36

До До 29

преди 1 година

Едното виСше не стигна ли за елементарна грамотност? Ако трябва да те взема на работа, с тая грамотност и три виСши да имаш, нямаше да стане. Иначе, в магазините цените си вървят нагоре. Пък в някои, пак европейски държави, падали. У нас кога?

35

123

преди 1 година

" Бием" по цени западна Европа, на заплати по-ниски от африканските.... И хич не е спекула! Измислената ни "инфлация" от 30% само за година, на фона на западноевропейската в пъти по-ниска какво е??? Спекула!!!

34

Анонимен

преди 1 година

Спях да пазарувам ,вземам само малко храна и толкова . В Германия , Малта и Италия е по-евтино , видях го с очите си

33

До 29

преди 1 година

Сачуствам ти защото съм на твойто положение. С две виши съм и две деца и работа за вишисти няма и съм безработен.

32

Анонимен

преди 1 година

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

31

mazen

преди 1 година

Спекулата е зверска. Ако българина имаше малко акъл, щеше да спре да пазарува за 1 седмица и тарикатите, много бързо ще се освестят. Ама няма акъл, дерЕ го всеки който поиска, а той си трае е мрънка.

30

Анонимен

преди 1 година

Нищо не е свил българинът. Работа в магазин. Не спират да пазаруват. Чак опашки има. Говоря за софия все пак.

29

До 22

преди 1 година

С две работи съм и ни стига за издръжка на две деца!

28

Albi

преди 1 година

И всичко друго е надуто. Добре, някои неща не са първа необходимост, като храна, сметки но се налага.Купувам от чужбина дрешки с доставка 2 пъти по-евтинко и по-качествено. Тук залежават по 10 години по складове, магазини. Като купиш се разпадат след 2 пранета. После пак трябва да се набуташ да купуваш доста солено излиза.

27

БАНко

преди 1 година

СПАД В ОБОРОТА С 3 % !!! А КУПЕНИТЕ КИЛОГРАМИ , МЕТРИ , БРОЙКИ , ЛИТРИ .... СА 50 -70 % ПО МАЛКО !!! НЯКОИ ОТ ХРАНИТЕЛНИТЕ СТОКИ СА ПОСКЪПНАЛИ С 100 % ЗА ГОДИНА !!!

26

Ятаган

преди 1 година

25, бягай при подрязаните да те прошнуроват, що дириш тук?

25

до 22

преди 1 година

"Като не ти стигат парите намери си работа" ........ Да разбирам ли, че като си намеря работа, автоматично ще ми стигат парите?

24

Христо

преди 1 година

Тамън малко да заслабнат, че какви бидони се търкалят по улиците, не е за вярване.

23

Анонимен

преди 1 година

По високата цена ограничава потреблението, докато се стигне нов баланс между търсенето и предлагането. При наличие на инфлация е нормално поскъпването на храните и намаляване на потреблението, от което следва застояване на хр. стоки и намаляване на производството на тези стоки. Реално спирането на икономиката на света заради пандемията ( опасна за 1 на 10000) и помощите на правителствата по света ( печатане на пари) прецака всички в името на сигурността :). Добре дошли в новия социализъм

22

Анонимен

преди 1 година

До 123 (20) : Всяка цена дето не ти харесва е спекулативна? Прекалявате с тази думичка. Като не ти стигат парите намери си работа. На мен тези цени на са ми проблем.

21

Анонимен

преди 1 година

До От Вселената ....."Наденица? - това не е наденица!" ...... За наденицата не мога да се съглася - на снимката не е на фокус, и няма как да се оцени така еднозначно.

20

123

преди 1 година

Спекулативни цени, надути на 100%, замразени заплати! Какво очакват търговците, да си избият цялата инфлация от клиентите? Не са познали!!!

19

Дони

преди 1 година

Простo бедния българин е по гръцко

18

Анонимен

преди 1 година

при условие , че вдигнаха цените с по 100% минимум , то 3% е нищо ...

17

От Вселената

преди 1 година

Такива ***, като горе на снимката не ям. Хляб? - това не е хляб. Наденица? - това не е наденица! Така не се прави нито хляб, нито наденица!