЕ ПО УЛИЦИТЕ И ДА ПОМЕТЕТЕ ТОЯ РЕЖИМ!!! ИЛИ ЖИВЕЙТЕ В РОБСТВО И ПРЕЗ ТОЯ ВЕК !!! СТРАХБЕДНОСТ И КУЛТА КЪМ ЛИЧНОСТА НИЩО ДОБРО НЕ ВЕЩАЕ !!!

252

Анонимен

преди 1 година

До обаче-обаче пенсията в Русия все още си 130 долара.да не говорим че в парично измерение това си две три буци сирене.

251

Анонимен

преди 1 година

Бега бе,нали Путин разпореди да отпочне пройзводството на москвич,и ГАЗ 53.

250

Мхм

преди 1 година

Абе защо никой не казва как се отразяват тея санкции на европейските икономики? Май тея санкции ни се отразяват по-зле отколкото на Русия.

249

До 265 най_яката

преди 1 година

армия в света не знам имат ли русите, но пушат най-яките цигари на света!!!

248

Маразов

преди 1 година

По данни на росстат за юли бюджетните приходи от продажба на приородни ресусрси са спаднали с 25%, а постъпленията от ДДС с 40% спрямо тези от миналата година. Това е невиждан спад и е явно само началото, защото тавариш путин каза че още нищо не е започнало.