22

Анонимен

преди 1 година

Русофобите са в стойка партер. Скоро ще си получат заслуженото.

21

Анонимен

преди 1 година

Снн, мнм, всякакви продажни *** от дерета вода. Нацистите ще плащат скъпо от тик насам. Лъсна голата истина. Империята на злото бере душа.

20

Анонимен

преди 1 година

Много ясно, какво друго да каже СНН

19

до 17

преди 1 година

Не се притеснявай за военните престъпления. Първо, всички хора с малко здрав разум могат сами да си направят извода кой е имал интерес да стреля и с какво е стрелял по лагер за военопленници. Второ, трибуналът в Хага има навика да съди хора от победени държави, никога победители. Така че за руснаците няма опасност. За Зеленски и хунтата му не знам как стоят нещата.

18

Ром'с

преди 1 година

Ако не е DW, то ще е CNN или пък BBC.. Кой ги е пуснал в Еленовка или те по сателита и по думите на украинците с Волдеммр така решиха...) (

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 "CNN изглежда не смятат, че ако не е ракета от Химарс, а друга ракета или снаряд, не може да е изстреляни от украинците. Пет реда по-надолу пък казват, че украинците имат други оръжия, с които могат да поразят ареста." Другарю, не СиЕнЕн, а руснаците твърдяха, че затвора е ударен с Хаймарс, даже показваха останки от ракети Хаймарс като "доказателство". Пак се обос-ха руските нацисти. Още едно военно престъпление, за което ще има преследвани руски престъпници терористи.

16

Анонимен

преди 1 година

Проф. Витанов:Всички опити на украинците да предприемат нещо са неуспешни. Всеки ден слушаме за руски бомбардировки по Николаев и на други места. Разпръскване на концентрацията на жива сила и техника. Украинците почнаха да говорят, че приказките за тази контраофанзива били психологическа операция. У нас шаранчовците пак клъвнаха на голата пропагандна кука. Обясних ви какво прави руската артилерия в момента на херсонското направление. Но нека да сме милостиви към шаранчовците. Затова, чакаме си.Чакаме украинската армия да превземе Херсон ДЕН ТРИДЕСЕТ И ВТОРИ. Няма контраофанзива. Гола кук

15

до Що е то

преди 1 година

А като направиха в друг материал портрет на евроатлантически ***, ти се засегна ...

14

Анонимен

преди 1 година

CNN изглежда не смятат, че ако не е ракета от Химарс, а друга ракета или снаряд, не може да е изстреляни от украинците. Пет реда по-надолу пък казват, че украинците имат други оръжия, с които могат да поразят ареста. При разрушен покрив, и почти цели стени, не знам как точно смятат, че е станало от внезапен пожар, без попадение. И ако руснаците искаха да ги трепят тези без съд, можеше спокойно да го направят по 100 други начина. Всъщност, материалът прилича на оправдание, че не е било Химарс.

13

Анонимен

преди 1 година

Руската телевизия пък си направи свое разследване с експерти и опроверга версията на Украйна!

12

Що е то Руско гомно?

преди 1 година

Портрет на руския трoл: Живее в западна държава, децата му учат на запад,кара западна кола, иска заплата в евро или долари , иначе обича Русия !

11

Анонимен

преди 1 година

Да американските медии са винаги неутрални и винаги казват само истината хахаха

10

Анонимен

преди 1 година

Същите СNN, които оказваха сателитни снимки с химически оръжия от Ирак, които след 1 милион загинали там никой не откри??

9

Анонимен

преди 1 година

До 1 Тя Русия и говори за някакви нацисти. Ама в 21 век нещо не ги виждам тези нацисти. Тук там може да се появи някой уж скинар дето да драсне някой графит,но толкова

8

dk

преди 1 година

Хората горе в текста ви пишат, че няма как да са ударени от снаряд (без значение от какъв МАРС), и покрива да остане цял, вие пак за украински обстрели говорите. И на това излязоха сателитни снимки, които сигурно са анализирали журналистите, така че можеш да сравниш как изглежда снимка от сателит на сграда, ударена от ХайМарс, и на сграда, запалена отвътре. Аре у лево, руски *** !

7

МАЙОРА

преди 1 година

До Анонимен 3 Не бе, ***! Руските лъжци от кремль са стожера на истината!

6

Анонимен

преди 1 година

Значи опровержението им е в стил "Не, не е вярно" ? Аз това разбрах от цялата статия.

5

Анонимен

преди 1 година

Сергей Лавров е кажувал че ще ударят б-лгаристан с ядрена ракета заради хуманитарната помощ към укропите бежанци.

4

МАЙОРА

преди 1 година

Няма по-голям лъжeц и нaглeц от руското прасьие!

3

Анонимен

преди 1 година

CNN, DW, MI-6 все "стожери на истината".