13

Анонимен

преди 1 година

Не се притеснявайте, другарят Радев е голям приятел на Путин и ще го помоли да взриви АЕЦ Запорожие когато вятърът духа към Русия, а не към България.

12

ПроСоТо

преди 1 година

до "9" :..-И по каква "логика" Путин бил щял да "гръмне" АЕЦ-а бр?...Та нали първо НЕГОВИТЕ солдати ще получат тежки облъчвания?!...Какви са тия ..откаченищуротии дето ги блъскате тук?

11

Анонимен

преди 1 година

Да да както се следи Ковида

10

ПроСоТо

преди 1 година

в момента,11.08.2022,18:42, радиационния фон над западна Тракия е 0.11 мкрсв ,доста под нормалната стойност от порядъка на 0-150-0.180

9

Анонимен

преди 1 година

Че Путин е готов да гръмне АЕЦ Запорожие ако започне да губи войната няма никакво съмнение. Сигурно е ,че ще го направи.

8

Анонимен

преди 1 година

При Gан4аците някой тръгне ли да те успокоява, без да си го питал, нещата са ясни.

7

Ельоменат

преди 1 година

Ако не дай си боже стане белята, Зеления чорап по навик ще ни изведе на манифестация.

6

От първа ръка

преди 1 година

Гледах новините по Россия 24 днес в 17:00 часа !Следобеда е имало отново интензивен обстрел от украинска страна, с ракетни установки "Град" по най-голямата ядрена електроцентрала в Европа,притежаваща 6 ядрени реактора - Запорожката !Твърди се че днес са паднали няколко снаряда в хвостохранилището,където се съхраняват ядрените отпадъци.Днес се събира спешно по този въпрос Съвета за сигурност в ООН !Къде спят тези мерзавци от Брюксел и Вашингтон подържащи тази наркоманска банда в Киев !?

5

то хубуу

преди 1 година

До Анонимен 3 Ами ще трябва да делят и комисионни!И ако не се разберат,ще почнат напоителни обяснения по ТВ защо стана така и кой е виновен,а народа ще се нагълта с атомчета!

4

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Преживяхме Чернобил. Ядохме радиоактивни марули. Придобихме уникален имунитет .След това ни тъпчеха с ГМО. Разпръскват разни *** итежки матели. Ковид ни подминава като пътен знак. Още една централа няма да ни направи впечатление.

3

Анонимен

преди 1 година

Ако стане белята тогава какво, имали по аптеките йодни таблетки или тепърва ще се търси най-евтината оферта за да се избере фирма която да ги достави.

2

Хахахаха

преди 1 година

Аха.Ясно.Значи да се притесняваме.Е,какво толкова...най-много крила да ни поникнат и така няма да имаме нужда ни от газ,ни от петрол.

1

Анонимен

преди 1 година

Не е чак толкова успокояващо. Както го следят и не се е вдигнал, така в един момент може и да се повиши. Дано не се случва.