12

Така е ..

преди 1 година

До Intel Inside 11 Така е.

11

Intel Inside

преди 1 година

Нашите хора вместо вашите. Политически назначения и уволнения.

10

Хъм

преди 1 година

Хайде, моля, моля. Повече от половината директори са вече пенсионери и в случая ВАС им прави огромна услуга. Но е сладка директорската служба, що да не съм пенсионер пък и директор в същото време:). Жалбоподателката да не би и тя да е вече в редиците на пенсионерите? Стана ми интересно.....

9

Lina

преди 1 година

Нека има конкурси за училищни директори, но и да има задължително мандатност, за която само се говори , не се въвежда. Като изтече мандатът, ако колективът може да работи с директора, да има право след гласуване на още един такъв. Така директорите няма да превръщат училищата в бащиния и мачкане на " неудобните" учители. Като мине мандатът, става пак учител.

8

Ралица

преди 1 година

7 ТИ ДА НЕ СИ ОТ ЛУНАТА КАКВО ТЕ БОЛИ ЧЕ ЕДНИ СА ОТ ГЕРБ ДРУГИ ОТ МАРС ЯВНО СИ БИРИЧКАТА БЕЗДЕЛНИК НОН СТОП ПИШЕШ ЛЮТИ ОМРАЗИ СРЕЩУ КОГОТО ТИ ПАДНЕ ЯВНО СИ САМОТЕН БЕЗДЕЛНИК БЕЗДОМНИК СИ ТОЛКОВА ОМРАЗА СЪБРАНА В ТЕБ

7

Гиб Мелсън

преди 1 година

В момента 99% от директорите на училища са партийни членове и общински съветници на Герб. Пълна победа за Герб! Ипон!

6

Анонимен

преди 1 година

Браво! Тая смяна на директори беше по идея на едни хамерикански фондации... Не че нямаме директори, които би било хубаво да се сменят, но определено не са всички, а още по-малко пък имаме нужда разни НПО-та да ни дават тон!

5

Анонимен

преди 1 година

Денков по какво е академик?

4

Кико

преди 1 година

Ей Мишок, ти колко успя да смениш?

3

Анонимен

преди 1 година

Има директори, които не са ставали от 20 г. от директорския стол. Пример е в една столична гимназия, директорката ръководи училището от 1998 г. Това са 24 години!

2

Анонимен

преди 1 година

бе стига сте са сменяли навсякъде бря - то остана ли човек дето да не е работил в държавната администрация

1

перко

преди 1 година

Учено, учено, та чак пр . сто! За Денков говоря!