44

Анонимен

преди 1 година

Една такава АЕЦ в момента на тези пари ще струва не по-малко от $10 Милиарда. Затова са и тези провокации на Зеленски защото най-накрая разбра, че Русия прибира цялата индустрия на Украйна и след това ще им останат само степите и Киев. Едва ли някой нормален човек ще иска да живее в остатъчна Украйна и да плаща огромните държавни заеми, които правят сега Зеленски и кликата около него.

43

Анонимен

преди 1 година

Троляци, щат не щат *** ви ще се изтеглят, защото иначе ще играе дървото! Те с едни HIMARS - и не могат да се оправят, а представяйте си ако американците дадат на украинците по-сериозни оръжия! Свършено с вашата Блатна терористична ко-чи-на, колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-добре!

42

Анонимен

преди 1 година

Ако от Г7 наистина дори теоретично допускат, че след тази декларация е възможно Русия да върне АЕЦ-а, значи Запада наистина е управляван от безм_озъчни същества. Ако дори и теоретично от Г7 не допускат подобни неща, тогава каква е целта на тази декларация? Ей така да има, да се отчита дейност хахаха И в двата случая си говорим за... не знам и аз, да не ги обиждам повече хората... :)

41

Тънката сметчица

преди 1 година

На Зелебобик и Сие. е да се създаде предтекст за създаване на демилитаризирана зона осигурена от натовски войски.

40

До Слушкам

преди 1 година

демократите от 89 върнаха земята на хората, *** хората така ги мързи, че се чудят на кой да я дадат....

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41 "Така е като важните въпроси с които се занимаваш са формата на краставиците и броя на половете." Усещам как скоро комфорта на лидерите на руския нацистки режим и одобрената форма на краставиците ще бъдат две свързани теми.

38

буци

преди 1 година

референдумите в южнити украйнини на Русия май наближават...септември *** на вратата

37

Слушам

преди 1 година

и не вярвам на очите си!? Комунистите откраднаха земята на селяните след 09.09.1944!..Но да се открадне АЕЦ, и то най-голямата в Европа, направо невероятно! Анааа!

36

Българин

преди 1 година

След такъв силен призив на Г-7, съм сигурен че руснаците още утре ще се изтеглят ...

35

Анонимен

преди 1 година

Ха ха руснаците сами се били обстрелвали, за да прехвърлят вината на украинците. Голям смях

34

Анонимен

преди 1 година

До 38, може и да стане, ако руснаците се изтеглят от окупираните територии, и заплатят нужните репарации за щетите които нанесоха

33

София

преди 1 година

А украинските военни не ползват цивилните като жив щит? Или когато лъсна истината през репорта на Амнести веднага цялото лицемерие и двуличие на западната либерастия лъсна.

32

До крадците от Г7

преди 1 година

Веднага върнете блокираните в западни банки 300 милиарда евро на Руската федерация. Това са пари, получени основно от търговия с енергоносители на държавната фирма на РФ Газпром.

31

Анонимен

преди 1 година

Защо да връща нещо,при положение че там Украински крак,няма да стъпи повече!-:))

30

15 ти

преди 1 година

Да не забравяме кой създаде и самата т.нар Украина. Преди СССР такова място на картите няма.

29

Анонимен

преди 1 година

"Руската федерация трябва незабавно да изтегли войските си от международно признатите граници на Украйна и да зачита територията и суверенитета на Украйна". Това изявление на Г-7 звучи като смешен плач, след грозната закана на Жозеп "Нещата между Русия и Украйна задължително да се решат на бойното поле". Що така истерично се мята от ъгъл в ъгъл колективнозападната "дипломация"? Някакси олеква.

28

Анонимен

преди 1 година

В този контекст настояваме Русия незабавно да върне пълния контрол ---- Кога да стане, сега или после.... хахаххахахаха

27

Анонимен

преди 1 година

Тия с какво ли са се друсали? Русия ТРЯБВА веднага да спре износа на ток за режима на киевската хунта!

26

Да отидат

преди 1 година

"От Международната агенция за ядрена енергетия (МААЕ) определят ситуацията като високорискова и призовават техни експерти да бъдат допуснати до АЕЦ-а". Ами да отидат. Защо не отидат? Русия ще ги допусне, но ще трябва след това да кажат истината. ............. Какво казаха преди това от същата тази МААЕ: ""Въз основа на информацията, предоставена от Украйна, експертите на МААЕ прецениха, че няма непосредствена заплаха за ядрената безопасност в резултат на инцидента от събота", заяви г. директор".

25

Анонимен

преди 1 година

хаха,г7 освен декларации нищо друго немаже да направи