30

Евала

преди 1 година

Там е надеждата - Полша и Унгария. Не се огъват като нас на ес-колонизаторите. Защото няма какво да се лъжем - ЕС е нов вид колониална система

29

опетков

преди 1 година

До Анонимен 20 Не се лъжи за субсидиите. Те са капка в морето. Ако се тегли чертата с поляците, емигрирали и работили на запад, стоките, които германците са продали на Полша, ще излезе, че Западът фактически печели икономически от присъединяването на Източна Европа. Същото се касае и за България. На практика сме грубо (или фино) експлоатирани от т.н. Запад. Помощите са огризки и обикновено от тях печелят близките до властта, които реализират безсмислени и излишни "проекти" в повечето случаи.

28

Диана

преди 1 година

Мисля, че поляците преувеличават ситуацията в ЕС..Трудности има винаги в една голяма, разнородна страна.Бившите соц.сррани тук сме в голяма степен Тера инкогнито, да не кажа страни към които е имало и е останало вероятно още силно негативно отношение като към врагове в студ. война. Нужно е време и търпение за да застане всичко по местата си и в този смисъл е нужно по-доброжелателно отношение, изясняване,обясняване на позициите, а не конфронтация и нападки, агресия и недоверие...

27

Анонимен

преди 1 година

Поляците големи бунтраи го раздават. Га получаваха много пари и ги тупаха по рабомото, че се репчат на руснаците им беше гот. Сега им намалиха парите и мрънкат. А партийното ръководство на ЕС загнива по същия начин както соца, затова и ЕС ще свърши като соца. Тая огромна и тромава бюроктратична структура ще се саморазруши

26

Тоя

преди 1 година

Лаеше по Русия, сега и по ЕС. Хиено, *** хиено, от славянин мръсен англосакс не става. Набий си го в хиенската чутурница.

25

аа

преди 1 година

Тия и Унгарците бърдо забравиха за гнилата си икономика от времето на соца Изцицаха еврофондовте сега се правят на велики

24

Анонимен

преди 1 година

когато поляците почнат да внасят в бюджета на ЕС толкова, колкото германци и французи, тогава ще могат и те да поръчват музиката. Преди това обаче трябва да си реформират демокрацията, като започнат със забраните срещу абортите и тн.

23

Анонимен

преди 1 година

Маските падат пудела на САЩ иска да унищожат ЕС добре че Путин та има шанс да оцелее

22

Тед

преди 1 година

Намерете статията в The Gardian , където поляците заплашват ЕС с оръжия, ако не им дадат помощта, както и да свалят Урсула.

21

Анонимен

преди 1 година

Този да бъде обявен за руски агент!

20

Анонимен

преди 1 година

Бойко им вика ,,големите шефове,, Като са обадят от Франция и Германия и ветото към Македония пада въпреки че 80 % от народа е против . Нали демокрацията беше ,,народовластие,, ??? В ЕС демокрация няма а колониализъм .Затова медиите постоянно ни рекламират евроатлантическите партии които работят в чужд интерес а не Възраждане.

19

Анонимен

преди 1 година

Най-лесната борба е, като излязат от империалистическият ЕС.Пожелавам и на тях и на унгарците да се освободят от европейското империалистическо робство. тъкмо ще има повече субсидии за България.

18

сина

преди 1 година

Май Полша и Русия ще си стиснат ръцете за подялба на украйнините ?

17

6556

преди 1 година

СССР поне ни даваше истински средства за работа - заводи, фабрики, ферми, зеленчуко производство, *** производство, птице производство, а ЕС ни дава само пластмасови евтини яденета, та сме станали всички по 150 кила, кат гледам по улиците, половината са диабетици, другата половина - са превъртели психически. Това е ЕС, това е САЩ !

16

сина

преди 1 година

колегата поляк, дето буци го евеше с 200 сега ли разбра, че ЕС е икономически гигант, употребяващ малките държави...давайки им кокалче да се радват !

15

Анонимен

преди 1 година

Хехе взеха да се осъзнават

14

Анонимен

преди 1 година

Полските власти обвиняват Европейския съюз в империалистическо поведение и уверяват, че ще търсят оставката на Акушерката.

13

Анонимен

преди 1 година

Американският империализъм помага на полския империализъм, значи е добър империализъм

12

Анонимен

преди 1 година

Поляците трябва да се докажат на бойното поле срещу РФ тогава може и да поведат ЕС

11

Анонимен

преди 1 година

Хаха все едно бай Тошо говори за империализАма.