12

ГАНЬО

преди 1 година

НИНОВА Е ЗА ЗАТВОРА САМО ТАМ И Е МЯСТОТО НА ТАЗИ АЛЧНА КОМИСИОНЕРКА.

11

Анонимен

преди 1 година

нинова на съд по нк за дубайските офшорки, за какво си мислите че искаши правителство на всяка цена

10

ББ

преди 1 година

няма да гласувам за пп...без коалиция с дб,митрофанова предаваща путин,работеща за офшорните си...явно е безсмъртна,ограбваща РФ от десетилетия,матипулативно...като гьобелс...какво направи за РФ?...нищо,с крадци като *** крадяха от РФ,ама псували от трибуната на БГ Парламента...ама...през руските медии и тв-та ...това е нелепо...митрофатнова краде от РФ...Българите обичащи РФ...митрофанова и проектите им ги превърна във врагове!така ли работят за РФ?за това ли плаща РФ?

9

Бонго Бонго

преди 1 година

Ладю ясно показа, че БСП са вън

8

баба мара

преди 1 година

бсп ще оцелее когато се махне нинова която няма нищо общо с тази партияи котилото зад гърба и

7

Анонимен

преди 1 година

ако искате мир в българия не глауваите за левите/бсп/ идесните/дб/ фашисти

6

Анонимен

преди 1 година

Ся Козяк ще удвоят наливането на пари във всякакви медии за реклама на БСП.

5

след промените

преди 1 година

Ако нямаше БКП нямаше да има БСП!А ако нямаше БСП нямаше да има Герб!А сега като на свой ред махнаха Герб и откровено опитаха с умнокрасивите червени дечица и се издъниха!Не им се получи!Интересно ДС-то сега какво ще измисли!?

4

Анонимен

преди 1 година

Бе Си Пие оттече в канала на перловската река. Ще отиде да прави компания на шкембе войвода скатажията и магарешки. Щото когато им пишех феновете ви псуват като хамали отдръпнете се от ПП те се правеха на ощипани невести. Е щом се правят на ощипани сега за тях ще гласуват само тези от бузлуджа 1000 склерита.

3

Анонимен

преди 1 година

БСП си свърши работата,и повече не е нужна!Важното е,че ДС и БКП оцеляха,консолидираха властта и си развяват байряка!Умните хора са си умни,а глупаците търчат да гласуват!

2

Анонимен

преди 1 година

Какъв достъп до власт може да има партийка с 26 депутата? В 44 НС БСП имаха 80 депутата, в 45 НС депутатите им бяха 43, в 46 НС 36 депутата, в 47 НС 26 депутата. Тези 26 депутата могат спокойно да се натоварят на една талига и да ги закарат на сянка под дървото до шадравана пред президентството. За 48 НС ако имат 12 депутата, ще трябва да направят курбан за здраве.

1

Анонимен

преди 1 година

"По думите на събеседника предложението на Демократична България е продиктувано от прагматизъм, но и от надеждата, че заедно (с ПП) двете формации ще могат да акумулират по-висок резултат на изборите". - Да допуснат и обратния вариант, мои познати се канят да не гласуват, ако тия двете партии се коалират.