25

Анонимен

преди 1 година

Киро каза че ще поефтинява и ще се греем с литмуси,на кого да вярвам сега?

24

Shark

преди 1 година

Хич не ми дреме за вашето парно. Нямам парно, никога не съм имал и съм много доволен от това, че навремето не стигна до нас. И отдавна говоря, че ТЕЦ-овете са обирджии и хората вместо да се жалват да се отказват от парно, ама тогава ми слагаха минуси. И сега ще ми слагате. Ваша работа, ама нали аз няма да плащам огромни сметки. Цъкайте минусите със здраве

23

Селянин

преди 1 година

Да се чете 200%

22

Анонимен

преди 1 година

Кои по ред ше са тези 20 % че те вече го вдигнаха с 40 % бе заекващият. Свалям радиаторите пращам ги на втотрични. Качвам печката на твърдо гориво. Отивам долу при бай Пешо той е гумажия. Взимам стари гуми нарезвам ги и ще чадя като парен локомотив. Ще спазвам евроге йската директива за зелена енергия. Гумите се произвеждат от каучукови дървета това нее ли зелена енергия. Зелена е.

21

Анонимен

преди 1 година

Охааааа. Яко промяна

20

aa1830

преди 1 година

Веднъж се обади по телевизията една жена българка от Канада и каза, че такива като Кирил Петков в Канада обикалят по домовете на пенсионерите и продават прахосмукачки.Черно костюмче, бела ризка, една налезена усмивка и бабите припадат....

19

Евроатлантик

преди 1 година

На България и трябва работещи бедни, които да работят качествено и отговорно,но края на месеца да не могат да си платят тока и отоплението.

18

Анонимен

преди 1 година

Искахте банани и тоалетна хартия, а не евтино парно и евтин ток, които си ги имахте. Е, сега имате банани и тоалетна хартия, защо ревете?

17

Христов

преди 1 година

За битовите потребители на газ какво? За отопление на една стая през 2020 плащах по 100 лв. През 2021 300 лв. За 2022 цената ще надхвърли 1000. Също тъка от 1 януари ако се топлим на ток също ще е непосилно, защото битовите абонати преминават на свободен пазар и тъка 1квч вместо 25 ст. ще е левче. Затова софиянци са си добре с парно с увеличение само от 60%

16

Как Бе

преди 1 година

Лоурер, Кики и Коко ни казаха, че Криза няма и ще е 4 Пъти по-Евтино?!

15

123

преди 1 година

Когато не можеш да си позволиш нещо, не го ползваш. Режа тръбите и ме *** за сградната ви инсталация! Минава през моят имот!!! Преструктурирайте си тръбите хоризонтално, не ми пука, че ще спра кранчето на съседа!!!

14

Анонимен

преди 1 година

20% на ония 40% за на баба ми отрязаните тръби ли?!! Бездарници

13

Анонимен

преди 1 година

Потребителите не сме длъжни да ви плащаме поскъпването с 20% на парното. Който договаря газ през посредници с 30% увеличение да плащат те, а не само да взимат комисионните на гърба на хората. Кирил Петков, Асен Василев и Корнелия Нинова са за затвора с доживотни присъди.

12

123

преди 1 година

Поскъпва с 60%!!! 40% от юли и 20 % от сега. Закръглете го на 100%, за да е по-лесно!

11

Анонимен

преди 1 година

И накрая всички ще им теглят една и ще спрат да плащат. Не е нормално сметката ти за парно да е по-голяма от средната пенсия, нали?Ама то пуста алчност...

10

Анонимен

преди 1 година

Аз тотално не спазвам нищо в тая държава. Всеки вдига квот му е кеф всеки месец, само заплащането не мърда. Сори по европейски, всеки сам за себе си, нали тва целеше демокрацията...и успя.

9

Анонимен

преди 1 година

Ако е 20% ... халал да е!

8

Анонимен

преди 1 година

През месец има увеличение с 20% и до кога??? Който договаря скъп газ да го плаща той, а това са харвардските мошеници Кирчо и кокорчо.

7

Анонимен

преди 1 година

Така и не се разбра кой му плаща на поредния "експертин" - ту така, пък после - онака, и в крайна сметка - да ЖЮвей "модела Юмручко", за да изпукаме ние, тези, които го храним и най-едноклетъчно си "мадурковаме" з поредната му ко...му..ньо...идна измишльотина.

6

123

преди 1 година

А заплатите кога ще поскъпнат БЕ, харпун??? Не можем да ви го плащаме, еВете си майката!