307

Българин

преди 1 година

Евтин фейк...

306

Анонимен

преди 1 година

сега тъпaците като гръмнат и Атомната централа и всички ще сме доста назад

305

Мдааа

преди 1 година

А в раша умствено са със 1000 години назад!!!

304

Анонимен

преди 1 година

До 324 Българската икономика е в най-доброто си състояние от както имаме държава.На всеки му се иска да сме като Швеецария,но трябва и да се работи.А при 6,5 милиона живеещи в България,само 1,5 милиона работят истинска работа и плащат данъци на държавата. Имаме си и 1 милион хрантутници държавни служители, 3 милиона пенсионери и 1 милион индианци.И аллах да слезе да ни управлява,с този материал-толкова.. . . . . . Ами тогава убеди съгражданите си, че всичко е наред и че нищо от Русия не ни трябв

303

Анонимен

преди 1 година

големи *** забъркаха руснаците!!!

302

Анонимен

преди 1 година

Е какво значение имат 4 години,по принцип руската икономика е 100 години назад ,тези 4 да са проблем !

301

Тероризъм руски

преди 1 година

Терориста путин връща 40 години назад руската ***!

300

до Малко за политика

преди 1 година

путин добре я започна тази война, но сега да имаше някой да му каже как да я завърши и да излезе от нея цена нямаше да има. като путин и олигархичното му обкръжение, така и цялата руска държава е в тежък запек-войната нито върви добре,нито върви към свършване. руснаците са робски търпелив народ, ще потърпят още известно време,но като няма победа,няма и край нещата ще се обърнат.така стана и в афганистанската война,постепенно армията се алкохолизира,наркоманизира и позорно избяга обратно в ссср

299

1

преди 1 година

Българската икономика е в най-доброто си състояние от както имаме държава.На всеки му се иска да сме като Швеецария,но трябва и да се работи.А при 6,5 милиона живеещи в България,само 1,5 милиона работят истинска работа и плащат данъци на държавата. Имаме си и 1 милион хрантутници държавни служители, 3 милиона пенсионери и 1 милион индианци.И аллах да слезе да ни управлява,с този материал-толкова. Но слава богу от руснаците сме много по-добре по стандарт и сме свободни европейци, а те са роби

298

Анонимен

преди 1 година

А нашата, нашата свръхмощна икономика с колко години е пред руската? Тц, тц...живи да ги ожалиш руснаците, а на нас всички ни завиждат. Пукат се по шевовете от завист за нашето благоденствие.

297

Анонимен

преди 1 година

Само дъртаци бивши доносчици ли пишат тука?

296

Анонимен

преди 1 година

Руската икономика е с 4 години назад. А българската икономика? Руската икономика все още произвжда ракети, самолети, селскостопански продукти и т.н. Отчитайки тези факти изглежда, че българската икономика е все още в първобитния строй! Гледайте собствения си интерес и не хулете другите, когато зависите от тях все още! Някой път палачинката се обръща и изгорялото идва отгоре!

295

Двуполюсен

преди 1 година

Светът не става многополюсен, а двуполюсен и в тези два полюса Китай не влиза. Китай ще е васална територия на Европейския Съюз и САЩ. Източник за евтина работна ръка за американската и европейската индустрии! Една работилница за стоки менте регистрирана като държава!

294

Анонимен

преди 1 година

Путин ще постигне целта си - връщане на руснаците в СССР. Май е забравил, че в историята повторенията най-често се превръщат във фарс. Този сатрап така и не ще да разбере, че сме в 21 век и най-малко биха се съгласили да са в нов СССР, тези които са били в стария. Сред тях украинците са най-голяма национална общност. Няма как да ги вкара в миналото.

293

Анонимен

преди 1 година

Китай е само евтина работна ръка за европейската индустрия!

292

Чайна-менте

преди 1 година

Аз ще призная Китай за велика сила когато си купите оригинален китайски телевизор или оригинален китайски телефон без да е менте, хихихи

291

Анонимен

преди 1 година

На "европейските" стоки по магазините пише Made in China и Made in Malaysia..

290

Анонимен

преди 1 година

След ядрена война проливът Сталин ще се простира от Бостън до Сан Франциско.

289

Анонимен

преди 1 година

Аз ще призная Европа за велика сила, когато си купите европейски телевизор или европейски телефон, които не са произведени в Китай.

288

До: Бахти пропаган

преди 1 година

Наполеон и Хитлер не са имали водородни бомби, НАТО обаче има! След война с НАТО русия ще има ново име - ЯдренКратер и лунен пейзаж!