40

АЗ КАЗАХ

преди 1 година

САМО ЖЕНА МОЖЕ ДА ЗАДАДЕ ТАКЪВ ВЪПРОС!А КАТО СТАНЕ ВОЙНАТА ПЪРВИ ЩЕ СА В БЕЖАНСКАТА ВЪЛНА.

39

Кой крив кой прав

преди 1 година

Кой докара ВВС до това състояние? Ясно е кой. Бойко и патериците му. Първо, за три мандата той не купи никакви самолети. Второ: когато стана ясно че ГЕРБ ще загуби изборите, за да се хареса на някого, даде два милиарда за самолети, които не се знае кога ще получим, и за които нямаме условия за да ги използваме. Президента Радев беше напълно прав да приеме офертата за Грипен. Ако бяхме платили за тях, хем щеше да ни излезе по-евтино, хем досега щяхме да ги получим

38

Shark

преди 1 година

Може и да имаме нужда от самолети, но това не е работа на едно служебно правителство. Тези за какви се мислят. Започвам да подозирам че се крои нещо, така че да стоят повече от 2 месеца. Това зависи от нас на 2.10. Ако пак не се гласува и не се направи стабилен кабинет, ще стоят тези до когато те решат! Накрая наистина ще станем президентска република и Радев ще управлява

37

r3v0lv3r

преди 1 година

До БобиНали знаеш, че Индия се отказа от миг-29 и искаше да го смени с ф-16, но в последствие се отказаха и минаха на рафал, защото американците не искаха да им трансферират технологиите, а индийците искат всичко да си правят сами. Миг-29 е бита карта и руснаците нямат необходимата електроника, да го направят достатъчно добър, а и имат по-добър изтребител.

36

Анонимен

преди 1 година

ДА

35

Анонимен

преди 1 година

закона за истребление на разбойниците по скоро и един комунист няма да остане

34

Ламята

преди 1 година

Имаме нужда да се върне точката от НК,държавна измяна,със прилежащото и наказание.След това всичко ще си дойде на място.Вярно че бая грантаджии,ще заминат,ама няма да е голяма загуба.

33

Имаме нужда

преди 1 година

от нови евтини самолети. Също като с газа. Американците ни прибират парите за прескъпи продукти, които отгоре на всичко после не доставят. Също като с газа.

32

Анонимен

преди 1 година

Заглавието на статията да не е преписано от афиш на Сатиричния театър ?! Яхайте чертежите на Ф-16 ,както Аладин яха вълшебното килимче и охранявайте небесата ни - така ви курдиса Боко -вълшебното кюлче ...

31

Недоразбрал

преди 1 година

Гледам доста матриал задава въпроса,защо трябва да купуваме самолети като Гърция има само 250,Турция има само 450,а пък ние имаме само 5 Мига?!Тъй де,защо да приличаме на Г,ЛУПАВИТЕ си комшии?!Или,защо да ядем пак,след като ще огладнеем след малко,или защо да живеем,след като ще ум,рем?!Ей такивънка *** въпрозчета задават умниците от ПП,ДБ и други из,роди руб,лофилски,които само се правят на Натовци!БСП поне я знаем,заедно със съботьорите от възраждане!!

30

Анонимен

преди 1 година

Сащ нямат производственият капацитет клечка за зъб да направят в днешно време какво чакаме от тия

29

Анонимен

преди 1 година

"Може да се опитаме да получим помощ от Полша, дори от Украйна" Искрено се надявам някой от руските предатели в Българската армия да е прочел това изречение: държава, която има нужда от всяка бойна единица за борбата си срещу руските нацисти, да ни помага на нас, НАТОвска държава да спасяваме военна техника. Това е излагация на нивото на Венецуелската криза за бензин и масла.

28

Анонимен

преди 1 година

Докъде ни докара путиниста в Президентството: даже македонците ни биха по европринадлежност, докато той стърже подметките на Путин.

27

н2о

преди 1 година

Абе, ние имаме нужда от много неща, включително и от ВВС, поне за охрана на въздушното ни пространство (еър полисинг). Между другото колко от вас знаят колко струва един час полет с Ф-16 или Миг-29??? Ф-16 - 18,000-20,000 Долара, Миг-29 - 22,000-24,000 Долара!

26

Дедо Гочо

преди 1 година

Ако имаше ОФИЦЕРИ ,а не клоуни за паради , да бяха си спомнили за какво се клеха и сега татко Пиночет да беше слязъл на земята

25

999

преди 1 година

Защо пускате статия за модернизация на българската армия в раздела ,,Войната в Украина"?Това не е ли за раздел,,България"?

24

Анонимен

преди 1 година

С тия пробити от русофилите служби, нови и съвременни самолети и технологии няма да видим никога! Както и визи за САЩ!

23

Анонимен

преди 1 година

Белгия е по-назад от нас в класацията по военни възможности обаче, но пък Етиопия е преди нас, е ние поне сме в клуба на богатите .. длъжници

22

Анонимен

преди 1 година

и с кого ще воюваме ??? от всички кошии само на македонците може да се изрепчим ... всички останали ще ни смелят за нула време ... със самолети или без все тая ... от ясно по ясно им на клати*урците наши военни - зора е да усвят комисионните ..нищо повече

21

Анонимен

преди 1 година

Вместо да си купим европейски самолети, за да се подмажем на САЩ тръгнахме да си даваме парите на вятъра. Европейските са същите като качества, но пък и по-евтини, и бързо ще ги доставят. Който няма мозък така прави. Купува си илюзии срещу много пари. А сега ни подмамват да си купим още 8 парчета на хартия обаче. Ако въобще тая партида дойде 2026 година другата да се надяваме за 2030 година, че и по-нататък. Честито.