157

Анонимен

преди 1 година

Оставените на подаяния герберастки тролчета , отчаяно се опитват да надминат себе си и да се докоснат до втората си сигнална система ,ръсейки безмозъчни монолози (на ваг...та) в защита на откровението "Аз съм *** и вие сте прости ". Уви , както природата ви е обидила , никой не може да го стори по-добре , нали другари от ГЕРБКП !

156

селската курва ЛЕНА

преди 1 година

по парапетите ще ги познаете,ама аз съм 1 в СЛИВЕНСКИЯ

155

Боби

преди 1 година

Лена, ти беше завършила музикална гимназия със специалност кавал нали? По- добре е да споделиш с кака си Деса опит.

154

Тито

преди 1 година

Цепите мрака с тези заглавия!!! Чудите се как да четат поредната простотия! Оскотял и изперкал народ! Мрем като мухи по пътищата, избиваме се по селата, воюваме с кланове от интегриращи се...обаче, най-важното е да не ти пука! ,,Я не сакам да съм добре, сакам на Вуте да му е зле."

153

Анонимен

преди 1 година

Високо ниво на експерт на не компетентните

152

до 170

преди 1 година

Ама моля ви се, господине, как може такива въпроси?! Гого Лозанов постанови, че това са дезинформации, пуснати в обстановка на "пост-истина". Ако не искате да пребивавате в пост-истина и в дезинформационна мъгла, моля, придържайте се към святата Истина, спусната от умнокрасивитета и присъдружните му *** - Кики Харвардски не бърка под пола, Кики държи парапет! И се хили като ряпа, просто защото е много щастлив да държи парапет! Ако виждате друго, значи сте путински *** - тъй рече доц. Гого!

151

само питам

преди 1 година

Абе на Ленчето и долната ли уста работи като горната?Ако е тъй,ешът и няма на тая СЕКРЕТАРКА!!Колкото сладко приказва,ако толкоз сладко са работи,сто пари давам европейски за половин час с нея,А КИРЕ?!

150

Е, откъде да започна

преди 1 година

До Христо Христов - зелен сертификат, опит за задължителна ваксинация, клякането за Македония, простотията с доставката на газ, ку.воляшките изцепки с Ленчето, полета до Солун, назначаването на шуреи и баджанаци........и още незнайни подвизи на козяшката уйдурма!

149

Анонимен

преди 1 година

Кирил бърка ли отдолу под полата?

148

Бруно

преди 1 година

Лено, пита ли гугал, какво да кажеш, нали от там черпиш информация...

147

Анонимен

преди 1 година

"По комплексите на тема газ ще ги познаете" - ами видяхме тебе по какво те опознаха!

146

Анонимен

преди 1 година

Много точно е отговорила Лена на Деса Общата ,но гербераст признава ли си като комунист на разпит (защо "като"?!) За сметка на това пък всичкото гербав mpол и под тази статия отчаяно се мъчи да включи втора сигнална система , ама отново не се получава понеже "Аз съм просm и вие сте просmu " !

145

Анонимен

преди 1 година

Ленче, за адвокат и началник на кабинет не ставаш, ама поне за даскал по литература евентуално може да станеш - да показваш на децата как да пишат празнословни параграфи.

144

Наблюдател

преди 1 година

"Втечнен газ пристига с кораби на четири пъти по-ниска цена" То ако беше така Булгаргаз нямаше да иска 60% увеличение, а поне трикратно поевтиняване на газа. Тая е толкова ***, та чак дрънка.

143

Стига бе,

преди 1 година

Значи ГЕРБ искали да ги върнат в ..."миналото"??? Ами то в "миналото" газта беше 30$ за мегаватчас , сега е ...300$? Само аз ли не проумявам десеторната цена? Да не говорим че тази *** обясняваше, че щели да ни докарат четири пъти по-евтин газ! И най-срамното е наглостта с която лъже, без да и трепне окото! Това надали са го учили в Харвард! Най-вероятно ги научи Радев, че могат да си лъжат безкрай, и закони да не ги ловят!

142

курвенски боклук

преди 1 година

чака те СЛИВЕНСКИЯ хотел

141

анонимен

преди 1 година

Лена би трябвало да знае, че краткостта е сестрата на таланта. Казал го е Чехов, когото началника й Киро беше объркал с Толстой. Та в тези постове Десислава очевидно бие Лена по всички точки-кратко и лаконично каза много, а Ленчето само локуми разтяга. Кой ще й чете романи и то в социалните мрежи?!

140

Анонимен

преди 1 година

Лена по парапета ще я познаете.

139

анонимен

преди 1 година

Влезте във фейсбука на Делян Добрев и вижте документирани далавери за газа чрез посредници.

138

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам какво е това подскачане и разправии откъде да ни е газът? Ами географски сме ситуирани до Русия, на кого да се сърдиш. И понеже задокеанските братя няма да дадат евтин газ, го измислиха да плащат за руския на посредници. Така, като ни излезе по-скъп, почти като от зад океана, са решили, че накривят калпака на Путин. Като им гледам декларираното само, могат през още посредници да прекарат газа. Само че народът масово е с друго имане в декларациите, та няма как да му е все едно.