14

Йосарян

преди 1 година

Измамата с псевдоваксините за ковид, както и безсрамното участие на всякакви "лекари" и "професори" в рекламната и пропагандната кампания до такава степен дискредитираха всяко ваксиниране, че като чета подобни неща, първата ми мисъл е "какво ще ни излъжат сега", и също "как да си предпазя детето от тях". Браво, превърнахте "ваксина" в синоним на измама.

13

Анонимен 2

преди 1 година

Затова сега се ползва друга ваксина.Явно в Англия ползват все още оралната (която е жива)

12

Анонимен

преди 1 година

Абе какви са тези коментари? Прекалиха хората с антивакърството. А и то се предава точно по орално фекален път. Полиото е доста заразен вирус, и преди, а и сега създава доста проблеми. въпреки че при 70% протича асимтоматично, 1% усложнения не е малко. С този вирус са сеързани и доста неприятни оплаквания, менингит, парализа и смърт (заради парализа на дихателните мускули).Между другото "оралната" ваксина, която в България се прилага 90те и началото на 21в всъщност не е толкова ефективна.

11

Анонимен

преди 1 година

До 11 - "полиото и всякакви други зарази виеят на свобода из Африка" - а случайно да знаеш кой вариант вилнее на свобода в Африка? ВАКСИННИЯТ ВАРИАНТ. Понеже добрите благотворители напират да помагат и да "ваксинират"африканчетата с каквото дойде, всъщност ч недобре деактивирани ваксини разпространяват вируса. Но шшт трай важно е бизнеса с ваксини да върви.

10

ЦИРК АКАН ПОЛИМИЕЛИТ

преди 1 година

Ама с ПЦР ли тестват акитата че да им открият полимиелит.

9

Анонимен

преди 1 година

Антиваксърите доведоха до завръщане на стари и забравени болести.

8

до 10

преди 1 година

Няма как да го открият другаде защото здравната система на Англия е на шокиращо ниски нива - няма периодични прегледи при децата, няма лични срещи с GP - само прегледи по телефона, лабораторни изследвания е лукс, който се прави за да се потвърдят някои от по-тежките заболявания. Да не говорим за контингента - здравният персонал е съставен основно от африкански шамани и черни санитарки, които наричат себе си сестри.

7

Анонимен

преди 1 година

Понеже чета надолу някакви конспиративни теории, да обясня нещо много просто - полиото и всякакви други зарази виеят на свобода из Африка, къде поради липса на пари, къде поради други причини. Вече ще стане десетилетие откакто Европа се напълни с уж малолетни уж мигранти, и понеже масово са нелегални, да не мислите че са им поставени всички ваксини по имунизационен календар на съответната държава? Вместо антивакръсите да отидат в африка, африка дойде при нас да доунищожи каквото те не са успели.

6

Оф, по-надолу пак

преди 1 година

има недоразбрали каламбурници като номер 6,който така и не е схванал, че полиомелита е ваксинален щам,а не див! Демек от ваксинките си го разпространяват хората.

5

Илюминат

преди 1 година

Всичко върви по план!

4

Илюминат

преди 1 година

Всичко върви по план.

3

Анонимен

преди 1 година

Пълно е с антиваксъри, имигранти от Африка, евангелисти и араби ... няма как да не се стигне до пробив в защитата и жертви. Поне не е масово пиенето на белина.

2

Ламята

преди 1 година

Развитият свят,Сър

1

Анонимен

преди 1 година

Не се изненадвам. Предвид, че в Лондон е пълно с хора от джунглите и пустините...а като прибавим и доста антиваксъри, скоро не детски паралич, но и едра шарка ще си имат, че Али и Ахмед от гетата на Лахор дори не са и чували за ваксини.