39

БОМБИ ВЪРХУ ИМОТИ

преди 1 година

ИМОТИТЕ НИКОГА НЕ ГУБЯТ СТОЙНОСТ !!!! НАЙ ВЪРВЕЖНИ СА В УКРАЙНА !!!! КАТО ЗАПОЧНАХА ДА ПАДАТ БОМБИ ВДИГНАХА 3 ПЪТИ СТОЙНОСТТА СИ !!!

38

Анонимен

преди 1 година

Ок. Вижте сега как е схемата. Ако имаш твотор жилище, данъка е довен, нали? ("У не, то първия е наполовина ... ВСЕ ТАЯ!!!) - Та защо данъка да не се удвоява за всяко следващо смеейно жилище. Ако искаш, ги прехвърляй на родата, ама да няма неприятан изненада? Така, тея фирмици и индивиди с по 20-30-50-100 апртамента, ще трябва, да ги продават в еидн момент, а не в Надежа 27, да ми иска 900 лева знаем за двустайка, давдига рамене и да казва - криза е! Ми като е криза,продай ми евтино, бе!!!

37

Кочо

преди 1 година

До анонимен, виж в idealista. COM, ИЗБЕРИ апартаменти, Барселона град. После задай например до 150 к евро, минимум 60 м2 например и good conditions, излизат към 500 имота. За Мадрид са към 1100, за Рим 2000 а за Милано към 1000. Отделно да ти кажа гледам и в USA u Canada. Виж в realtor. COM.150000 евро, но при нормален курс можеш да купиш навсякъде. Вече зависи ако искаш Сан Франциско или Бостън за момента няма, но напролет изборът ще е голям. Можеш да купиш за тия пари в Франция без париж

36

До Анонимен

преди 1 година

Ами то и в Обеля не може да се живее, но цените са по високи от барселонските предградия. Освен това за 200 к в Барселона ще си намериш имот какъвто в София няма вече за тия пари. Точно това се нарича балон. Иза Испания иза България. С рецесията нещата ще си дойдат на мястото.

35

Анонимен

преди 1 година

До КочоПрегледали ги тези оферти, да видиш локацията и сградата, и другите детайли?Тези имоти под 100К или не са в Барселона, а в провинция Барселона, на 40-50 км от града в сгради в лошо състояние или в най-крайните предградия на Барселона в сгради в окаяно състояние, които ще бъдат съборени след няколко години.Не се лъжете, аз също мога да намеря апартаменти по 20К в Истанбул, ама не може да се живее в тях.

34

1

преди 1 година

Някой да отвори сайта на НСИ преди да дава прогнози.Според статистиката населението на София за последните 3 годни(2019 до 2021) е намаляло с 80 000 човека.Цените на имотите могат да растат до безкрай(едва ли), въпроса е дали има кой да ги купува.

33

Феличита

преди 1 година

А като има търсене,защо няма предлагане? Преди няколко седмици писахте,че имало предлагане,а нямало търсене??? То вашите новини като асансьор бе! Един ден нагоре,другият ден надолу. Имоти има достатъчно,но няма хубави и спокойни места за живеене.На най-скъпото живеят селските мутри и куфарните бизнесмени,а хората от народа не желаят да живеят в такова гюбре.много мирише на простотия от милиционерските и спортните интернати.

32

Лопе

преди 1 година

Търсенето на евтини имоти надвишава предлагането на такива, което не значи че има сделки на надути цени. Не, няма сделки. Затова и брокери които ме имат в регистрите ми званят от месец април насам. Точно от април сделките паднаха с 20 процента

31

Кочо

преди 1 година

До балонeли, не говори глупости в Барселона можеш да си купиш имот и за 120 к. Виж в сайта properstar

30

Анонимен

преди 1 година

Това, че има празни жилища в Сф не означава, че накой ще ви ги подари. Дори и празни, държат цена, а с инфлацията тя се покачва. Старото е ценно, защото след покупка веднага може да се използва. Новото (без акт 16) е абс. мъгла...

29

балонели

преди 1 година

До МърррДай линк да почваме да ги купуваме тези апартаменти в Барселона под ?100К?В Барселона под ?5К/м2 много трудно ще намериш апартамент. Във Валенсия може да се намерят апартаменти за около ?3К/м2, но в Барселона и Мадрид не.Това, че тук имотите в момента са доста надценени е друг въпрос.

28

ИМОТИ В УКРАЙНА

преди 1 година

ИМОТИТЕ НИКОГА НЕ ГУБЯТ СТОЙНОСТ !!!! НАЙ ВЪРВЕЖНИ СА В УКРАЙНА !!!! КАТО ЗАПОЧНАХА ДА ПАДАТ БОМБИ ВДИГНАХА 3 ПЪТИ СТОЙНОСТТА СИ !!!

27

Мъррр

преди 1 година

Днес отворих от любопитство един сайт за имоти в Барселони, ми имаше оферти за готови 3-стайни апартаменти под 100 000 евро, в София шпакловка и замаска почват масово от 150 000, та не знам явно наистина много сме дръпнали щом бием и Барселона...

26

Балонест

преди 1 година

Абе хора, в момента имотния пазар е живо извращение. Брокерите с лъжите си, направиха цените над европейските. И как ги плащаме? С минимална заплата от 300 срещу 3000 евро? С почти фалирали бизнеси? С най-бързо стапящата се нация? Ние сме Швейцария на Балканите? В магазина стоките по скъпо от Германия, имотите като в Германия, бензина като в Германия, заплатите като в Нигерия, бизнеса на нивото на Зимбабве, от къде тез пари за имоти? Ааа, крдити, 30, 40, 100 годишни. Така ли се правим на газари?

25

Пипона

преди 1 година

Между другото що мълчите като изцапали гащите, че цените на строителните матреали от две седмици вървят надолу ??? Желязото също пада пък никой не говори, що ли тъй?

24

хахаха

преди 1 година

Луд умора няма, дори и като падат цените пак ще викате, че растат. Така беше и 2008-9 до последно писахте глупости и за един ден обърнахте плочата... Но не се притеснявайте запасили сме се с пуканки и ще гледаме филма 10 малки брокерчета или 10 малки строителчета беше ?

23

Анонимен

преди 1 година

Затова ли масово стоят празни жилищата??

22

До 10

преди 1 година

Срещу мен също има три коопераций, едната е завършена но неизмазана, двете се строят, почти готови. Да де, ама си стоят така вече повече от година. Не завиждам на нафърфолилите се там.

21

Анонимен

преди 1 година

И аз не мога да разбера как толкова народ се излъгаха! Брокерите хубаво се наговориха и започнаха дружнонда вдигат цените още преди няколко години. Банките свалиха лихвите. Сега нещата ще се променят и много народ ще изгърмят. Жалко

20

Да бе повервахме

преди 1 година

Тези имотни брокери така лъжат, че те самите не си вярват, ама продължават да правят още опити, че да излъжат още някой балък да се нафърфори със заем и ипотека и накрая да остане без нищо, а да има да плаща на банката доживот.