14

Анонимен

преди 1 година

Ами,да напр.Киро лена и компания се нагълтаха с пици с кристали вечерта когато арестуваха Борисов пред внуците и дъщеря му без съдебна заповед и без доказателства,за да докажат че могат да злоупотребяват с власт и това ги кефи ,но и допълвайки със стимуланти.Не знаеха на кой свят са.

13

Анонимен

преди 1 година

и как ще презнаш пред себе си, че човека, който обожава има лоши качества...?

12

Чефо

преди 1 година

Как да познаем че четем долнопробна статия? Ако четете това значи вече сте я прочели.

11

Петрова

преди 1 година

Основната цел на подобни статии е да има повече разведени жени. Всички бракове вече трябва да се сключват за период от 1 месец че след това почва да ми писва.

10

Щерю

преди 1 година

Двата реда дупки от куршуми по входната Ви врата...

9

Оффф

преди 1 година

Я тия ми написали личностната характеристика!

8

Антон

преди 1 година

Половината от хората са токсични. Амбициозни на чужд гръб, алчни, манипулативни, консуматори на всяка цена и т.н. В живота трябва да лавираш между тях, за да оцелееш. Иначе се превръщаш в пионка и играчка в ръцете им и нямаш своя собствена съдба.

7

Навремето

преди 1 година

като бях дете много отвръщах на моята баба, изобщо не я слушах и тя вечно си ме биеше, понеже беше по-своенравна като характер и не търпеше детешки истории, че с дървото ме гонеше да ме бие. Веднъж съседът чичо Асен й рече: како Иванке, ти па лупаш Митьо (мен) и баба му каза: Ша го пребия, един ден и неговите внуци кат го тормозят ще види кво ми е. И верно, сега имам един шантав внук, кръвното все ми вдига. Ама баба отдавна вече я няма, че да й се оплача и извиня. Бог наказва.

6

Асан

преди 1 година

Лошите ги минавам и стават добрички :)))

5

От фолклора

преди 1 година

Моята баба е родила пет деца и петте момчета. Къщата ни е четириетажна, има място за всички. Етървите се мразят взаимно, жените на чичовците ми не се понасят особено. Злоба, завист, омраза.

4

Анонимен

преди 1 година

Аз как примерно да се пазя от съседката ни баба Амброзия, която е вещица, съседската камера я засне през нощта да рови пред входната им врата, да пали кречки от кибрит, да увива нещо. Как да се опазим от вещици?!

3

анонимен

преди 1 година

Изброените признаци са съвсем верни. Всеки трябва да бяга далеч от лошите хора. Да го правиш, обаче, е въпрос на вкус и на интелект. Ако си умен, няма да допуснеш лош човек в живота си. Ако ти си добър човек, съвсем няма да допускаш лоши хора около себе си.

2

Анонимен

преди 1 година

Признаци, че в живота си имате лош човек:1. Той е лош.Айде, вече знаете..

1

Асан

преди 1 година

Всички ги минавам и лоши и добри :)))