43

Анонимен

преди 1 година

Обясни, че когато имунната система бъде провокирана твърде често, тя спира да реагира, защото приема, че това дразнене е прекалено сериозно и често и може да увреди организма.-каза Чорбанов.Обаче си спомням какво казва Айнщайн-Аз не варвам,че Господ си играе на зарове!Да вярва кой на когото иска,аз вярвам на Айнщайн!

42

ЛЪЖЕВАКСИНАТА

преди 1 година

ГАРАНТИРА ЗАРАЗЯВАНЕ НА ОКОЛНИТЕ И БЪРЗО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА СЪЗДАДЕНИЯ ВЪВ ВОЕННИ ЛАБОРАТОРИИ ВИРУС

41

Анонимен

преди 1 година

Знаем.

40

Анонимен

преди 1 година

След като Чорбанов бил специалист в друга област,не може ли да чуем мнението на някой специалист вирусолог и/или имунолог?Все едно слушам футболист да коментира автомобилно рали!Не може ли всеки да говори САМО това което със сигурност познава.Не съм чул например Теодоси Теодосиев да коментира художествената гимнастика.

39

до 38

преди 1 година

Е,то и Луй Пастьор е бил химик.

38

Анонимен

преди 1 година

Вижте сега. Заболеваемостта от ковид е признак на елитарност. Цивилизованите държавии имат висока заболевамост. Изостаналите африкански държави, които не се ваксинират, имат много ниска заболевамост и смъртност. Понеже са *** и прости.

37

Аз

преди 1 година

Професора е специалист по генно и глетъчно инженерство при прокариоти и еукариоти. Проблемът COVID като вирусна инфекция засягаща хора е от компетенциите на вирусолози, инфекционисти и най-общо медици. Но в България често най-много се чуват не толкова компетентните по дадена тема

36

Анонимен

преди 1 година

Какво не разбирате? Човекът се опита да направи ваксина, която работи и не успя. Това с какво променя факта, че сегашните ваксини не работят?

35

Анонимен

преди 1 година

До въпрос Защото тетанус се предизвиква от бактерии, а ковидът е вирус. Цялата технология на ваксинирането е различна. За теб сигурно ябълки и круши са едно и също нещо. Връщай се на село да си пасеш овцете.

34

въпрос

преди 1 година

Обясни, че когато имунната система бъде провокирана твърде често, тя спира да реагира, защото приема, че това дразнене е прекалено сериозно и често и може да увреди организма-така е казал Чорбанов по горе.Нека тогава обясни защо се налага много пъти да се ваксинираме срещу тетанус и защо аконякой не се е ваксинирал навреме заболява и умира от тетанус.Нека каже ако знае дали аконякой е оцелял от тетанус трябва да се ваксинира.Съмнявам се че знае верният отговор!

33

Анонимен

преди 1 година

Жена ми бе болна,а аз не.Ваксинирах се,а тя имаше повече антитела и смяташе да се ваксинира по късно. Живеем в един апартамент.Това,че ваксините не помагат го разправяйте на шапката ми!Колкото до Чорбанов-сещам се кой и как по времето на соца ставаше професор!

32

размисъл

преди 1 година

От това,че има повече болни печелят единствено фармафирмите.Те и само те имат интерес да няма много ваксинирани.Другите твърдения са аниаритметични.

31

до 31

преди 1 година

Никой добър специалист не си изоставя работата за да стане депутат.И Чорбанов е такъв.Имам познат програмист.Нито един от колегите му не би искал да стане депутат.Като програмисти тези хора получават дори по добри заплати!А да си професор и да се кандидатираш да депутат,значи си мразиш професията!

30

Чорбанов

преди 1 година

На Чорбанов ваксината му се провали - гроздето е кисело. Щеше да бъде неповторим успех! Чорбанов изкара вируса тежко и едвам го спасиха, но не беше ваксиниран. Пак гроздето е кисело. Как ще признае, че е слаб специалист и нищо не разбира от вируси.

29

Казано накратко,

преди 1 година

играем играта на ШиЗиО-то и Биг ФармаФията! За едни евраци става дума, изпълзяха като *** ковидарите ВитаноФ, КукунчеФ, баба радка, ТомоФ, пухи ИлиеФ, кломп и компания! Рекламата тече 24/7!Откакто се пуснаха ковиТ, вече никой не умира от друго! За съжаление обаче доста наивници вярват сляпо, каквото им се заповяда,без да мислят!

28

Анонимен

преди 1 година

Фалшиво ваксинираните боледуват и умират. Истинско ваксинираните си живеят живота с или без вируса.

27

Анонимен

преди 1 година

Гарантира ли печалба за някоя частна фирмичка и сзо?

26

Анонимен

преди 1 година

Това въобще не устройва ковид зомбитата, които трепереха от страст за поредния бустер!

25

Анонимен

преди 1 година

Вече го видях нагледно при починалите ми с ковид лични познати - ваксинирани. Насилственото инжектиране си остава тежко престъпление против човечеството. Очакваме справедлив съд и наказания за виновните преснъпници.

24

До 24

преди 1 година

Видеата са монтаж и това се доказа в хода на разследването ,което доведе до лишаване от лиценз на тези не адекватни и не компетентни " доктори" . Чети истински научни издания и истински информационни сайтове, а не фейк конспиративни сайтчета.