28

Анонимен

преди 1 година

До 23 Анонимен Ама ние и авиация ли сме имали?! А аз си мислех че са само "генерали - хвърчиланци", дето само преплитат от един отдел в друг.... като активен член на ЛГБТ-то не можеш да знаеш и ти е простимо, защото като страничен за армията не може да имаш информация! Слушай една от последните речи на Копейкин пред парламента в които изброява оборудването на бълг. армия! Това малкото случаи, в които няма лъжа! Да България имаше близо 280 бойни и около 150 учебни/бойни самолети!

27

Анонимен

преди 1 година

Хартиените самолети са стелт невидими. Не се свалят, не се развалят. Най-сигурната авиация.

26

Анонимен

преди 1 година

Инвестицията в самолет за милиони е пълна безмислица. Това нещо се сваля с една ракета и не подлежи на ремонт. Има смисъл в съвременно ПВО и дронове, бойни и разузнавателни.

25

Анонимен

преди 1 година

смяната на една гайка да минава в парламента. . Знаем ги всички тези договорки за по една гайка и през която по късно може един еърбъс да пролети! Съд затвор и конфискация на всичко без компромиси!

24

Кашик

преди 1 година

Американците ги е шубе да ни доставят самолетите, че може да сменим ориентацията си ... правили сме я тази гимнастика ...

23

Тогава защо

преди 1 година

пратихте и последните ни самолети в ***, продажници!?!Още няколко млрд за хартиени Ф-ки да подарим, а?!?

22

Анонимен

преди 1 година

Ама ние и авиация ли сме имали?! А аз си мислех че са само "генерали - хвърчиланци", дето само преплитат от един отдел в друг....

21

няма ефки,няма газ

преди 1 година

Когато си надупен проблема какво ще ти правят отзад е изцяло твой!

20

Тото

преди 1 година

Всв сме имали повече самолетите от днес :) Само месершмитите, едни от най модерните изтребители за времето са 20тина. Отделно 100 дорние пленени от германците при френската им кампания и предадени на нас. И това са само изтребителите, щурмовиците също са към 100. Говорим за адекватни машини, не някви стари тенекии.

19

бАЙРАКТАРА

преди 1 година

По музеите има немски щуки.Ще свършат работа.Само трябва да се постегнат.Ф16 ще станат готови 2099г.Пари няма,те са окрадени по време на прехода.Трябва да се ремонтират и Миг29.Поляците ще ги позакърпат и пребойдисат,ще станат като нови.България е един обран бостан,затова ще караме със останалата техника от СССР.

18

...

преди 1 година

Значи аз съм спокоен понеже ние от едно 20-25 години бойна авиация нямаме! И сега пак нямаме! така, че явно 20-25 г сме издържали ще издържим и още 20 и 30 явно! колкото до самолетите дето ги купихме ми дано да дойдат към 2028 ама ...! Бре то ние армия нямаме самолети! На гол тумбак ....

17

Анонимен

преди 1 година

Проблема с авиацията ни много ми прилича на проблема с газа. Имахме договор с Грипен и го развалихме заради американски ефки. Имахме договор с Газпром но го разваляме заради американски втечнен газ. Като резултат нямаме ефки, нямаме и газ.

16

Кънчо

преди 1 година

Ами ще има...с партньори като сащ. Следващата година трябваше да си получим самолетите, които са платени и за които има сключен ДОГОВОР, който едностранно е променен от щатите.Ама за това своеволие на сащ никой нищо не казва...само за своеволията на газпром.Русия даде безвъзмездно самолети на Сърбия, защото са й партньор, а нашите партноьори не само че ни цоцат яко ами и не си изпълняват договорите.Защо тогава киртака поръча още 8 самолета на изпроводяк ?Можеше да се купят европейски самолети...

15

Анонимен

преди 1 година

До 18: точно в целта. Те напъват за самолети защото там са голмите комисионни, са не мислите че ги интересува нещо друго. Гледам поделението до нас ище е с УАЗ-ки от 60г, но нищо де, да има хвърчила.

14

Анонимен

преди 1 година

Драгомире, аз да ти кажа защото ти плещиш едни. Да проблем има в авиациата но с бронетехниката няма ли, с автомобилния парк няма ли, с артилерията няма ли? всичко това все още се използва и е от 70-80г. Спестете си един самолет и тези $600м вземете малко друго въоръжение. Един ден ще имаш авиация и няма да има бронетехника и както виждаме от уроците на Украина бронетехниката е по-важна. И дронове.

13

Астро

преди 1 година

След 2024 г. в Щатите ще започне процес на дезинтеграция и разпадане на държавата в този й вид, в който я познаваме! Пълното Слънчево затъмнение на 21 август 2017 година постави началото на края на Щатите, а това на 8 април 2024 година ще ознаменува края на Щатите! Бунтовете, протестите и въоръжените сблъсаци ще започнат след президентските избори през ноември 2024г., а през 2025 г. светът ще стане свидтел и на краят на САЩ!!! Тъй, че ще пием една "студена вода" с българските Ф-16.

12

Анонимен

преди 1 година

Скоро авиацията ни като изчезне няма да имаме повече такъв проблем...

11

Смешници

преди 1 година

Толупа нали ни обзаведе с нови Ф16.Вече сме голяма сила.

10

Не ноже да бъде

преди 1 година

Toя откри Америка на картата.Голяма новина.тОВА КОето Заков ни го казва го знаят и децата в предучилищна възраст.Проблема е от 20г.

9

Анонимен

преди 1 година

И тука пак не ви вярвам! До откат, не до отказ исках да напиша! Айде вън с усмивка! Не съм чел за какво става въпрос, но си пиша мнението!