42

Находчиви

преди 1 година

БЪЛГАРСКИ ПРЕДПРИЕМАЧИ ВЪВЕЖДАТ БРАУНОВИЯ ГАЗ В ПРОИЗВОДСТВОТО, ОТКРИТИЕ НА ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН ИЛИЯ ВЪЛКОВ

41

Не на руския газ

преди 1 година

Най-скъпа е руската кървава газ!!!

40

Гост

преди 1 година

ама на какви пари ще го вземем ?защото ако цената е пазарна можем да го купим отвсякъде

39

Българин

преди 1 година

Зърно има да нахраним три Българии. Да сключват тази сделка и да се приключва сагата. И без това цените на борсата падат.

38

Иванов

преди 1 година

Ами какво чакате имаме зърно достатъчно правете договор за газ и да се свършва вече че ми писна телевизиите от сутрин до вечер само за газ да говорят и дъвчат едно и също

37

АКО

преди 1 година

Ама ако-то мирише.НЕ НИ ПИПАЙТЕ ЗЪРНОТО *** НИЕ ГАЗ СИ ИМАХМЕ ОТ КЪДЕ ДА ЗАРЕЖДАМЕ НА НИСКИ ЦЕНИ.СЕГА ЕВРОГЕЙСКИЯ БАРДАК ДА НИ ОСИГУРИ НА ЦЕНАТА НА КОЙТО ГО ПОЛУЧАВАХМЕ ОТ ГАЗПРОМ ЗАРАДИ ГЛУПАВИТЕ ИМ САНКЦИИ КОИТО ПРОРАБОТИХА В ОБРАТНА ПОСОКА

36

Проверете срочно

преди 1 година

Една от диверсиите за които предупреждаваха ако дойде BIDEN на власт беше точно тази..Ще ударят благото на Европа и Русия съвместно използване на огромните газови находища.. СТАНА - сега трябва да се докладва КОЙ Е ПОДСТАВИЛ ПУТИНОВ И ЕЛЦИНОВ НА ВЛАСТ В КРЕМЛ.КОЙ нареди на Кремл да удари с военен терор народа Украйна.. НЕ БАндеровците а Руско говорящите славяни..

35

Анонимен

преди 1 година

"Посредници купуват газ от "Газпром" и го продават на "Булгаргаз" с 30% надценка.""В отговор на въпрос дали "Демократична България" ще се включи в протестите относно подновяването на преговорите с "Газпром, Панев отговори положително" .. .. Значи подкрепяте да се купува през посредници с 30% надценка ,а не директно от Газпром ???? И това ли ви е диверсификацията ? Не купуваме от един източник ,от няколко посредника ,които купуват от един източник ? Умно ,много умно .

34

haha

преди 1 година

Къде ще го разтовариш този газ, и на каква цена ще дойде франко границата????Или лакърдия да става. Аман от псевдо "експерти".

33

Грабят милиарди

преди 1 година

Иначе подставени на власт в София ограбват в момента десетки милиарди с нарочно завишени цени на горивата и тока.. МВР Да докладва кои поименно ограбват Българския народ и бизнес.. ЗНАЕЛИ ГИ според официални изявления ..Напомнят че БОрисов ограби десетки милиарди вкл за газопроводи до Сърбия без да договори и един цент за БЪлгария..Сега грабят десетки милиарди за газопроводи за които НЕМА ГАЗ>> Ако Азербайджан дава ефтин газ ЩЕ ГО ВЗЕМА ТУРЦИЯ>>

32

Спасявайте народа

преди 1 година

АЛО Войната се води срещу Еввропа ..Целта е блокиране на доброто сътрудничество между Русия и ЕВропейските страни..Ползват се подставени на власт в КРЕМЪЛ Които НЕ СА РУСНАЦИ.Подставените лица в Кремл водят война срещу населението на Украйна с цел максимални санкции срещу Руската федерация и Беларусия.. ГАЗПРОМ е фирма доставчик и НЕ е ЧАСТ ОТ престъпниците водещи терора по заповед от САЩ,..

31

Вьзмутен

преди 1 година

Сьщите тия костовисти от - дб изнесоха зьрното за да го янесьт на по високи цени с печалби за техните фирми прес 97 по времето на костовКойто от тях да лежи -10 г все ще са малкоСега гласят явно сьщата далавера

30

перко

преди 1 година

Панев, цялата ви идеология е: Крадеца вика, дръжте крадеца, а сега бегай за селфи с Шиши!

29

Анонимен

преди 1 година

Вие в склада на ДБ колко пшеница имате? И колко процента от общата пшеница на държавата ви се полага? Тогава защо тичате на протести пред Президентството и искате ген.Радев да осигури пшеница на Алжир срещу газ? Идете при зърнопроизводителите и си поискайте житото, което е ваше и го заменете с natural gas. Вие я карате като Зеленски - нищо полезно като депутати не сте произвели, но искате да командвате държавата, нагли празнодумци.

28

пуйката

преди 1 година

Дано вземат доста гласове обединени,че на Бойко ще му трябва яка опора като прави кабинет.

27

Анонимен

преди 1 година

Тоя връща България в първобитния строй - дай ми мляко, ще ти дам меча кожа! Толкова ли няма стоки развита България, които да продаде на Алжир та на обменни начала! Ами ако не искат зърно, а машини? Това са управляващите на България мислят само за заменки - апартаменти срещу зърно или срещу газ, глина или нещо подобно! Не се коркайте, толкова им е умствения капацитет на управляващите! А сега мислете кой ще избирате през есента!

26

Анонимен

преди 1 година

България без газ няма да остане защото тогава и западната ни съседка ще има проблем

25

до Анонимен 28

преди 1 година

Мая .М е една *** която обича софрата и стилните дрежки типична подкупна личност и то меко казано така че си налягаи парцалите ***

24

Възбудено Дилдо

преди 1 година

Владислав Панев = Владо Кузов и също толкова тUп и мазен.

23

Българин

преди 1 година

Да ... а ако осигурим дърва на исландците, те ще ни дадат природен газ също. Дали не е време за нов народен съд и такива продажници да виснат?