301

Тони

преди 1 година

Дами и господа,светът не е само две държави Русия и всички останали,както разбирам от форума по долу.И конкретно към руско настроените по долу-Путин може да е луд но не е ***-ако можеше да спечели вече щеше да е,а след това се сетете за старият български лаф-който се цепи от колектива,колектива му го нацепва.И моля троловете да не отговарят,само нормални хора.

300

Гошо

преди 1 година

Става все по-опасно, защото украинците са готови на всичко, за да изгонят русняците от Украйна.

299

Гошо

преди 1 година

Кой разправяше, чи нямало партизани?...

298

Анонимен

преди 1 година

Русия вече официално ще загуби и Крим в тая война, да не говориме, че руснаците ще умрат от глад и ще трябва някой да плаща. На Путин дните са му преброени, падне ли Херсон, пада и Путин.

297

Анонимен

преди 1 година

На укър и маке не вервам, все са лъжци.

296

Анонимен

преди 1 година

До До Русия - смях "и кой ли не им изпращат модерни оръжия." Чакай малко, нали руснаците имаха най-модерните оръжия, най-големите ракети, най-унищожителните танкове, най-добрите локационни станции и ПВОта, най-бронираните БТРи и т.н. и т.н.? Какво могат да направят западните оръжия, които са на светлинни години от руските безаналогови такива?

295

Анонимен

преди 1 година

До 317 "Няма начин да уважавам пуш ечно месо." Вероятно затова ти липсва самоуважение, демонстрирано от това как се самоунижаваш в полза на руския терористичен режим.

294

Анонимен

преди 1 година

Украйна за Русия е нещо повече от Мексико за САЩ. САЩ са основните подбудители на войната и Китай са прави с това свое изказване, но независимо от спора кой детонира Украйна, Украйна беше пожертвана за геостратегическите интереси на Запада. Изводът е, че украинците се САМОПОЖЕРТВАХА по един без умен начин. Няма начин да уважавам пуш ечно месо.

293

До Русия - смях

преди 1 година

Украйна без западните оръжия, които нонстоп получава е едно нищо. В момента реално Русия се бие с НАТО в Украйна. Много ясно, че няма да й е лесно. Американците, англичаните и кой ли не им изпращат модерни оръжия.

292

Анонимен

преди 1 година

Всичко с което Путин се хвали като ракето, самолети и т. н. може да се произвежда само ако има внос на западни части. Иначе всякакво производство спира. Това "импортзамещение" с което сега се хвали е просто глупост. Технологиите са западни.

291

Анонимен

преди 1 година

Тоя е медиум. Все едно има точна информация какво е имало там. Измислици-премислици.

290

Анонимен

преди 1 година

да, да, тати каза че хода на войната е обърнат, ама друг път.

289

Анонимен

преди 1 година

Не смятам,че руснаците са разчитали само на тези военни самолети, нито само на ракетите от военното летище. Ударът на украинската артилерия с прецизните ракети е неприятен,но тези артилеристи ги очаква смърт. Мобилните ракети ще бъдат намерени и унищожени за назидание на останалите Хамърс.

288

Анонимен

преди 1 година

То в РФ производстовто куца. Те като кажат,ч е имат нещо си и то обикновено е в някакви бройки. Например влезте в руската уикипедия и ще видите, че въпреки че от 2020 г. се хвалят че е в екплоатация Су-57, то релно досега има в експоалтация едва 6 броя самолети. Същото важи и за крилатите им ракети. Въпреки, че се хвалят, че имат крилати ракети, то бройката е много малка. На година от вид крилати ракети могат да произведат някъде по 10 броя, и то ако имат внос на западни части.

287

Русия - смях

преди 1 година

Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 5 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.

286

Анонимен

преди 1 година

Ако руснаците продължават да пушат, Путин ще обяви жест на добра воля за напускане на Крим заради здравето на руските воини.

285

Анонимен

преди 1 година

На къде го обърнаха ,че се обърках вече?.... През 2-3 дена обръщат хода на войната.... и се обърка вече накъде е хода????

284

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 309 "С колко ли денги са ги овътрили? Нищо, русначетата ще ги изгладуват!'14 самолета по 40 милиона са 560 милиона. Зависи какви са щетите по другите, но такива има. Отделно боеприпасите и скъпите ракеи Кинжал, за които се знае, че са били на склад там. Общо с щетите по самата авиобаза става дума за 800 милиона до 1 милиард.

283

Анонимен

преди 1 година

С колко ли денги са ги овътрили? Нищо, русначетата ще ги изгладуват!

282

Анонимен

преди 1 година

О АЛЛАХ, АЛЛАХ ! КАКЪВ СРАМ, НЕПАБЕДИМАЯ!