43

рН

преди 1 година

"Вълкът, козината си мени, но нравът си - не!" Рано или късно, истинската същност ще се прояви... Въпрос на време и обстоятелства.

42

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До джинджър роджърс Какъв е живота? Явно и ти си елемнтарен индивид щом като мислиш в тясната полоса на власт и подчинение. Всъщност, всеки един който е подвластен на евроатлантическият либерализъм са ограничени в това мислене. А вашата трагедия е, че сами, доброволно сте приели тази "гледна точка" Роб се става единствено доброволно! Китай искал да зваладява света. Русия и тоя. Да не говорим за Лукашенко, Садам, Кадафи, Орбан, и пр. "диктатори" ! Не казвам как да мислите, а че сте елеменентарни

41

Анонимен

преди 1 година

И какъв и е проблема на тая, тоя си е част от историята и това е, кво иска вино с гейския флаг ли !!!!

40

АнонимеН

преди 1 година

До Егуш мегуш/ НЯМА ! НО ИМА С ЛИКА НА ФАЛШИВИЯ ПУТА-Н КАК СЕ--РЕ В УСТАТА ТИ И ТИ ГЪЛТАШ БЕЗ ДА ДЪВЧЕШ ЗА ДА СКРИЕШ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА БОЛЕСТТА МУ!

39

АнонимеН

преди 1 година

КОЕ ТОЧНО В ПОЛИТИКАТА НА ХИТЛЕР Е БИЛО ЛОШО!! НАВРИ ЕВРЕИТЕ ТАМ ДЕТ СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА И ПРОЧИСТИ ОТ АФРИКАНЦИ! ХИТЛЕР Е БИЛ ГЛАВНИЯ ВОДАЧ НА КУ КЛУКС КЛАН! И ЕВРЕИТЕ СЕ ВИЖДА КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ОТ ГОДИНИ САМО ЗАВОЮВАТ И ЗАВОЮВАТ НОВИ ТЕРИТОРИИ ОТ ПАЛЕСТИНА КОЯТО ГИ ПРИЕ КОГАТО ИМАХА НУЖДА! ЕВАЛА НА ХИТЛЕР ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПОЛИТИКАТА МУ СПРЯМО ЕВРЕИТЕ!

38

Егуш мегуш

преди 1 година

А има ли вино с лика на Зеленски,дрогиран и пиян на мотика.

37

дребен глобалист

преди 1 година

До Нео А такава с боко или краднелия няма ли да е по-добре!?

36

Анонимен

преди 1 година

Аз имам такава бутилка от преди 10 години, купувани от Италия. Имам и метална табела с Мусолини. Иначе виното не струваше.

35

Анонимен

преди 1 година

Пратете ги на Зеленски и хората му.Те ще се зарадват

34

джинджър роджърс

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Че той целия живот е такъв!Кой си ти да определяш как да мислим!?Сега в Украйна с какви категории воюват?Я успокой топката и потренирай малко мислене!

33

АнонимеН

преди 1 година

КОЙ ПРЕДПОЧИТАТЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВА! ХИТЛЕР С + ИЛИ СТАЛИН С -

32

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Пеесе песос Елементарен си като бремена амеба щом катовсе още мислиш в категориите власт, завладяване и подчинение !

31

Анонимен

преди 1 година

Требе а се а, са да има вино на Желю цървула, ще го изпием и ще го свинкам така, да се обърня у хробу.

30

Анонимен

преди 1 година

Тук има групичка на хонорар при Козяк 16. Когато касата на посолството приключи с парите в брой им раздават по бутилка.

29

Анонимен

преди 1 година

Чудесна демокрация. Къв им е проблема с Хитлер не мога да разбера. Той си е историческо лице, като бягаш от историята и се опитваш да я заличиш тя няма да се промени.

28

АнонимеН

преди 1 година

ХИТЛЕР НЕ Е ПО-РАЗЛИЧЕН ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЗАВОЕВАТЕЛИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДЕМОНИЗИРА ЩОМ И ДРУГИТЕ НЕ СЕ ДЕМОНИЗИРАТ! И ВИНАГИ ЩЕ ИЗБЕРА ХИТЛЕР ПРЕД СТАЛИН! СТАЛИН Е БИЛ ИСТИНСКО ЧУДОВИЩЕ КОЕТО НЕ Е ДАВАЛО ПЕТ ПАРИ ЗА ВОЙСКИТЕ СИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ХИТЛЕР КОЙТО Е ПРОЯВЯВАЛ ПОНЕ МИНИМАЛНА ЗАГРИЖЕНОСТ! ЗА СТАЛИН ХОРАТА СА БИЛИ САМО ЧИСЛА!

27

Нео

преди 1 година

Чакам с нетърпение тоалетна хартия с лика на Хитлер& !

26

Анонимен

преди 1 година

Дали виното е с лика на АдолфПутин или Адолф Хитлер... разлика почти няма... Ще се купува от всякакви дeгeнерати.

25

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Подкрепят Зеленски и укрохитлеристите, а се възмущават от търсенето на вино с лика на Хитлер ! Баси лицемерните първобитни индивиди!

24

Пеесе песос

преди 1 година

Хитлер такъв онакъв. Добре. Но да питам. Европа сега по хубава ли е , предвид факта че е тръгнала към гибел. След максимум 100 години няма и помен да има от бяла християнска Европа. Всъшност тя не е християнска, а неверническа. Европа трябваше да вземе от комунистите атеизма. Ето Китай взе всичко най добро от всички строеве и се е запътил към световно господство. Кой ше ги спре? САЩ ли, Русия ли дето не може да завладее Украйна вече колко месеца.