11

До шепа

преди 1 година

А пък тея тука, хора убиват

10

Nqma Bg kalviatura

преди 1 година

Zna4e, toq maistor, i boi i zatvor sa mu malko

9

Петров

преди 1 година

Ако имаше истинска полиция и съдебна система в БГ този щеше бързо да е задържан и вече щеше да излежава наказанието си. Най-големите престъпници са в съдебната система. 10 поколения бяха засегнати от беззаконието и мизерията.

8

Шепа

преди 1 година

Хора откраднаха милиарди, те тука за някъв мишок се загрижили

7

Анонимен

преди 1 година

Имали пари - дали. Да живее фейса, рай за кукувците и мошениците!

6

Дони

преди 1 година

И аз навремето дадох кинти напред на препоръчан майстор, който се оказа от финландците. Бре, 2 седмици никъв контакт, не вдига и таман си викам изгорех, един ден идвам и гледам цела бригада бачка яко. Свършиха ми добра работа хората, на тънки пари.

5

Баш Майстора

преди 1 година

Тъпият и неграмотен българин си заслужава съдбата !Аз съм също търговец и работя с клиенти от дълго време !Когато говориш на клиента си истината, той те гледа недоверчивокато *** !?Но започнеш ли да го лъжеш умело, нещата вече се променят в твоя полза !

4

хммм

преди 1 година

Вие пияни ли ги пишете тези статии бе, на места едва се разбира какво искате да кажете, освен да драскате пропагандни стаии за друго не ставате

3

Щерю

преди 1 година

Аматьор! Кирчо и Кокорчо дръпнаха заем от 9 милиарда и го отнемаха за една седмица. Цветан Василев, пък преди това, извърши Кражбата на века - и е на свобода...

2

Анонимен

преди 1 година

Човека наистина си е майстор.....майстор на измамите.

1

Асан

преди 1 година

А майстора Тиквата гепи 60 милиона у чували от Хемусгейт :)))