26

дааа

преди 1 година

До Анонимен 30забрави да кажеш че въведе зеленио сертификат фалира бизнесите ваксинира хората като дообитъци защото така му казаха от запад

25

Ефрейтор

преди 1 година

Ще има много убити политици в предстоящата предизборна война. Ще разполагам американски войници от НАТО в страната, защото генералите като Борисов, Радев, Атанасов, Гяуров, Мутафчийски и другите не искат да защитават страната. Предпочитат да се правят на политици, на които все някои други са им виновни. Любопитно ми е кога българската армия ще се включи в истинската война.

24

Анонимен

преди 1 година

ААА Дали ще резбереч значението на думата партия ?

23

Анонимен

преди 1 година

С този президент е така. Избрахте си го, довлече ви пикаещите по площади, направи яйцеметите - министри, ДДС престъпниците - шефове на НАП, крадците - премиери, вкара търгашите в храма. Избрахте си го, ще си го търпите.

22

Анонимен

преди 1 година

За какви предстоящи кризи говорите? Нали сме в ЕС и НАТО? За какво сме там като само за кризи слушам?

21

Анонимен

преди 1 година

Възраждане ще ги оправи всичките тези схемаджии

20

ОНЗИ

преди 1 година

Ами нещата отиват към ПРЕЗИДЕНТСКА РЕБУБЛИКА - НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР И РАЗСЛЕДВАНЕ на всички безобразия през последните 32 г. !!! БЪЛГАРИТЕ не са глупав народ - търпението свърши МУТРИ НЕГОДНИ !!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Разчитаме на ГЕРБ! Те значт как да овладеят положението! Ако на ПП им стиска, да направят коалиция с ГЕРБ и стабилността в държавата значително ще се увеличи!

18

toti

преди 1 година

ДПС изобщо на никой не се бъркат,тъй като си имат сигорни гласове,НОоооо...мушениците от ГЕРБ са в основата на всички скандали и мизерия от 2016г

17

Анонимен

преди 1 година

Без контрол оставил отпечатването на бюлетините за изборите бившият финансов министър Асен Василев. Това съобщи шефът на ЦИК Камелия Нейкова.

16

Ро без Пиер

преди 1 година

В(г)ъзраждане - резервният проект на ГЕрП - ДпС ! Заместителите на И. Т. Н. !

15

Анонимен

преди 1 година

Наказателния вот е точно против Възраждане от негласувалите досега.

14

Анонимен

преди 1 година

Това не са партии, а мафиотски кланове воюващи помежду си.

13

Vol'Jin

преди 1 година

И пристига отец Някой Никой в просторно имение в стил мутробарок и гледа навалица от опечалени, или поне надяващи се да са включени в завещанието ... И започва да пее отец Някой Никой и да опява раба божии Мутрьо и си мисли наум: Добър човек беше Мутрьо - половина хотел на владиката е от него, половината от вилата ми е от него, той Мутрьо параклиси и църкви искаше да вдигнем и даде едни пари : За бог да го прости за хората дето е убил, ние ги вдигнахме евтино и останаха едни пари ресто...

12

Сър Уилямс

преди 1 година

До 15 Пожелание: *** си в Русия колега, там устройството е такова каквото го желаеш! И Х.ит.лер така сам е носил отговорност, ако властта реши да затрие теб и твоето семейство сигурно ще обърнеш палачинката в последния момент ... умник!

11

Анонимен

преди 1 година

Уф, "Днес", като триете често неща, които изобщо не са за ***, на тоя Vol'Jin чаршафите с простотии не ги ли забелязвате из всички теми?

10

пожелание

преди 1 година

Президентска република ,това е спасението ,защото един да носи отговорност , а не 240 да крадат и лъжат и никой да няма виновен

9

Евроатлантик

преди 1 година

Беден и неук народ лесно се управлява!

8

Анонимен

преди 1 година

4 точно казано. Планът Ран - ът в действие! Няма да спрат докато не избият поне още 1 милион от населението ни. И това ще са нашите майки и бащи.

7

Христо Христов

преди 1 година

Така е при ЕС демокрацията!