67

tinkogm

преди 15 години

Taka li ne rzbrahte slu6alkite po4ti nqma zna4enie kakvi sa.Moje da se vyzproizvede dori i sas slu6alki ot 5 leva,no zadaljitelno trqbva d e sys slu6alki.Cakta mu e 4e v 1 uho ti puskat da slu6a6 300Hz a va drugoto 305Hz.Taka mozakyt vyzpriema 5Hz.A SEGA PRAVETE SE NA GOLEMITE SPECOVE!!

66

преди 15 години

triesh li ?

65

преди 15 години

ina4e selqniqta sedi "Аз пък си ударих една *** и се почуствах супер :))))"

64

преди 15 години

kvi ste of4ari :D haha

63

zlatoto

преди 15 години

Това го знам от година и половина поне и е голяма глупост !

62

xexex

преди 15 години

43. - 10.07 16:44 - капан за тъпациОт: kostaпри положение че ТРЕНИРАНОТО човешко ухо улавя не по-ниска честота от 20 Hz и 90% от КАЧЕСТВЕНИТЕ слушалки не възпроизвеждат по-ниска честота от 18 Нz ......да не говорим за параметрите на звуковата карта на компютрите.........сте чули дедовия.....бази празноглавците.Май от ,,шарените'' хапчета ви се е изпекал мозъка.На мен лично не са ми необходими допълнителни стимуланти за да си купонясвам-това го оставям на бедните духом.....

61

Sfetnat

преди 15 години

Slushalki "must-be" shtoto ina4e ne lovi defaziraneto ;)

60

тинонино

преди 15 години

хах леле мн. се смях докато го четох т'ва :) значи възможно е тези честоти да влияят по някакъв начин на организма ама наистина ли мислите,че със домашна система можете да ги чувате/усещате(да не говорим пък за СЛУШАЛКИ) по голяма простотия просто няма. дам човешкото ухо възприема 16/20hz до 20khz, пък да не говорим, че hi-fi системи произвеждащи толкова ниски честоти НЯМА. когато говорим за звуци от порядъка на 3-30hz означава, че трябва да се усетят с тяло, така че квито и да е слушалки да ползвате няма да свършат работа.иначе не отричам да го има тва нещо в разни лаборатории и тн., но в домашни условия е НЕВЪЗМОЖНО да го направиш. по-скоро тук става въпрос за някъв пласибо ефект. айде поздрави

59

преди 15 години

Аз пък си ударих една *** и се почуствах супер :))))

58

преди 15 години

Хит в Сърбия са краставите жаби. *** на крастави жаби е хитът сред наркоманите в Сърбия и модата се разпространява като епидемия в западната ни съседка. Новата дрога се консумира главно от тези, които имат опит в употребата на психотропни вещества. Освен, че новият вид наркотик е широко достъпен, така е и 5 пъти по-силен и ефективен от LSD. Разковничето в жабешката дрога е елементарно. Чрез *** на краставата жаба или чрез доенето й наркозависимите си осигуряват количество халюциген. Тайната е в психоактивното вещество, което се намира в жлезите на краставите земноводни.Доенето на жаби, което за незапознатите звучи като виц, е новата мода в събирането на психоактивни вещества в Сърбия, пише Неделни телеграф. Изданието обяснява, че в Сърбия има два вида жаби - Bufo viridis, тоест крастава жаба, и Bufo bufo обикновена жаба. И двата вида крият в жлезите си буфофетин, психоактивно вещество, което е много по-въздействащо от LSD. Жабата може да се дои два пъти на ден, а полученото вещество може да се държи в хладилника, разкрива изданието. Жабешката дрога е особено популярна сред интелектуалците, твърди седмичникът, защото освен визуалните и звукови халюцинации консуматорите й започват да си поставят въпроси от рода на кой съм, какво съм аз, какъв е моят път и т.н.

57

преди 15 години

abe aide daite edin link da go vidim kakvo e tva 4udo?pls

56

shperca

преди 15 години

PO dobre da opana dve magistralki hehe kvi sa tiya gluposti!

55

преди 15 години

Нестороф , ти си кръгъл ... :D

54

ДУУМ

преди 15 години

Преди няколко години имаше един скандален клип Хиперсоник на Йоана дето бяха вкарали между кадрите и кадри с полови органи които при нормално гледане не се виждат защото преминават много бързо. Това с цел внушение. Та и тогава се зашумя и утихна. Така че ако се комбинират звуци с картинка може и да се получи някакво внушение ?!?

53

Нестор

преди 15 години

Това е отдавна изследвана територия и все се чудех защо чак сега се комерсиализира ,т.е. става популярен и продаваем продукт. До сега се е изследвало от лекари и разбира се военни. Все още не се знае какъв е точно ефекта но тръгне ли един път спирка няма. Преди един век и цигарите са ги препоръчвали като лечебно средство:) а сега. Та по отношение на процеса каво става. При изследване са установили че двете полукълба на мозъка излъчват вълни с различна честота, та идеяата е да се синхронизират (при левичарите и десничарите нещата са обърнати така че би трябвало да има файлове за левичари и десничари или просто левичарите да си обърнат наопаки слушалките:)) Та това със суббуферите е пълна глупост гледах Маестрото Евгени от шоуто на Слави да ги плещи едни такива, че трябвало огромни суббуфери за ниските честоти но той е само музикант и му е простено. Номера е че става и с по обикновени слушалки (е не подарък дето ги пускат в пликчетата с царевични пръчици "Зрънчо" а слушалки от порядъка на 20-30 лева може и по скъпи:) Ефекта се получава не точно от свръх ниските честоти 3-30Hz (т.е инфразвуците) a от дисонанаса който се получава около 440-450Hz което е по силите на доста нормални звукови апаратури. Проблема е че военните до сега са експериментирали тези вълни за внушение (мотовация,безстрашие,енергия) и като нищо някой ще метне гадни файлчета с лоши внушения и после гледай какво става ;)

52

преди 15 години

Интересното е, че 90% от хората тук си изказвате мнението без дори да сте пробвали.. а още по-интересното е, че сте супер сигурни в правотата си. Пълна пародия :)

51

преди 15 години

auu dejstva!!!!!!!! basi qkoto!!!!!! napi me!!!!!

50

oleole

преди 15 години

Инсталирах програмата, пуснах си алкохолната доза, нямаше ефект, но реших докато го слушам да шибна 200 водка и ме хвана! РАБОТИ!

49

mnogo qsno

преди 15 години

estesweno 4e nqma da ima efkt prosto 4owe6koto uxo w nai dobriq slu4ai mohe da 4uwa zwuci s 4estota do 16-18Hz taka 4e wsi4ko e samowni6eniq tez det wqrwati sa we4e izpileni zletaci

48

sladka

преди 15 години

Това са тъпизми за тийнове, няма кой друг да се върже, на нормалните хора като мен не им е нужен стимулант за да се забавляват.