23

Анонимен

преди 1 година

"Няма риск украинско зърно да се продава като българско, защото трябва да има сертификат за произход"ЕХЕЕЕ ТОВА Е ВИЦА НА ДЕНЯ. ВСЕКИ КОИТО СЕ ЗАНИМАВА С ЕКСПОРТ ЗНАЕ КАК СЕ ВАДИ ТАКЪВ СЕРТИФИКАТ.

22

Анонимен

преди 1 година

Да си изберем Кирчо, че добре да ни нахрани!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Уф, преди като видех че пише на етикета произведено в Украйна и не го купувах, сега ще купувам зехтин поне една годита, само с хляба ще е трудно

20

necromant

преди 1 година

пшеницата с отровата монсанто, да ядат укрите сами..

19

смех

преди 1 година

ахахахах нямало как хахаха, лапайте гмо то на зеленски и трайте там хахахах

18

Анонимен

преди 1 година

Ооо ! Ясно е ! Щом го казват значи се продава укрофашистка гмо пшеница за българска

17

Анонимен

преди 1 година

Нищо ново под слънцето , това не е новина и не от днес ! Това си се прави от време оно - изнася се нашата хлебна пшеница (за по-висока цена),внасят си евтини фуражни ,радиоактивни и ГМО бokлyцu ,после - що ни третирали като овце (със съответния фураж) ?!

16

плюс минус

преди 1 година

В последните дни на два пъти купих закуски от кварталната баничарница и от голям чужд хипермаркет. Досега винаги са били с добро качество, но сега, и на двете места, бяха жилави до невъзможност да се консумират. Дали не бяха направени от внесено зърно или брашно от някоя друга държава?

15

Еко Продукт

преди 1 година

Абе в тая държава митнически служби няма ли ве? Нещо документи-мокументи, декларации-мекларации??? Кави са тия измислени писания ве? Човек кат ви чете ще си помисли че не живее в Европа а в екваториална държава.

14

Коментар

преди 1 година

Милиони тонове заразен и радиоактивен украински слънчоглед се внесоха безконтролно!А последното изречение който го разбере ряпа да яде!

13

Истина

преди 1 година

как да няма, вкарвам я в моя склад и излиза като да съм си я произвел аз, само че съм си я купил и я препродавам, все пак това е демокрация, има търсене ще се намери кой да я предложи, ако ще умираш от глад много ще те интересува сертификата, кой не храни хората, те си искат стоката! Визирам продажпата към 3ти страни, примерно в Африка.

12

Лапай ГМО народе

преди 1 година

и развявай украинския байряк.

11

Хаха

преди 1 година

Има естествено, само Гайгер-Мюлеров брояч може да бъде различена

10

Анонимен

преди 1 година

КОГАТО ИМАШЕ СИВ, ПЛОДОВЕ, ЗЪРНО И ДР. ХРАНИ НАВСЯКЪДЕ БЯХА СЪС ЕДНАКВО КАЧЕСТВО И КАЧЕСТВЕНИ. СЕГА ИМАМЕ ЕСЕС И НАТО И АКО НЕ ОТРОВНИ ХРАНИ ЩЕ ЯДЕМ БОМБИ. ТО НАВСЯКЪДЕ САМО ОРЪЖИЯ ДОСТАВЯТ.

9

Какво стана?

преди 1 година

"Сейте пшеница, сейте слънчоглед".... "А, ама то не било нужно"... "Дръжте си го на нивите, намерихме по-евтино да купим". -- доста прецакаха българските земеделци.

8

Анонимен

преди 1 година

A може ли българска пщеница със сертификат за произход да се смеси с украинска без сертификат по складовете ?

7

Тед

преди 1 година

Защо въобще украинско зърно се намира в България? Пращайте на гладите в Африка. Продънихте ни ушите, как ще *** от глад, а се оказа, че никой няма нужда от фуражите на Монсанто. Хубавата наша реколта ще продадете, а ние ще ядем *** на укронацистите и то на цени все едно са качествени български продукти.

6

Анонимен

преди 1 година

Като руския газ е. Като мине през швейцарски посредник + 40 % по скъп и си сменя гражданството.

5

Ганчо Гришев

преди 1 година

Щом казват така, значи така става.

4

Анонимен

преди 1 година

а! няма как ! "производител" го купува и си го приписва все едно го е копал в неговата нива